Şimdi Ara

Kimya biyiloji konu anlatım kitap önerisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ygs ye çalışıyorum matematik güvender ve fem konu özetli sb yi bitirdim sayılır fakat fizim kimya biyolojiyr hic bakmadim hafta ici vu derslere calışmayı planlıyorum fakat sb larını çözemedim

Fazla detaya girmeyen konu anlatımı kitap var mı 3 ders bi arada olması cok iyi olur.

http://www.suratsatis.com/YGS-Fen-Bilimleri-Fizik-Kimya-Biyoloji-Konu-Anlatimli,PR-440.html#action=productPanel&id=440 körfez yayınları var ama nasıldir 1 saat icinde inip alıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Hocam böyle tek kitap şeklinde hazırlanmış kitaplar genellikle yüzeysel oluyor
    Ayrıntı lazımsa palme arasinif ve MEB kitabı aban

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wallens

Hocam böyle tek kitap şeklinde hazırlanmış kitaplar genellikle yüzeysel oluyor
    Ayrıntı lazımsa palme arasinif ve MEB kitabı aban

Hocam bende yuzeysel olanlari alip gerisini soru bankasiyla tamamlamam daha faydali olmaz mi

• dostum körfezin konu anlatımlı kitaplarını değil daha çok bölüm denemelerini tercih et derim.

konu anlatımlı kitap istiyorsan kimyadan güvender biyolojiden palme alman lazım. kimya sorularını görünce fransızca gibi gelirken 1-2 hafta güvender çalıştım şimdi 13 te 5-6 yapıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Etarnilex

dostum körfezin konu anlatımlı kitaplarını değil daha çok bölüm denemelerini tercih et derim.

konu anlatımlı kitap istiyorsan kimyadan güvender biyolojiden palme alman lazım. kimya sorularını görünce fransızca gibi gelirken 1-2 hafta güvender çalıştım şimdi 13 te 5-6 yapıyorum.

Vallaha hocam dedigini yaptim banada fransızca gibi geliyo kimyadan güvender aldım biyolojidende palme kalmamis onunda güvenderini aldım bide evde hedite gelen fem ilk adım sb ler var onları çözerim sonra daha zor sb lere gecerim biyolojiyi guvender almam cok fazla sikinti yapmaz degil mi

• İkisi için de palme iyidir. Soru bankası olarak fen bilimleri yada yine palmeyi kullanabilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fizik lys kitap önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Ayt biyoloji kaynak önerisi
    3 yıl önce açıldı
    TYT FEN KİTAP ÖNERİSİ
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakim66

İkisi için de palme iyidir. Soru bankası olarak fen bilimleri yada yine palmeyi kullanabilirsin

Hocam ikisininde konu anlatım güvenderini aldım işe yarar mı soru bankasinada palme alabilirim daha sonra

• Güvenderi lisede hiç kullanmadım, sbs zamanı iyiydi.

Güvenderde konuyu halledersen, palme soru bankasının kenarında kısa kısa konu anlatımı var, hem konuyu hatırlatır hem de sorularla pekiştirirsin, soru bankası almadıysan palme al

• quote:

Orijinalden alıntı: hakim66

Güvenderi lisede hiç kullanmadım, sbs zamanı iyiydi.

Güvenderde konuyu halledersen, palme soru bankasının kenarında kısa kısa konu anlatımı var, hem konuyu hatırlatır hem de sorularla pekiştirirsin, soru bankası almadıysan palme al

Tamamdir saolun hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.