Bildirim
KİMLE EVLENMEK İSTERDİNİZ (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
sami yusufta adama benzese bari :)))quote:
Orjinalden alıntı: angora_s
quote:
Orjinalden alıntı: La_l3reA
kimseyle
BeKaRLiK SuLTanLikTir...!!!!
sultan olmak istemiom sami ile olmak istiom
_____________________________ I'm Drinking to Drown My Problems But These Goddamn Things Can Swim..!!VigiLancEICQ @ 200-004
-
benim için en hayırlısı kimse onunla _____________________________ Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80004005'
Transaction (Process ID 100) was deadlocked on lock resources with another process and has been chosen as the deadlock victim. Rerun the transaction.
/tt.asp, line 534 -
başka kim olabilirki
quote:
Orjinalden alıntı: _ETUSCH_
dido
_____________________________ ... -
ehheheehheheheheh kemalton aş kendini olm yaaaaaa
quote:
Orjinalden alıntı: kemalton
semra hanım ya da ayşe özgün,kibariye de olabilir.
_____________________________ ... -
quote:
Orjinalden alıntı: angora_s
quote:
Orjinalden alıntı: La_l3reA
kimseyle
BeKaRLiK SuLTanLikTir...!!!!
sultan olmak istemiom sami ile olmak istiom
Sami yusuf muHey allam demek zevk ve renk böle oluyo
angie seni seviyorum... _____________________________ ''Benim naciz vücudum elbet birgün toprak olacaktır fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır'' Mustafa Kemal Atatürk -
quote:
Orjinalden alıntı: éfulim
angie seni seviyorum...
bende seni seviyorum efulim_____________________________ Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80004005'
Transaction (Process ID 100) was deadlocked on lock resources with another process and has been chosen as the deadlock victim. Rerun the transaction.
/tt.asp, line 534 -
evet kimse bnm manitaya sulanmamış hepsi bilior tabi yengelerine bakmazlar
adriana lima seneye nişanımız var_____________________________ -
RACHEL BILSON_____________________________ Rachel, I Love Yooooouuuuuuuuu... :)
-
quote:
Orjinalden alıntı: StepbyStep
quote:
Orjinalden alıntı: éfulim
angie seni seviyorum...
bende seni seviyorum efulim
sevelim zarar gelmez...yanlız efulim demek lazcada sevgilim anlamına gelir ki
çok değişik manalara kayar cümle
not: angie benim gerçekten sevgilim...hatta bu yaz ufak bir törende olabilir_____________________________ ''Benim naciz vücudum elbet birgün toprak olacaktır fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır'' Mustafa Kemal Atatürk
-
efulim in ne demek olduğunu biliyorum
gaybana da aynı anlama geliyo herhalde.fukukum da
By CaVaLLioN_____________________________ Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80004005'
/tt.asp, line 534 -
bende diyorum bu romantik nereye kayboldu
forever muhlema
neyse konuyu dağıtmayalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi éfulim -- 25 Kasım 2005, 13:31:57 >_____________________________ ''Benim naciz vücudum elbet birgün toprak olacaktır fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır'' Mustafa Kemal Atatürk -
Yani hepiniz önden arkadan yemiş, ortalıkta çıplak fotoları olan bi hatunla mı evlenmek istiyorsunuz? _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: Bethesta
Yani hepiniz önden arkadan yemiş, ortalıkta çıplak fotoları olan bi hatunla mı evlenmek istiyorsunuz?
doğru söze ne denir
_____________________________ sıvası dökülmüş apartmanın önünde, oturma odasındaki rengi solmuş perdenin dibinde, mutfaktaki emektar masanın yanında veya pastan üzerindeki boyası atmış bahçe kapasının yanı başında, olmadı sokakta hareket etmeyen iş makinesinin dibinde takım elbisesiyle çektirdiği fotoğrafı facebook profiline yükleyen canlıya öğretmen denir. -
özlem tekin _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: Bethesta
Yani hepiniz önden arkadan yemiş, ortalıkta çıplak fotoları olan bi hatunla mı evlenmek istiyorsunuz?
ben söylemen sen yetiştin.
boynuzu çok mu seviyoruz yoksa_____________________________ NE MUTLU MÜSLÜMAN-TÜRKÜM DİYENE -
quote:
Orjinalden alıntı: zicanzee
Liv Tyleraşıkımmm
Yavaşşşşşşş..._____________________________ Bizi sevenleri üzmeyelim baba... ||
Metin OKTAY -
Rachel bilson imiş adınıda öğrenmiş oldum the oc dizisindeki seth'in manitadır kendisi.Milyon tane damı olsa vermeyecektir büyük ihtimal ama olsun onla evlenmek isterdim heralde.Ama the oc nin kızlarınada güven olunmuyor bea... _____________________________ IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X