Şimdi Ara

'Kimse alınmasın ama yetersiz arkadaşlarımız var'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 'Kimse alınmasın ama yetersiz arkadaşlarımız var'

Almanya karşısına kaptan olarak çıkan Hamit Altıntop maç sonrası yaptığı açıklamada isim vermeden takım arkadaşlarını eleştirdi.

Ay-yıldızlı ekibin tecrübeli ismi, “Kimse alınmasın ama fizik olarak yetersiz arkadaşlarımız var. Ben altı aydır oynamıyorum, bir eksiğimi gördünüz mü” dedi.

Altıntop, “Bir gerçek var. Bundan daha fazlasını yapabilirdik. Beraber çalışmamız. Beraber yürümemiz gerekiyor. Bunu herkes kendi kafasına sokmalı. Herkesin işe kendisinden başlaması gerekiyor. Bazı şeyleri idmanda görüyoruz. Yetenekle bu iş olmuyor. Yüzde 70’i, 80’i çalışmakla oluyor, beraberlikle oluyor. Eksiklerimizi masaya yatırmamız, disiplinli çalışmamız gerekiyor” diye konuştu.

Söylediklerinden dolayı kimsenin kırılmaması gerektiğinin altını çizen Hamit, “Bunları Milli Takımın, camiamızın iyiliği için söylüyorum. Bu konuda duygusallık yapmamamız gerekiyor” ifadelerini de kullandı.

ntvmsnbc.com

Bence sadece oyuncu olarak değil teknik ekip olarakta yetersiz kişiler var; yetersiz oyuncuların takımda yer almalarına karar verenler.

• milli takım çok feci karışmış demektir. şöyle bi açıklama normal bi durumda yapılmaz.
  • sabrinin orta saha da oynadığı takım isterse %100 performansla oynasın ne farkeder
  • orda mehmet topal , emre dururken aurelio,sabriyi oynatan adamdan ne bekliyoruz ki
  • hoca ya bişey diyemiyor oyuncalara sarmış.o adamları oynatanda suç.
  • Yetersiz ?? Hiddink , aurelio , sabriyi orta saha oynatmak gerçekten bu takıma hakarettir.Ya abi NECİP , EMRE , SELÇUK İNAN , NURİ , MEHMET EKİCİ , HAMİT var ve sen bu kadar adama rağmen hala sabriyi orta saha oynatıyorsun.Burak yılmaz iyi adam ama yetmiyor böyle maçlarda gördük dün bir koşu özelliği birde şut özelliği vardı onu göremedik çünkü rakip anadolu takımı değil koskoca ALMANYA olunca burakta yetersiz kalıyor , sağ tarafta gökhan yine iyi niyetiyle oynamaya çalıştı ama oda sırıttı , hakan balta gol attı tamam ama yine yavaş bitik bu takımın komple revizyona gitmesi şart ! Gökhan töre gibi bir adam yedek oturdu ya , bu tarz maçların adamı KAZIM oyuna girdik direk 4-5 pozisyon yarattı adam ve bu adamda yedek CENK TOSUN nerde ???? Ömer toprak türk milli takımını seçti ben olsam direk SERDAR , ÖMER TOPRAK , EGEMEN 3 lüsünü dönüşümlü oynatırım artık geleceği düşünmek gerekiyor.Fizki özelliği dışında 0 olan servet te artık ısrar etmeyelim.

• burada anadolu takımlarındanmı mı oyuncu alalım klasik anadolu takımı klasik anadolu takımı topcusu vs. cümleler kuran arkadaşlar nerede merak ediyorum.büyütülmüş takımların büyütülmüş oyuncularını dün gördük.aurelio sabri zan hakan balta kimdir ya?(hakan fena oynamadı dün hakkıı vermek lazım)burak yılmaza ne oldu?bu tip adamlar 1-2 sene parlar sonra düşüşe geçerler.avrupaya sökmez sizlerin oyunu.umarım eleniriz hiç bir yere gidemeyiz bunu tüm gönlümle istiyorum.kazayla felan gidersek gene başarı başarı diye şişirecekler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mehmet Topal, Topuz, Emre, Necip gibi yetenekli oyuncuları oynatmıyorlar. Diyecek bir şey yok.
  • Topuz Topal Selçuk İnan. Orta saha 3lüsü böyle olmalıydı. Zaten Selçuk İnanı çıkartıp yerine Töreyi aldığı an zaten bizim kazanma şansımız iyice azaldı. Defanstada Ömer Toprak Egemen Hasan Ali oynatılmalı bundan sonraki maçlarda.
  • Hamit diyorki ben 6 ay sakattım bir bana bakın birde takım arkadaşlarıma, hangimiz sakatlıktan yeni çıkmış sizce? Ondan sonra debelinip durması için sabriyi orta alanda oynatırsın. Niyeymiş rakibe basması gereken adama ihtiyaç varmış. baskı tek oyuncuyla yapılacak şey değildir takım halinde yapılır. bunuda hamit diyor. oyuncuların hem bireysel olarak hemde takım olarak yeterince çalışmadığını söylüyor. futbolun içinde olup bunu söyleyebilen tek kişi. Ve en önemlisi bizim almanyayı örnek almamızı brezilya gibi bir iki yıldız oyuncunun üstüne kurulu bir takım olmamamızı söylüyor. Almanya gibi disiplinli ve çalışkan. Özellikle alman disiplini ve çalışkanlığını yaşamış birinin türk topçularındaki lakayıtlığı görüp kafasının tasının atmaması mümkün değil.
  • Bakın tekrar etmek istiyorum. Burdaki mevzu sabri oynadı topal oynamadı aurelio oynar necip oynamazmı mevzusu değil. Adam başka bir şey söylüyor. Büyük resme bakın. Hasan Şaş otuzunda bitmişti. Ama Tugay Kerimoğlu 40 ına kadar üst seviye futbol oynadı. NEDEN?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.