Bildirim
kimya özel alınır mı yardım

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Durumunu yazda cevap verilsin düzgün
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
mezun kimya bilgim biraz var
Geçen sene kaç net yaptın. Bol bol vaktin vardır mezunsan bence al ben çok yararını gördüm. Youtube ta da anlatılıyor ama para çok sıkıntı değilse alınır
geçen sene ayt 6 yaptım şuan kimya adası kullanıyorum ama ders anlatımı daha iyi dedikleri için bir sorayım dedim
Kimya adası bence çok boş yapıyor ondan aldım. Kimya özel daha ciddi anlatıyor haberin olsun. Örnek derslerine bak siteden ve youtube tan
anladım tşk ederim ilgin için
Ben geçen yıl 10-1 yaptım. Kaçırdıklarımı da yapacak düzeydeydim aslında. Yine de bu hafta kimya özel aldım yarın başlayacağım. Bu sene fullemek için aldım. Daha videolara geçmeme rağmen pdfteki düzen, soruların öz ve kavratıcı olması ısındırdı beni. Ben ağınık biriyim ve direkt kendi notlarımdan bir şey anlamam. Düzenli gitmesi derli toplu ve eksiksiz olması çok önemliydi benim için. Youtubeda da böyle bir içerik yok bildiğiniz gibi. Bence maddi açıdan sıkıntı olmayacaksa ve kriteriniz bunlarsa düşünün derim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle alınır, daha iyisini bulamazsın. -
Kimya adasını dinle biraz palme çöz bu kadar
Gerek yok Kimya Adası yeterli.
Bence kinya özel harika, maddi olarak sorun yoksa ve zamanın varsa allmanı tavsiye ederim
Fulletir kimyayi. Oktay hocanin ustune kimyaci tanimam
Ben biraz bal10 olduğunu düşünüyorum kimya adası tyt için fazla ayt içinse yeterli -
kimya adasına bin basar durumun varsa hiç düşünme al çok memnun kalırsın -
+1 aynı durumdayız
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X