Şimdi Ara

Kimlik taşımayıp ehliyet taşısak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi geceler ve bunu daha sonra okuyacaklar için iyi günler.

Arkadaşlar öğrenci oldugumuz için para yok zaten cüzdan kısmına gerek kalmıyor bir kartlıkta işimizi görür sanırım ama nüfus cüzdanı büyük olduugndan sığmıyor kartlıklarada.Nüfus cüzdanı taşımasak ama ehliyeti taşısak bi sorun olurmu?Sıkıntı yaşayan varmı?

not:yaş 22

• Sorun olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazı yerler kıllık yapabilir normalde ehliyette kimlik yerine geçiyor. 2005ten beri yeni kimlik ha çıktı ha çıkacak daha bekliyoruz be ya
  • Bazı yerlerde ehliyet yeterli olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.Avcı

Bazı yerlerde ehliyet yeterli olmaz.

Mesela?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaçak Yolcu

quote:

Mesela?

Bunu birinin soracağını biliyordum ama aklıma gelmedi nerde olduğu. Bir yerde geçmedi ehliyet bende. Hatırlamıyorum şimdi vallahi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kaçak Yolcu

quote:

Mesela?

Bunu birinin soracağını biliyordum ama aklıma gelmedi nerde olduğu. Bir yerde geçmedi ehliyet bende. Hatırlamıyorum şimdi vallahi.

Hastane polis kontrolu sorun cikmadikdan sonra gerisi onemli degil bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kimlik Fotokopisi Derdi..
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynen hastane ve polis kontrolü önemli gerisinde(bkz:maliye'ye gitmek,savcılığa,karakola gitmek) zaten yanımıza alırız.Birde nüfus cüzdanı taşımama cezası varmış paralı?
  • Valla keyfiniz bilir. Sadece kimlik numarası ile işlem yaptığın yerlerde sıkıntı çıkmaz. Ama kayıtlı olduğun il ilçe köy, sıra no gibi şeylerin gerektiği yerde ehliyet yetmez.
  • Sadece ehliyetim ile askerliğimi tecil ettirdim. Hiç kimsede çıkıp sormadı kimliğin nerede diye. Kısaca sorun olmaz.
  • quote:

Valla keyfiniz bilir. Sadece kimlik numarası ile işlem yaptığın yerlerde sıkıntı çıkmaz. Ama kayıtlı olduğun il ilçe köy, sıra no gibi şeylerin gerektiği yerde ehliyet yetmez.

Onlar icinde kimlik fotokobisini tasiriz

• quote:

Valla keyfiniz bilir. Sadece kimlik numarası ile işlem yaptığın yerlerde sıkıntı çıkmaz. Ama kayıtlı olduğun il ilçe köy, sıra no gibi şeylerin gerektiği yerde ehliyet yetmez.

bak bu dediğiniz dogrudur ezberleyemeyenler olabilir,unutkanlık olanlar olabilir.ama sanırım artık herkesin telefonu var ve hiç yanımızdan ayrılmıyor bir resmini çekmekte yetebilir sanırım.
  • ben sürekli ehliyet taşırım milyonkere gbtye girdim arandım herzaman ehliyetimi uzattım polis memurlarına. hiçbirzaman sorun yaşamadım. yada bunu değil kimliğini ver tarzı bi yaklaşımla karşılaşmadım. he nüfus dairesi-savcılık-banka-iş başvurusu-banka vs vs işlerle ugraşırken kimliğimi yanıma alırım.
  • Eski ehliyetler olmuyor ama yeni ehliyetlerde TC no olduğu için sıkıntı olmuyor. Bende bankada, TTNET ve hastanelerde kullanabiliyorum ehliyeti. Sıkıntı yaşamadım henüz.
  • 2o1o yilinda aldim ehliyeti ve o zamanda beri kimlik tasimiyorum. Hicbir yerde de illa nufus cuzdani gerekli dendigini duymadim. En azindan ben bir sorun yasamadim

• ayrıca yeni ehliyetlerde şimdi aile sıra no kütük falanda yazıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.