Problem o değil kendi serverımızı oluşturalım diyoruzda anlayan arkadaşlarla görüşmek istiyorum.Tüm dosyalar elimizde var Warzone51 rus serverının Dbsini bulduk sanırım bu db çok iyi TR serverı kendimiz açmayı planlıyoruz o yüzden seslendim :D
Kim oynayacak Varol? Önceki TR Pvt server'ı gibi olacak. En fazla 3 parti adam olacak...
kafamdada öyle birşey var zaten kim gelirse gelsin :D önceki serverdaki gibi olmayacak ynlız sistemler WARZONE51 gibi olması lazım :D
WARZONE51' de ne var bilmiyorum ki
Bilsen zaten kesin öyle bir serverda oynamak istersin 2 sistem var biri parayı basar düdüğü çalar diğeri para basmaz emek verir para basanında üstünde item yapar. SİSTEM böyle işliyordu ben rank10 silah +5full set rank 3 full amulet bracklets falan ringsler en son bıraktığımda donaterları dibime getirtmiyordum bile lacunheratackspeed arttırıyordu bu amuletsler butun donaterler kasmaya çalışıyordu ben kastırtmıyordum bekliyorum bi geliyo sözde archon 2 vuruyom hp basıyo direk tam ölecek wınn. Ne zevkliydi yaw :)
Gamecampusun açacağı eu'yu beklersek ohooooo....
RF'nin en sevmediğim yanı bu zaten. Sen 1 ay kas bir yerlere gel, adam cash'i bassın bir haftada seni geçsin, oldu canım... Sen kapa ben ararım sana yazmasın. ;)
quote:
Orijinalden alıntı: GARYOSAVAN
RF'nin en sevmediğim yanı bu zaten. Sen 1 ay kas bir yerlere gel, adam cash'i bassın bir haftada seni geçsin, oldu canım... Sen kapa ben ararım sana yazmasın. ;)
La diyorumki o yoktu işte adamların itemleri normal itemlerdi benim kastıklarım pvp itemleriydi ve her halukarda cashcileri alıyordum aşaya
Eu açılınca server gamecampuste bel olarak bir deneme yapacağım giren olursa pm!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme