Şimdi Ara

Kim demiş ''müzik evrenseldir'' diye!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet bahsettiğim grup system of a down adlı bir rock gurubu.bunlar;

-Konserlerinde kapıya Türkler ve köpekler giremez diye yazı asıyor
    -Şarkılarında sürekli sözde soykırımdan bahsediyor
    -Atatürk köşkü önünde karnı kesik köpeklerle(bunlar ermenileri simgeliyor)fotoğraf çektiriyor
    -Albümlerine holy mountains adlı şarkı koyuyor bu kutsal dağlar Allahuekber Dağları ve Ağrı Dağı oluyor.
    -Kazandıkları albüm gelirlerinin 20.000$ ını sözde soykırım vakıflarına bağışlıyor.

ve sonunda ne oluyor bu adamların albümlerinin en çok sattığı ülkeler arasında Türkiye'de var ve müzik köşesinde birlikleri kuruluyo çoğu kişinin imzasında da isimleri geçiyor.Hepimiz bunların Türk ya da kendini Türk sanan hayranlarını kınamalıyız bence.
    Yorumlarınızı bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sirdeniz

Bu mesaj silindi.
    tüğrkiyede albumlerini satın alanların teror orgutu mensupları ve ermeniler olmadığını nereden biliyorsun zaten aklı başında bi insan gidipte albumlerini satın almaz adamlar müzik yapıp istediklerini yapoarlar siz hala ahmet kaya dinlemiyormusunuz mahsun kırmızıgül ibrahim tatlıses bunların hepsi terör örgütleri ile bağlantısı var ilk başta kendi içimizdeki vampirleri temizleyip sonra dışardakiler ile ilgilenmek daha mantıklı yinede sana katılıyorum sisteme ban
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirartun

tüğrkiyede albumlerini satın alanların teror orgutu mensupları ve ermeniler olmadığını nereden biliyorsun zaten aklı başında bi insan gidipte albumlerini satın almaz adamlar müzik yapıp istediklerini yapoarlar siz hala ahmet kaya dinlemiyormusunuz mahsun kırmızıgül ibrahim tatlıses bunların hepsi terör örgütleri ile bağlantısı var ilk başta kendi içimizdeki vampirleri temizleyip sonra dışardakiler ile ilgilenmek daha mantıklı yinede sana katılıyorum sisteme ban

Alıntıları Göster
    Senden ilk olarak
    1. kapıya türkler ve köpekler giremez yazısının fotosunu yada başka kanıtının resmini istiyorum
    2. 1 ya da 2 şarkısı böyle dieri tüm sisteme ve amerikaya yazılmış şarkılar
    3. Bu fotoğrafıda istiyorum.
    4. evet bunda haklısın
    5. Bununda kanıtını istiyorum
    + olarak forum köşelerinde bunları söleyip durmanın öfke kusmanın system of a downa bi zararı yok kısasa kısas hesabı yap sende bi kaliteli grup. Türk katliamı üzerine şarkı söle. Hayret bişeysiniz yaa...

• quote:

Orijinalden alıntı: Lómion

Senden ilk olarak
    1. kapıya türkler ve köpekler giremez yazısının fotosunu yada başka kanıtının resmini istiyorum
    4. evet bunda haklısın
    + olarak forum köşelerinde bunları söleyip durmanın öfke kusmanın system of a downa bi zararı yok kısasa kısas hesabı yap sende bi kaliteli grup. Türk katliamı üzerine şarkı söle. Hayret bişeysiniz yaa...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Lómion

Senden ilk olarak
    4. evet bunda haklısın

evet bunları kanıtlarsan system of a down uadını bıle anmam

• quote:

Orijinalden alıntı: Yolda$

quote:

Senden ilk olarak
    4. evet bunda haklısın

evet bunları kanıtlarsan system of a down uadını bıle anmam

Alıntıları Göster
    Adamlar yaptıklarını birde internet sitelerine koymuşwww.systemofadown.com a girin sorularınızın cevabını alırsınız, sadece türkleri eleştirmek amaçlı 12 sayfalık birşey yazmışlar.Tam adresi hatırlamıyorum ama biraz araştırırsanız bulursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirdeniz -- 30 Aralık 2005 11:03:26 >

• quote:

Senden ilk olarak
    4. evet bunda haklısın

Alıntıları Göster
    quote:

Senden ilk olarak
    4. evet bunda haklısın

ben dinlemiyorum sen dinliyosun yani sen araştıracaksın yok benim midem kaldırıyo diyosan dinlemeye

devam

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F4A67BDD5

Bu mesaj silindi.
    Türkler Ve Köpekler Giremez olayı tıpkı Ozzy Osbourne'un civciv ezme muhabbeti gibi , Lars ulrıch'ın bagetlerle bozuk parayı duvarda sektırmesı gıbı şehir efsaneleri arasındadır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerko

Türkler Ve Köpekler Giremez olayı tıpkı Ozzy Osbourne'un civciv ezme muhabbeti gibi , Lars ulrıch'ın bagetlerle bozuk parayı duvarda sektırmesı gıbı şehir efsaneleri arasındadır

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Gerko

Arkadas anlamadın sanırım yaptıkları bu pislikleri KENDİ İNTERNET SİTELERİDE YAYINLAMIŞLAR daha ne efsanesi.
    Allah allah millet okumadan yorum yapmazmıı gıcık olurum

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Gerko

Arkadas anlamadın sanırım yaptıkları bu pislikleri KENDİ İNTERNET SİTELERİDE YAYINLAMIŞLAR daha ne efsanesi.
    Allah allah millet okumadan yorum yapmazmıı gıcık olurum

Alıntıları Göster
    İnternet sitesinde bu ''sözde soykırım'' iddalarını ve daha birçok pisliği görüpte hala burda konuşabilen insanların kanından şüphe ederim!
    Unutmayalım ki biz bunları burada okuyup, görüyorsak bu adamların yaptıkları kaset veya CD türü şeyleri almayız hala ''bizim tepkilerimizle ne olacak'' diyen insanlara önerim; atasözleri sözlüğünün D kızmını açıp okumaları.

BU ARADA HEPİNİZE MUTLU YILLAAAAAR(BOL BOL MÜZİK DİNLEYİN)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirdeniz -- 31 Aralık 2005 16:46:37 >

• quote:

İnternet sitesinde bu ''sözde soykırım'' iddalarını ve daha birçok pisliği görüpte hala burda konuşabilen insanların kanından şüphe ederim!
    Unutmayalım ki biz bunları burada okuyup, görüyorsak bu adamların yaptıkları kaset veya CD türü şeyleri almayız hala ''bizim tepkilerimizle ne olacak'' diyen insanlara önerim; atasözleri sözlüğünün D kızmını açıp okumaları.

BU ARADA HEPİNİZE MUTLU YILLAAAAAR(BOL BOL MÜZİK DİNLEYİN)

Alıntıları Göster
    E link ver o zaman bizde bakalım

• quote:

E link ver o zaman bizde bakalım

Alıntıları Göster
    www.systemofadown.com a gir tam adres i ben bilmiyorum ama Turk yazan bir yere tıkla, karşına herşey geliyor.
    Şu anda arastırıyorum, bulursam sizede tam adresi veririm(yazılar ingilizce bu yüzden biraz ingilizceniz olması lazım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirdeniz -- 3 Ocak 2006 21:46:39 >
  • quote:

www.systemofadown.com a gir tam adres i ben bilmiyorum ama Turk yazan bir yere tıkla, karşına herşey geliyor.
    Şu anda arastırıyorum, bulursam sizede tam adresi veririm(yazılar ingilizce bu yüzden biraz ingilizceniz olması lazım)

Alıntıları Göster
    http://www.systemofadown.com/ git

Global Action tıkla

Euopa tıkla

alınan haberleri olu ....

• quote:

Alıntıları Göster
    pisliklerin kendi sitelerinde her şey belli!!!!!!!ya hiç mi düşünmüyosunuz nasıl bu kadar Türk olmaktan aciz olabiliyosunuz.sonuçta onların sizden nefret ettiğini biliyosunuz............delircem yaaaaaaaaa!!!!!!!
    Türk'e düşman olana (ennnnnnnnnnnnnnnn hafif olarak ) bunun daha ağırları da var....................

• quote:

Orijinalden alıntı: L_o_G

pisliklerin kendi sitelerinde her şey belli!!!!!!!ya hiç mi düşünmüyosunuz nasıl bu kadar Türk olmaktan aciz olabiliyosunuz.sonuçta onların sizden nefret ettiğini biliyosunuz............delircem yaaaaaaaaa!!!!!!!
    Türk'e düşman olana (ennnnnnnnnnnnnnnn hafif olarak ) bunun daha ağırları da var....................

Alıntıları Göster
    ARTIK YETER PİRİM VERMEYİN BU GURUBA

• quote:

Orijinalden alıntı: martymcfly

ARTIK YETER PİRİM VERMEYİN BU GURUBA

Alıntıları Göster
    olm sizin işiniz yok mu ya size mi kaldın lan alla alla

Bu söyledikleiniz hepsi kulaktan duyma bi sazan atlıyo diğeride peşinde hooop olm kanıtı olmayan şeyleri savunmayın nerde kaç aydır aynı konular açılıyo biri de bunu ispatliyamadı ama isterseniz çok mutlu olucaksanız size photosop'la bitane yaratiyim print edip bakar bakar boş yorum yaparsınız

• quote:

Senden ilk olarak
    4. evet bunda haklısın

Alıntıları Göster
    quote:

+1
    tam ben diyecektim walla..

bırakın kim ne şekilde anırıyorsa öyle devam etsin bize ne

• quote:

Orijinalden alıntı: arnom

olm sizin işiniz yok mu ya size mi kaldın lan alla alla

Bu söyledikleiniz hepsi kulaktan duyma bi sazan atlıyo diğeride peşinde hooop olm kanıtı olmayan şeyleri savunmayın nerde kaç aydır aynı konular açılıyo biri de bunu ispatliyamadı ama isterseniz çok mutlu olucaksanız size photosop'la bitane yaratiyim print edip bakar bakar boş yorum yaparsınız

Alıntıları Göster
    Arkadaşım diyelim Ermenilerden nefret ediyorsunuz peki , bende pek sevmem hatta hiç sevmem ancak burda gereksiz ve asılsız seyler yazmaya gerek yok.
    Eğer Soad Ermeniyse ve senin onlar kadan ün yapabilmiş bir Türk grubun yoksa tabiki onların yaptıkları öne cıkacaktır..Onların soykırım konusunda yaptıkları desteğin ön plana cıkmasının sebebi budur.Eğer bizimde dünya çapında bu kadar ünlü bir grubumuz olsa onlar da bunları yapar Soad'a en iyi cevabı verirdi.
    Birde burda anlayamadığım şey her holy mountain allahuekber dağı mı oalcak kardesim yapmayın etmeyin güldürmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Satsubatsu

Arkadaşım diyelim Ermenilerden nefret ediyorsunuz peki , bende pek sevmem hatta hiç sevmem ancak burda gereksiz ve asılsız seyler yazmaya gerek yok.
    Eğer Soad Ermeniyse ve senin onlar kadan ün yapabilmiş bir Türk grubun yoksa tabiki onların yaptıkları öne cıkacaktır..Onların soykırım konusunda yaptıkları desteğin ön plana cıkmasının sebebi budur.Eğer bizimde dünya çapında bu kadar ünlü bir grubumuz olsa onlar da bunları yapar Soad'a en iyi cevabı verirdi.
    Birde burda anlayamadığım şey her holy mountain allahuekber dağı mı oalcak kardesim yapmayın etmeyin güldürmeyin.

Alıntıları Göster
    Biz şarkılarımızda Ermeni soykırımından bahsetsek Ermenilerde bizi dinler mi?Konsere Erivan'a gelmesi için çırpınırlarmı bilemeyecem.Siz yakında Abi Türkiye'ye konsere gelin müziginizin hastayız,yaptık bir hata affedin de dersiniz.Adamların tuzagına düşersiniz.Ki böyle insanların varlıgından haberdarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: internetboy

Global Action tıkla

Euopa tıkla

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: internetboy

Global Action tıkla

Euopa tıkla

Bu da mı kanıt değil???
    Bir de okumaya üşenen insanlar gelip şurda ileri geri konuşmazlar mı...?Ya bir yukarıları okuyun bakın bir ne demis millet haala gelip kulaktan duyma diyor.Fazla okumak göz çıkarmaz!
    Hala ''Bizim burda bunları konuşmamızın gruba ne zararı olacak''diyenler ise, bir düşünsün ''damlaya damlaya göl olur'' sözü size ne hatırlatıyor.Bazıları için birşey ifade etmemesi normaldir çünkü bu bir Türk ata sözü

• quote:

Orijinalden alıntı: Bebelere Balon

Biz şarkılarımızda Ermeni soykırımından bahsetsek Ermenilerde bizi dinler mi?Konsere Erivan'a gelmesi için çırpınırlarmı bilemeyecem.Siz yakında Abi Türkiye'ye konsere gelin müziginizin hastayız,yaptık bir hata affedin de dersiniz.Adamların tuzagına düşersiniz.Ki böyle insanların varlıgından haberdarım.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Bebelere Balon

ooooo biz ermeni soykırımı hakkında sarkı solesek war yaaaa....adamlar ne intahar saldırıları...,ne süyikastler... öyle şarkı söyleyen grubun 3 gün sonra cesedi bulunur

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.