Şimdi Ara

Kim hangi paketi ne kadara izliyor. (D-SMART)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    D-SMART`in paket fiyatlarini ve kim hangi paketi ne kadara seyrediyor. Kac yillik abone yazalim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  Kim hangi paketi ne kadara izliyor. (D-SMART)

31.90 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halıflex -- 1 Ekim 2013; 21:33:33 >
  • Mega Paket HD aylık 22 TL
  • Modullu full paket aylik 19,90

• quote:

Orijinalden alıntı: MarquisDeSade

Modullu full paket aylik 19,90

modüllü full paket hd mi yoksa sd mi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutay2455

quote:

modullu hd full paket, 3 senedir uyeyim. ama uzun bir pazarliktan sonra zar zor yaptirabildim, 25tl cekmislerdi 22ye indiler, isinize gelirse 19 yaparsaniz devam ederim dedim, isinize gelmezse kapatin aboneligimi dedim, ertesi gun arayip 19,90 fiyat verdiler bende kabul ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarquisDeSade -- 1 Ekim 2013; 20:12:06 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kutay2455

quote:

modullu hd full paket, 3 senedir uyeyim. ama uzun bir pazarliktan sonra zar zor yaptirabildim, 25tl cekmislerdi 22ye indiler, isinize gelirse 19 yaparsaniz devam ederim dedim, isinize gelmezse kapatin aboneligimi dedim, ertesi gun arayip 19,90 fiyat verdiler bende kabul ettim.

benimde bu sene modullu uyeligimde 3. yil olacak... 10 eylulde full paket hd uyeligim bitti...
    aradiklarinda mega hd icin 24 tl istiyorlar... bende daha altinda bir rakama istiyorum fakat kabul etmiyorlar... sen 19.90 ne zaman aldin.. mh bu rakama mega hd satisimiz yok diyor... kullanan arkadaslar var dedigimde ise uye numarisini verin arkadasinizin bi kontrol edelim gercekten o fiyata mi kullaniyor die... bende tabi veremiyorum...senden rica etsem ozelden uye numaran veya cep numarani yazsanda mh ye ornek gistersem...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.