arkadaşlar bu nasıl yaşam dost dediklerim menfaatçi arkadaşlıklar içinde işi düşünce iyi bitince s. çeken insanlar ...
notlara göre değerlendirme yapan hocalar (1. dönem 95 2. dönem 70 olunca adamlar derste takmıyolar bile)
herşeyden çok sevdiğim kızla samimiydik seni seviyorum diyince bir tarafı kalkması hiç beklemediğim bir şeklide ama ona rağmen ben gerçekten seviyorum karşılıksız bir şekilde asılda canımı sıkan bu değmez ama karşılıksız seviyorum
gibi sorunlarım var ne yapmalıyım?
Hayatını yaşa,hiç kimse için değmez
Sende hayata s. çek.
işte buna hayat deniyo,hayatını yaşicaksan yaşicağın şey bu
başka tavsiye yokmu
Olmuyosa zorlamıycaksın ve kendine her zaman başka kapılar, şanslar sunucaksın. Şundan 1 hafta önce 3 aydır sevdiğim kızla çıkmaya başladım. İlişkimizin sebepsiz yere soğuk olduğunun farkındaydım, beni sigara, ders, devamsızlık ve bunlar yetmez gibi nerde ne yapacağımı kime ne cevap vereceğimi kendisi üstlenmeye kalktı... Yine de seviyosun, ben de herşeyine tamam dedim yalandan. O da farkındaydı, neyse dün ayrıldık... Bana yapamıyorum dedi. Aslında haklıydı yani birisini sevemeyince sevemiyosun karşındaki ne kadar iyi olsada... Hem de sevdiğin kızla çıkmaya başladıktan sonra sevdiğin kızın sevdiğin gibi olmadığının farkına da varıyosun. Pek takılma kız konusuna.. Bana hayatımın en kısa ilişkisi olarak(5gün) rekor kırdırdı kendisi ama ben o 5 günde elimden gelen herşeyi yaptım, yapamıyorum diyince de gitme demedim. Kısacası sen elinden geleni yap, olmuyosa da kendini diğer insanlara kızlara kapatma... Ama önce elinden gelen herşeyi yapman lazım(Kızla biraz daha ilgilen yani, hiç belli olmaz... Arkadaş dost dediğin kavramlar zaten farklı bi dünya onlarda da aynı şeyleri söylerim yani, hele de büyüdükçe dertler de büyüyo, zor bi yola girdiğin zaman yalnız kalmış bulabiliyosun kendini. Canını sıkma burada hepimiz en azından 400-500 öğrencisi olan okullarda okuyoruz. 400-500 kişi içinden illa bi tane aradığın gibi dost ve sevgili bulabilirsin. Sen yeterki elinden geleni yap ve kendini 3 kişi yamuk yaptı diye 400-500 kişiye kapatma. İnsanları yeterince sev, yeterince güven. Gerisi gelir zaten
Bak benimde bugün berbattı.En yakın arkadaşım bizim sınıftaki sevgilisinden ayrıldı.ben kızla çok samimiydim.Kız durduk yere ayrılmış.Kızla konuşmuyorum.Kuzenide bizim sınıfta.Kuzeni benim en yakın arkadaşımdı.evde parti yapıyomuş.Beni çağırmadı.Onuda çıkarttım hayatımdan.Moralim bozuk değildi birden bozuldu.Birilerine patlamam gerekiyodu.Fizikte Modern Fiziğe geçtik.Arkadaşın biri uzaylılar varmış hocam dedi.Hocada evet hatta sınıfımızda da var dedi ve beni gösterdi.O andaki psikolojimden cevap vermedim.Yattım sırada okul bitene kadr.Eve geldim. Hayatımda kim eskisi kadar değer vermiyosa face'ten sildim.Hepsine mesaj çektim.Cevapları okumadım bile.Umrumda olmayacak bir sürü insan varmış bu sevindirici.
Kimseyi takma.Çok istiyolarsa gelirler adam gibi arkadaş olurlar.İstemiyosa herkes kendi yoluna.
Bak benimde bugün berbattı.En yakın arkadaşım bizim sınıftaki sevgilisinden ayrıldı.ben kızla çok samimiydim.Kız durduk yere ayrılmış.Kızla konuşmuyorum.Kuzenide bizim sınıfta.Kuzeni benim en yakın arkadaşımdı.evde parti yapıyomuş.Beni çağırmadı.Onuda çıkarttım hayatımdan.Moralim bozuk değildi birden bozuldu.Birilerine patlamam gerekiyodu.Fizikte Modern Fiziğe geçtik.Arkadaşın biri uzaylılar varmış hocam dedi.Hocada evet hatta sınıfımızda da var dedi ve beni gösterdi.O andaki psikolojimden cevap vermedim.Yattım sırada okul bitene kadr.Eve geldim. Hayatımda kim eskisi kadar değer vermiyosa face'ten sildim.Hepsine mesaj çektim.Cevapları okumadım bile.Umrumda olmayacak bir sürü insan varmış bu sevindirici.
Kimseyi takma.Çok istiyolarsa gelirler adam gibi arkadaş olurlar.İstemiyosa herkes kendi yoluna.
yakın arkadaşlarla diyelim bir plan yaptık bir yere gidecez bir kaç kız gleip şuraya gidelimmi diiyince hemen satarlar beni veya işte sinemaya gidelimmi diyince ilk başta evet diyor sonrada yok olmaz ben filme şunla bunla gittim diyor tabiki ben dedikten sonra gidip izlemiş
quote:
Orijinalden alıntı: İnsancıl Yaratık
Yanlış davranmışsın bence. İki kişi ayrılabilir bundan normal bişey yok... Sonra tutup kızın kuzeni senle küsmüş, o da ayrı bi değişikmiş:) Bilmiyorum yaşlar kaç ama aramızda çok fark olucağını sanmıyorum. Zaman geçtikçe arkadaşlıklar da yön değiştiriyo yani, eskisi kadar değer veremezsin hiç kimseye ya daha fazla verirsin ya daha az verirsin. Hemen silip konuşmamak, kaçmaktır bence. Sen de baya kaçmışsın fakat öyle bi zaman gelir ki artık sen kaçtığında arkandan gitme diyen olmaz. Yanlış yoldasın
quote:
Orijinalden alıntı: Knight7Cydonia
quote:
yakın arkadaşlarla diyelim bir plan yaptık bir yere gidecez bir kaç kız gleip şuraya gidelimmi diiyince hemen satarlar beni veya işte sinemaya gidelimmi diyince ilk başta evet diyor sonrada yok olmaz ben filme şunla bunla gittim diyor tabiki ben dedikten sonra gidip izlemiş
Seni biyere çağırıyolarsa . Yok siz kendi kafanıza gidin.Kanka kanka dolaşırsız gerek yok de. Böyle olduğunu belli ettir.
quote:
Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.
quote:
Yanlış davranmışsın bence. İki kişi ayrılabilir bundan normal bişey yok... Sonra tutup kızın kuzeni senle küsmüş, o da ayrı bi değişikmiş:) Bilmiyorum yaşlar kaç ama aramızda çok fark olucağını sanmıyorum. Zaman geçtikçe arkadaşlıklar da yön değiştiriyo yani, eskisi kadar değer veremezsin hiç kimseye ya daha fazla verirsin ya daha az verirsin. Hemen silip konuşmamak, kaçmaktır bence. Sen de baya kaçmışsın fakat öyle bi zaman gelir ki artık sen kaçtığında arkandan gitme diyen olmaz. Yanlış yoldasın
Arkamdan kimsenin gelmesine gerek yok.Ayrıca o iki kızlada küsme nedenim çok karışık ve haklı olduğum konular.Yeri geldiğinde hepsinden özür diledim.Ama durumlar değişti.Gelirler mantıklı bi açıklamaları olur,doğru dürüst bi özür dilerler o zaman düşünürüm.Ama kırılan camı birleştiremezsin.
Görüşün için teşekkürler
@İnsancıl Yaratık
teşşekkürler yorumların için
benim konuma dönersek sevinirim
aynen değmez.Kız meselesi içinse hiç değmez.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme