Şimdi Ara

Kimya Deneme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar palme bitti endemikten 3-4 deneme kaldı,o da bittikten sonra hangi denemeyi alıyım?Çıkmışları 2010 dan öncesini çözmeye gerek yok diye düşünüyorum elimde 10 deneme kaldı yani yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up :/

şugarkeeeeee mageee kakoooo yandan geeeelll mage kakooooo kakoooo candan geeelll magee kakoooo mo kak kamiloooo biya westeee mo kak kamiloooo biya westeee me türbayyy dicaaa vilesgeee me haraaayy dicaaaa vilesgeeee voşdikeeelll mage kakoooo kakooo yandan geeeelll mage kakooo şugarkeeeee mageeee kakooo kakooooo candan geeell magee kakoooo gel mageeeee kakooo kakoooo şugarkeeee maneee kakooo yandan geeell mageee kakooo kakoooo candan geellll mane kakoooo
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeneralBeterali

iyice uçtunuz ha sizde

Geçen sene 1 deneme çözdüm, kitap bitirmedim 25-5

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    karekök tyt mat deneme
    5 yıl önce açıldı
    Bilgi sarmal tyt mat deneme
    6 yıl önce açıldı
    TYT MAT DENEME ÖNERİSİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Abi her sınavda olmaz o işte eleyici sormayacaklarını bilmiyoruz. Geçen sene o kadar basitti ki her öncüllü soruda 1-2-3 cevabını veren 10 net yapıyodu

Ben de 2015 fiziğe girseydim sadece teknofem veya umut öncülün anlattıklarıyla 20 net çıkartırdım en az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeneralBeterali -- 2 Haziran 2017; 18:27:42 >
    şugarkeeeeee mageee kakoooo yandan geeeelll mage kakooooo kakoooo candan geeelll magee kakoooo mo kak kamiloooo biya westeee mo kak kamiloooo biya westeee me türbayyy dicaaa vilesgeee me haraaayy dicaaaa vilesgeeee voşdikeeelll mage kakoooo kakooo yandan geeeelll mage kakooo şugarkeeeee mageeee kakooo kakooooo candan geeell magee kakoooo gel mageeeee kakooo kakoooo şugarkeeee maneee kakooo yandan geeell mageee kakooo kakoooo candan geellll mane kakoooo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.