Şimdi Ara

Kimse derdim var demesin Okb yasamadan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ulan Bilinci kaybetsen atar kendini öldürürsün. Bunda onuda yapamıyorsun. Düşünce seni mahvetmek başka bişi yapmıyor.

Okulu aileyi parayi dert etmeyin onlar dert değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nasıl illet birşey olduğunu az biraz biliyorum, bizim halkımızda psikolojik yardım almaya gereksiz gibi bakılıyor. Sorununu bir psikiyatrist ile konuşmanı tavsiye ederim.
  • okb ne la
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiGER001

Nasıl illet birşey olduğunu az biraz biliyorum, bizim halkımızda psikolojik yardım almaya gereksiz gibi bakılıyor. Sorununu bir psikiyatrist ile konuşmanı tavsiye ederim.

En yüksek seviyedeyim.

Dk rahat geçmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

okb ne la

http://tr.wikipedia.org/wiki/Obsesif_kompulsif_bozukluk
  • Benim kaynımda da vardı aynısı, geçen gün helvasını yedik. Fıstıklı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xanthochroid

Benim kaynımda da vardı aynısı, geçen gün helvasını yedik. Fıstıklı olsun.

İnşaallah tez zamanda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Bir insan niye sevgili yapar?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güzel kardeşim şimdi hemen kalkıyosun bi güzel abdest alıyosun yatsı namazını kılıyosun , sonra içinden nasıl geliyosa hastalığın için kısa değil ama uzun uzun tüm derdini dökerek allaha dua ediyosun tabi bunu yap başka bişey yapma demiyorum tedavisi neyse ne yapılması gerekiyosa yapılcak orası ayrı konu ama dediğimi içinden gelerek samimi bi şekilde yaparsan inan ki faydası olucak sabah namazına kalk sabah namazındada aynı şekilde samimi şekilde duanı et namazı bırakma her vakit namazlardan sonra dua et inşallah en kısa zamanda atlatırsın dua edicem senin için

Edit : eğer uğraştığın bişeyler yoksa hobiler edin kendine mesela spora başlayabilirsin başka şeylerle uğraştıkça düşünceler daha az aklına gelicektir. Bende de takıntı gibi bi durum vardı sanırım, aklına gelip rahatsız eden şeyler önemsiz şeylerse bi kere düşün bunlar çok önemsiz şeyler düşünmesem bişey kaybetmem de ve her aklına geldiğinde düşünmüycem bu sefer ulan de ve düşünme inanırsan başarabilirsin bence eskiden 10 düşünüyosan kendini zorlayarak bu sefer daha az düşünürsün böyle böyle diyerek bakmışsın geçmiş bitmiş ...
    Ve tabiki bu işte gerçekten uzman psikiyatristlerle konuşmanda yarar var bunun yanında dedikleriminde yardımcı olucağını düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadkorsan -- 19 Aralık 2014; 23:30:38 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.