Şimdi Ara

Kim Milyoner olmak isterden 0 cekmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya biraz once baktim adam geldi yemekten sonra afiyet ....... olsun bosluga ne gelmelidir diye soru soruldu adam kaymak dedi ya bide universiye okuyormus yuhhh dedim yuhh bide elenince ilk soruda direk oldu o zaman deyip gitmeye calisti siz ne dusunuyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Galiba özel üniversitede paralı okuyor kafa basmıyor parayla okuyorlar bir de bazıları çıkıp durmadan üniversitesinden bölümünden sınavdan kaç aldığından kaçıncı olduğundan bahsediyor ya sinir oluyorum aklıma geldi.
  • İzlemedim ama sosyal medyada popi olmak için yapmış olabilir diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mstf0099

ya biraz once baktim adam geldi yemekten sonra afiyet ....... olsun bosluga ne gelmelidir diye soru soruldu adam kaymak dedi ya bide universiye okuyormus yuhhh dedim yuhh bide elenince ilk soruda direk oldu o zaman deyip gitmeye calisti siz ne dusunuyorsunuz

Adam bilgide okuyor abi,üniversite diyorsunuz ama

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzledim birde kaçıp gitmeye çalışması yok muydu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyazarx

quote:

Orijinalden alıntı: mstf0099

ya biraz once baktim adam geldi yemekten sonra afiyet ....... olsun bosluga ne gelmelidir diye soru soruldu adam kaymak dedi ya bide universiye okuyormus yuhhh dedim yuhh bide elenince ilk soruda direk oldu o zaman deyip gitmeye calisti siz ne dusunuyorsunuz

Adam bilgide okuyor abi,üniversite diyorsunuz ama

abi adamin kendi diyor istanbul bilgi universitesinde okiyorum diye ben adamin yalancisiyim wlla

• quote:

Orijinalden alıntı: Ganjamastic

İzledim birde kaçıp gitmeye çalışması yok muydu

Sorma ya adam ne yapacagini sasirdi tam bi rezillik ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kim Milyoner Olmak İster Sorusu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bide 3 tane kızla gelmiş yarışmaya :D

• Foruma sırf o anı izledikten sonra konusunun açılması için girdim.Tipten hareketlerden belliydi 2. yada 3. soruda gider diye tahmin yapmıştım ama ilk soruda elendi.Bir de kızlarda kikir kikir.Kız arkadaşının muhabbetiyle geçti zamanın çoğu zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.