Bildirim
KİMYA LYS SİMETRİ KULLANANLAR ACİLL
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
up -
uppp -
-
dostum tam olarak anlamadığın ne soruda?sayı sayarken bir fail yapmadıysam bana göre gayaet güzel bi şekilde 8 çıkıyor cevap ama?cevaba başka birşey mi demiş yoksa
-
quote:
Orijinalden alıntı: walt09
dostum tam olarak anlamadığın ne soruda?sayı sayarken bir fail yapmadıysambana göre gayaet güzel bi şekilde 8 çıkıyor cevap ama?cevaba başka birşey mi demiş yoksa
2 diyor -
garanti bir kelime oyunu vardır o zaman soruda diye bakıyorumda soruyu sorarken bulunabilir yazmış.böyle yanar döner kelime kullandığında şüpheleceneceksin de nasıl 2 çıkıcak la bu soru
oraya getirecek mantıklı bir açıklamam yok şuanda!
-
quote:
Orijinalden alıntı: mendie
quote:
dostum tam olarak anlamadığın ne soruda?sayı sayarken bir fail yapmadıysambana göre gayaet güzel bi şekilde 8 çıkıyor cevap ama?cevaba başka birşey mi demiş yoksa
2 diyor
cevap 8 olması lazım
-
quote:
Orijinalden alıntı: onuryum
quote:
Orijinalden alıntı: mendie
quote:
2 diyor
cevap 8 olması lazım
bu soru beni delirtcek ya kimya öğretmenimde çözemedi kaldı bu soru böyle.sorcak başka yerde yok.
-
36 proton ve 36 elektron
1s2 2s2 2p6 3s2 3p6 4s2 3d10 4p6
ml 1 olmasi icin l 1 den buyuk veya esit olabilir
2p6 3p6 3d10 4p6 kaldi toplam 8 elektron olabilir. cevap 2 olmamasi lazim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Defalarca yaziyorum ama 8 yapiyorum demekki lys kimya bakma zamani gelmisde geciyor bile
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cevap benim kitapta 8 gözüküyor cevap anahtarın yanlış kitabın 2012 basım olabilir
Bende de e diyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de E
BEyler sorun çözüldü 8 tane benim kitap 2012 basımmış :D ama sorular aynı cevaplar yanlış oluyomuş :DDD
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X