Şimdi Ara

Kimsede para yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kimle konuşsam fakir edebiyatı yapiyor paradan işten dert yanıyor, para yok ay sonunu zor getiriyorum filan her buluştuğumuzda böyle arkadaşlarım ve sadece arkadaşlarım değil tanıdığım çoğu insan böyle. ansını satim dışarı bi çıkıyorum en az 40 milyarlık arabaya biniyor millet kıçı kırık polo bile 40 milyar olmus. Öyle takılıyorlar böyle takılıyorlar, herkeste iphone 6 iphone 7 bende bile iphone 5 var hala ben kimseye para yok diye ağlamıyorum millet neden böyle oldu ? para yok diyorlar niye borçmu isticez para var diyenden iq

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HerseyiElestirenAdam -- 24 Mayıs 2018; 2:19:44 >

• İphone 5im bile yok.

Şükretmeyi, memnun olmayı unuttuk. Her şeyden önce kendimiz için yaşamayı bırakalı çok oldu, o yüzden bu haldeyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkogrtmat

İphone 5im bile yok.

Şükretmeyi, memnun olmayı unuttuk. Her şeyden önce kendimiz için yaşamayı bırakalı çok oldu, o yüzden bu haldeyiz.
    haklısın bacım.
  • yedi senedir aynı telefonu kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dubbed

yedi senedir aynı telefonu kullanıyorum
    kardeşim okadar şeyden bi tek telefonumu cıkarttınız ne kadar asosyal varlıklarsınız çözemedim ki benim sorum sizin telefonunuz varmı yok mu değil hey allahım ya
  • HerseyiElestirenAdam kullanıcısına yanıt
    ne kadar fakir olduğumu belirtmek istedim, keşke benim yazdığımdan sadece telefon anlamı çıkartmasaydın.

-------------

Araba telefon falan demişin hiç biri nakit değil, kredi. Telefon içinde nakit çekip alıyorlar. Şu aralar cidden piyasada bunalım var, arabayı, telefonu da önceden almışlardır.
  • Taksit denen birşey var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.