Son 3 senede dalgalanmış sıralamalar,ben 128bin e girdim Ankara 103k Gazi 127k ESTÜ 152k Eskişehir Osmangazi 171k Kocaeli 148k BTÜ 177k bunları yazdım sırasıyla 2020'de 2019'a göre sıralamalar baya oynamış,doyum noktasına geldi mi nereye kadar çekecek bilmiyorum ama bi tahmin alıyım sizden son tahminler artık :) |
Kimya Mühendisliği sıralamaları nasıl olur?

-
-
ben hacettepeye bakmıştım hep ileriye çekiyordu yine orası ileriye çeker diğerlerini bilemiyorum
-
Çekmesi benim için daha iyi olabilir,devlet+vakıf toplam 25-30 civarı okulda falan olan bi bölüm,yeni yeni değerlenmeye başlamış oluyo demek ki.
-
hayır okul isminden dolayı ileri çekmiş çok belli kimya mühendisliği çok kötü durumda
-
biraz daha ileri çekecek ama devasa sıçramalar olmayacak bence
-
Itu ve odtu 3 senedir kademeli bi sekilde 1k ileri atiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Artar ama çok değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cok sacma okul isminden ileriye cekme diye bir durum mu var hacettepe her zaman hacettepeydi. Tr genelinde ileriye gidiyor che bolumleri.
neden öyle dediniz hocam,makine insaat dan bile kötü mü durum
-
hocam artık şöyle bir durum var ben itüde okuyacağım ben boun da okuyacağım millet önce okul tercih ediyorum son 2 3 senedir ki mantıklı fakat bölümü ben top tierlar dışında okunmaması gerektiğini düşünüyorum
-
inşaata yakın makine zaten bu ikisinden çok çok daha iyi makine zorluğundan dolayı öğrenciler kaçıyor
-
valla makine elektrik elektronik insaat filan da öyle zaten 70-80kdan itibaren falan başlıyo en iyi okullarda bu bölümleri okumak için sıralama.
hatta bilgisayar yazılım hariç mühendisliklerin çoğu öyle sayılabilir
-
Evet tr’de kimya muh’lerinin buyuk cogunlugu kendi uzmanlik alaninda calisamiyor zaten. Siralamalarin ileriye cekme sebebini ben de anlamadim bilincsiz tercih olabilir
bilinçsiz değil hocam işte artık okul tercih ediyor öğrenciler top tierlarda öğretmenlikler bile ileriye çekmeye başlamış
-
Hocam kimya muh.de neredeyse tum uniler ileriye gidiyor ama 10k civari ilerlemis tasralar. Sebebini ben de bilmiyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X