Bildirim
Kimya hesaplama sorusu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
güncel -
h/m.V formülü ışık hızınının 3 te biriyle hareket ettği için 1.10 üzeri 8 al V yi
burdan 0,75.10 üzeri -43 geliyor bence senin cevap hatalı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cevapda öyle yazıyor hocam,fem simetri sorusu
bu hesaplamaları anlatan video benzeri bir şeyler yokmu,kitapdan zor anlaşılıyor,internette arattım sadece teknofem var,o da soru tipi göstermiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksygen -- 8 Mayıs 2015; 18:40:11 > -
Cevap hatalı kardo birimleri 2 3 defa kontrol ettim bu konuda çok hatalı soru oluyo güvender soru bankasındada hatalı cevaplar vardı
valla fizik fotoelektrik ve atom fiziği kısmından çalış birde zaten ösym enerji hesaplatma dışında pek sormuyo ama yine de ne olacağı belli olmaz sen formüldeki birimleri iyi öğren
http://sketchtoy.com/65096313
böyle yapıyorum hocam
7,5.10^-53 çıkıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksygen -- 8 Mayıs 2015; 18:54:21 > -
Hacı hatan şurda de broglie dalga boyu daima nanometreyi verir sen bi daha nanometreye çevirmişin
Hemen editliyorum haklısın dostum birimleri götrnce metre kalyo ona dikkat etmedim ama yine de 10 üzeri -40 kesinlikle imkansz cevap senin bulduğun gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aaaabbbb1771 -- 8 Mayıs 2015; 19:00:50 >
Vallaha daima nanometreyi verdiğini de yeni öğrendim,tek başına öğrenmeye kalkınca insan kimyayı katlediyor böyle,kimyacılardan özür diliyorum -
Yok hacı düzelttim hatamı ben direkt nanometre diye kodlamşm kafamda halbu ki birimlere bakınca metre olduğu anlaşlyo kusura bakma :-)
Estf hocam,7,5.10^-53 mü olacakmış ?
Kitap yanlış basmış o zaman
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksygen -- 8 Mayıs 2015; 19:09:35 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X