Şimdi Ara

kimya modern atom teorisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaş bir türlü anlayamıyorum çok sözel yok o ona çarpttırmış bunu çıkartmış yok tüpün içine koymuş bişey olmuş falan.nasıl halledicez burayı maşallah mebde bile sayfalarca anlatmışlar.

• Fizikle ortaktı onla beraber calıs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Syntax 1907 kullanıcısına yanıt
    bitirdim sayılır palme kimyadaki kısmını fiziğe gelince tekrar ederim artık.2-3 yıla baktım buralardan soru falanda sorulmamış
  • JrUnLucky J kullanıcısına yanıt
    Gıcık bir kısımdır bende kimyada calısırken anlamıyordum fizikle calısırken anlıyordum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam boş konu en son sınavdan önce bakarsınız. Soru cıkacağımı sanmıyorum zaten.

• malesef 25 civarı hedefliyorum.o çıkmaz bu çıkmaz diye ayrım yapamam neler neler soruyorlar sorarlarsa ters köşe olmasın
  • Hocam saçma sapan bir konu ya o konudaki deneylerin hiç birini anlayacak kapasitede olmadığımız için inanılmaz basit modellemelerle anlatmaya çalışıyor müfredat. Saçma sapan bir şey oluyor. Teorik kimyanın dibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Moleküler Biyoloji ve Genetik
    15 yıl önce açıldı
    evren bir atomdur
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oturup ezberlemeye çalışınca anlaşılmıyor bence, soru çözerek oturt hocam. gerçi bu konuyla ilgili çok fazla soru da yok da. ya da not çıkartıp gözünün önüne falan as, baktıkça aklına kazınır belki şimdilik üstünkörü geç, sınavdan 1-2 hafta önce iyice çalışırsın. unutursun yoksa, ıvır zıvır ayrıntılı bir konu.
  • şüşko kullanıcısına yanıt
    özet yapmaya calistiım meb kitabına baktım palmeye baktım deftere baktım sıcak bastı cıglık attım evde ne yazılacağıda belli değil saçma sapan bişey.atom modelleri falan hadi neysede yok oraya yağ damlatmış şunlar havada uçuşmuş falan.e tamam sorulmayacak büyük ihtimal ama ya sorarlarsa diye dert oluyor sonra.neyse yüzeysel olarak calisip ara ara o detayları tekrar edicem
  • Hiç formüllü soru çıktı mı bu konuda?

• Ben de merak ediyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.