Bildirim
kimlikte ki fotoğraf sorunsalı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kardeşim bence 3 aylık olmasına gerek yok ama 10 yıllık fotoğrafla gidip de riske girme. Sonuçta önemli olan senin benzetmen değil seni sınava alacak hocanın benzetmesi, ben riske atmazdım senin yerinde olsam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar benim de senebaşında çekildiğim fotoğraf var sadece saçım uzun o kadar etkiler mi?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim fotoğraf 8 aylık,8 ay önceki halimden bu yana saç uzatıyorum acaba yeniletsem mi diye düşünüyorum sen 10 yıllık diyosun, bence yeniletmelisin risk almaya değmez.Ama şu 3 aylık olucak 6 aylık olucak kısmını bende bilmiyorum bilen biri varsa bilgilendirsin ona göre bende yeni yeniletiyim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Watashi wa L des.
Benim fotoğraf 8 aylık,8 ay önceki halimden bu yana saç uzatıyorum acaba yeniletsem mi diye düşünüyorum sen 10 yıllık diyosun, bence yeniletmelisin risk almaya değmez.Ama şu 3 aylık olucak 6 aylık olucak kısmını bende bilmiyorum bilen biri varsa bilgilendirsin ona göre bende yeni yeniletiyim.
Ösym sadece rahat bir şekilde tanınacak fotoğraf istiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Silinebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leo80 -- 16 Mart 2015; 15:31:35 > -
pasaport varsa pasaportta olur tabi pasaporttaki fotografın daha yakın zamanda çekildiyse -
yeni fotoğraf çektirecek param yok
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X