Şimdi Ara

Kimseye anlatmadıklarımı size anlatıyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Not: Zayıflamak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilir

Şimdi herşey diyetisyene gitmemle başladı 101 kiloydum ve ustelık 14 yaşındaydım çok kiloluydum neyse doktor 3 ay sonra gel dedı lıste verdı bana o lısteye tamı tamına uydum ama 3 ay sonra gittiğimde 104 kilo olmuştum vermem gerekenyerde almıştım doktor ağırıp çağırmıştı bende sinirlendim eve gittim ertesi gun doktorun verdıklerıne uymadım sadece kendi aklıma gore hareket ettım herşeyden azar azar yedim doymada kalkmasını bildim ve bir yandan basket oynuyordum bir kulupteydım haftada kendimi aşarak 8 antreman çıkıyordum bunlardan hafta sonu olanlara 2 tane ust uste çıkıyordum kendime eziyetmi ediyordum bilmiyorum ama zevk alıyordum ileride ne olacağını düşündükçe gidesim geliyordu. antremandan sonra genellikle 1 saat bisiklet surerdım evde oda 5 yıl once alınmıştı zayıflayayım diye ama hiç sürmemiştim tam satmak uzereyken başladım surmeye yorgun hissetmiyordum kendimi gelecekte ne olacağını düşünerek kendimi mesut ediyordum. Tam 2 ayda 104 kilo çocuk 72 kiloya düştü yemek olarak burgerking flnda yiyordum haftada bir yağlı yemekte yiyiordum tek kestiğim kolaydı hergun ıstedıgımı doymadan yiyordum ama iş işten geçmişti göbeğimde çatlaklar oluştu belki omur boyu geçmicek azıcık sarkıntı var asıl soruya gelirsek ben yuzmeye gitmeyi düşünüyorum omuzlarım genişleyip sarkıntılarda çekilme olur mu ? ve çatlakların geçme yolu yokmu ?

okuduysanız teşekkürler

Edit : Şuan iyi bir lisedeyim kimse geçmişimi bilmiyor bence hayat gayet güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alex Turner -- 5 Ocak 2014; 0:02:04 >

• 2 ayda duzensiz beslenme ile 32 kilo vermek.. zaten normal degil.. profesyonel yardim alin bence

Pyhon Veri Bilimi &amp; Makine Öğrenimi (Acemi)

"Eyleme dönüşmeyen arzu, ruh bozukluğuna yol açar." - William Blake
  • quote:

Orijinalden alıntı: No More Sorrow

2 ayda duzensiz beslenme ile 32 kilo vermek.. zaten normal degil.. profesyonel yardim alin bence

doktorda kan testi yaptırdım 1 yıl geçti uzerınden geçen sene tam bu zamanlarda başlamıştım duzensızde degıl herşeyden yedım doktor gayet iyi dedi sonuçlar ondan once şekerim vardı şimdi yok olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ranz

çatlaklar geçer hafif iz kalır ama atıyorum suanki gibi olmaz

geçen seneden daha az gorunurler yuzmenın yararı olurmu ? omuzların gelişimi ve sarkıkların gitmesi için ?
  • 2 ayda o kadar kilo çok, ne kadar kas varsa onlarıda vermişsindir. Kalpte kastan oluşur, dikkat et, kas odaklı spor yap tüm vücut çalış bir miktar düzeltirsin ama yine kalır, kesin çözüm ameliyatla fazla deriyi aldırmak. Çatlakların tamamen geçme ihtimali yok lazer yöntemiyle etki sağlanıyor ama o da tam geçirmiyor, cilde göre başarı yüzdesi değişebiliyor.

Sadece omuz çalışmanın hiçbir faydası olmaz kafandan at. Deltoidler en ufak kas gruplarındandır. Adam gibi bir salona yazıl düzgün beslenmeyle tüm vücut çalış 6-7 ayda farkı görürsün. Ama yinede tamamen geçeceğinin garantisi yok, görmeden de birşey diyemiyorum şuan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizler için benden iyilik
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam abime sizin gibi 112 kilodan 80 düştü oda 15 yaşında böyle düştü diyetisyenle biraz body yaptı kollar toplandı ama çatlaklar azalsada hala var.AMa emin olun body kollarınızı toplar ama yüzme iyi gelebilir ama sarkma değil de çatlakların geçmesi zor krem vs. kullanın kadınların doğumdan sonra kullandığı.

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

2 ayda o kadar kilo çok, ne kadar kas varsa onlarıda vermişsindir. Kalpte kastan oluşur, dikkat et, kas odaklı spor yap tüm vücut çalış bir miktar düzeltirsin ama yine kalır, kesin çözüm ameliyatla fazla deriyi aldırmak. Çatlakların tamamen geçme ihtimali yok lazer yöntemiyle etki sağlanıyor ama o da tam geçirmiyor, cilde göre başarı yüzdesi değişebiliyor.

Sadece omuz çalışmanın hiçbir faydası olmaz kafandan at. Deltoidler en ufak kas gruplarındandır. Adam gibi bir salona yazıl düzgün beslenmeyle tüm vücut çalış 6-7 ayda farkı görürsün. Ama yinede tamamen geçeceğinin garantisi yok, görmeden de birşey diyemiyorum şuan.

salonda ne kaldırcamki hocam ve şunun farkındayım şişenin kapağını açmakta sıkıntı çekiyorum vitaminsizlikten o salonda ne yapayım bodymi çalışayım boyum 1.75 kilo 75 74

• Yakında helvanı yeriz 2 ayda 32 kilo nedir ya.

Orijinalden alıntı: Xanthochroid

Yakında helvanı yeriz 2 ayda 32 kilo nedir ya.

üstünden 1 yıl geçti normal durumdayım kan testi yaptırdım şekerim vardı oda geçmiş gayet normalim şuan hayatım daha guzel
  • yüzme işine yarar boyunu uzatır, bel kısmın incelir üçgen bir hale getirebilir seni ama çatlak izleri geçmeyebilir. aynı sorun bende de var boyumun birden 35 cm uzaması nedeniyle kalça üstünde bel bölgesinde kesik kesik çizgiler oluştu. ona yapacak bir şey yok malesef ama sarkmaları giderebilirsin o konuda aklında bir şey kalmasın

Orijinalden alıntı: Bombur

yüzme işine yarar boyunu uzatır, bel kısmın incelir üçgen bir hale getirebilir seni ama çatlak izleri geçmeyebilir. aynı sorun bende de var boyumun birden 35 cm uzaması nedeniyle kalça üstünde bel bölgesinde kesik kesik çizgiler oluştu. ona yapacak bir şey yok malesef ama sarkmaları giderebilirsin o konuda aklında bir şey kalmasın

tamam hocam teşekkurler yuzmeye yazılıcam en kısa surede

Orijinalden alıntı: reel3132

quote:

2 ayda o kadar kilo çok, ne kadar kas varsa onlarıda vermişsindir. Kalpte kastan oluşur, dikkat et, kas odaklı spor yap tüm vücut çalış bir miktar düzeltirsin ama yine kalır, kesin çözüm ameliyatla fazla deriyi aldırmak. Çatlakların tamamen geçme ihtimali yok lazer yöntemiyle etki sağlanıyor ama o da tam geçirmiyor, cilde göre başarı yüzdesi değişebiliyor.

salonda ne kaldırcamki hocam ve şunun farkındayım şişenin kapağını açmakta sıkıntı çekiyorum vitaminsizlikten o salonda ne yapayım bodymi çalışayım boyum 1.75 kilo 75 74

Vitaminsizlikten mi ? 2 ayda 32 kilo verirsen öyle olur tabi bütün kasları eritmişsin bilinçsizce. Ufaktan başlayacaksın mecbur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: reel3132

quote:

Vitaminsizlikten mi ? 2 ayda 32 kilo verirsen öyle olur tabi bütün kasları eritmişsin bilinçsizce. Ufaktan başlayacaksın mecbur.

hocam yuzmeyemı gıdeyım body emi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Hocam abime sizin gibi 112 kilodan 80 düştü oda 15 yaşında böyle düştü diyetisyenle biraz body yaptı kollar toplandı ama çatlaklar azalsada hala var.AMa emin olun body kollarınızı toplar ama yüzme iyi gelebilir ama sarkma değil de çatlakların geçmesi zor krem vs. kullanın kadınların doğumdan sonra kullandığı.

yüzmeye gidicem galiba
    Drugs are stupid! Doritos are awesome!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anemix

ali senmisin lan :D

yok adım ali değil :D
  • Genellikle aşırı kilo verince böyle oluyor . Yüzmeye git , ağırlık çalış sporcu gibi beslen . Sakın diyete devam etme . Bunları tam uygularsan kas ve omuz yaparsın . Belki vücudun tam anlamıyla düzelir . Eğer bir iki ayda fayda etmiyorsa profesyonel bir doktora gözük .

Orijinalden alıntı: bilgeceyhun

Genellikle aşırı kilo verince böyle oluyor . Yüzmeye git , ağırlık çalış sporcu gibi beslen . Sakın diyete devam etme . Bunları tam uygularsan kas ve omuz yaparsın . Belki vücudun tam anlamıyla düzelir . Eğer bir iki ayda fayda etmiyorsa profesyonel bir doktora gözük .

1 yıl geçti uzerınden 1 yıldan berı normal beslenıyourm
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.