Şimdi Ara

Kim Milyoner Olmak İster' Başvuru Yapıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hobilere falan ne yazayım beyler halısaha maçından başka hobim yok değişik şeyler yazmalıyım en sevdiğiniz 3 kitabı falan soruyor ben hayatımda bi kitabı okudum onu yazdım. Beyler neler yazayım değişik olsun ki çağırsınlar mülakata

• quote:

Orijinalden alıntı: KatilÖrdek

Hobilere falan ne yazayım beyler halısaha maçından başka hobim yok değişik şeyler yazmalıyım en sevdiğiniz 3 kitabı falan soruyor ben hayatımda bi kitabı okudum onu yazdım. Beyler neler yazayım değişik olsun ki çağırsınlar mülakata

biz sizi ararız
  • hangi kitapları seviyorsunuz kısmına
    genellikle bethoven ve mozurt dinlerim yaz
  • Olduki çıkarsan selam yolla DHKD

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özel üniversitede okumuyorsan çağırmazlar ona göre başvur
  • özel üniversiteye giden salak ama güzel bir kız değilsen, çok çok uçuk bir tipin yoksa, öss ya da ygs'de derece yapmamışsan başvurma boşver, zaten ygs birincilerine falan kendileri teklif götürüyordur. bizim millet de saf saf izliyor, kız 1 ay önce başvurdum çağrıldım diyor, ben 2 yıl oldu başvuralı tık yok. :) tipik bir insansak, değerimiz yok.
  • oraya çıkan bir tanıdığım başvurulara hiç bakılmadığını ve tanıdık vasıtasıyla çağırıldığını söylemişti...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kim Milyoner Olmak İster Sorusu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hobilere amuda kalkarak gitar çalmak , obua üflerken nargile içmek yaz okuyup sevdiğin 3 kitaba da nutuk yaz %80 girersin
  • Kitaplara hayat bilgisi ders kitabi
    hayat bilgisi calisma kitabi yaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaptım beyler hadi hayırlısı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.