Şimdi Ara

Kimya Dengeyi Atlayıp Elektrokimya Çalışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Denge organikten sonra kimyadaki en geniş konu galiba.Kimyada sadece elektrokimya ve denge kaldı ben dengeyi atlayıp 2-3 günde elektrokimya bitirmeyi düşünüyorum.

Daha sonra dengeye dönerim.Bildiğim kadarıyla elektrokimya denge ile ilgili değil ama yine de sormak istedim dengeyi atlayıp elektrokimya çalışırsam bir sorun olur mu?

• elektrokimyada pil potansiyelini etkileyen kısımlarda az da olsa denge var diye hatırlıyorum, eninde sonunda dengeye gececeksin zaten bence atlama

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dengenin ilk kısmı elektrokimyada çok işe yarıyor baya bence orayı çalışıp kççyi falan sonra halledebilirsin

• Dengede sadece ne zaman ürünlere kayıyor ne zaman girenlere kayıyor onu bil yeter elektrokimya için bir de nernst denkleminde Qc(derişimler denge sabiti) var onu bil yeter

Gerisi sıkıntı çıkarmaz bence elektrokimyayı önden halletmek daha mantıklı kısacık konu zaten

• hocam azcık denge bilseniz yaparsınız. çok gerektirmiyor. benim ayt kimya 11 eksikti ama elektrokimyayı bitirdim.

• Cevaplarınız için hepinize çok teşekkür ederim

• denge en balon konu bu kadar önyargılı olmayın bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Denge uzun ama kolay. Önce elektrokimya baksan, ufak denge bilgisi lazım olacak. Ben denge bilmeden başlamıştım 12de o konuya. Gereken bilgiyi o konunun içinde öğrenmiştim

• Elektrokimya dengeden kısa olduğu için aradan çıkartmak istemiştim.Bilmiyorum kararsızım.

• ben öyle yaptım elektrokimya bitti 0 denge bilgim var ama gayette akıyo konu dengeyle ilgili bir tek LogQ var oda anot/katot zaten mantığını anlayarak gidersen güzel bi hocadan dinlersen bi sıkıntı olacağını sanmıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.