kt400 ve 200fsb stabil ha, walla bi linki görim bravo ne yiğitler warmışş dicemm ben 200fsbde win'e giriyorum ama sistem çakıyor...
gene yalan bir dunya. Aslanim gecti ben bunu yaptim modalari.Ilgili resimleri koyacaksin.Birde 1.65V.hahahahahaoahgopıeipğjaehpokh
beyler harbiden arkadaşın söyledikleri hiç de inandırıcı deil. bence de 3d mark falan verse baya iyi olacak. hele ben hiç inanmıyorum, çünkü 8,5X200'de bile işlemcim ölmüştü....
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by moravec</i> <br />beyler harbiden arkadaşın söyledikleri hiç de inandırıcı deil. bence de 3d mark falan verse baya iyi olacak. hele ben hiç inanmıyorum, çünkü 8,5X200'de bile işlemcim ölmüştü.... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> bu forumda axp 1700+ la 2600 mhz lerde dolasan arkadaslarimiz var. senin islemcin 1700 mhz de yanip gittiyse islemcide bi problem olabilir. heatsinkin iyi oturmamasi ile ilgili bir problmem oldugunuda sanmiyorum cunku o zaman default hizda bile isinip kapanir. anakartin ne bilmiyorum ama yeni anakartlarda asiri isinmaya karsi koruma mevcut.
kime sölüyosun?
2500mhz 1.65v ve kt400 ile 200fsb stabil biraz inandırıcı değil doğru haklısınız. ama biraz sabredelim, link gelmezse o zaman yargılarız... :)
xp2000 DUT3C ile "1.65v" da 2500 Mhz [bore]
İnananlara sorıyım : Kek misiniz [:P]
[bgdnc2]
ozel uretim bi xp 2000 ile yine ozel uretim bir msi kt4v ile bu sonuclar gayet kolay alınır bence. ne guluyosunuz ya?.alınmazmı sizce? :)))))
bendede 2000 ve kt4 var 147*12.5 151*12 165*11 max degerlere ulasabildim ancak ramlerde elexir?? marka.
Yaw adam belkı yapmıstır ama su anda herhangı bır stabılıte sorunu gozukmuyordur hemen ezdınız adamı... ınsanın lınk atası bı gelmez.
bende 1700 palaminoyla 3000 mhze kt266 kart uzerinde 1.5 v la cıktım da inanmayanlara kızdıgım icin link vermemistim. fsb 272,ram ise ddr266 idi.vdim 2.5 da sabitlemistim.fanım cp5 di...
buda ona benziyor:)
arkadasım yanlıs anlama.amacım seninle dalga gecmek falan degil ama,cok komigime gittigi icin yazdım bunları. biz bosa ugrasmısız bu gune kadar yaw.sen asmıssın olayı....
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by WebEX</i> <br />kt400 ve 200fsb stabil ha, walla bi linki görim bravo ne yiğitler warmışş dicemm ben 200fsbde win'e giriyorum ama sistem çakıyor...<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> He he benim kt333 200mhz çalışıo...
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Aeneis</i> <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by WebEX</i> <br />kt400 ve 200fsb stabil ha, walla bi linki görim bravo ne yiğitler warmışş dicemm ben 200fsbde win'e giriyorum ama sistem çakıyor...<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> He he benim kt333 200mhz çalışıo...
<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> bu nasil bir yalan
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Jincx</i> <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Aeneis</i> <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by WebEX</i> <br />kt400 ve 200fsb stabil ha, walla bi linki görim bravo ne yiğitler warmışş dicemm ben 200fsbde win'e giriyorum ama sistem çakıyor...<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> He he benim kt333 200mhz çalışıo...
<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> bu nasil bir yalan <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
baya dusunulmus ve aniden,birdenbire,futursuzca soylenmis.....:)
burası baya komik olmaya basladı yaw:) sov yapılıyor,sov....
bu arada arkadastan cevap gelmeyince aklıma bisey geldi.... sanırım board ve islemci intahar etti sanırım.... "bu oyuna fazla dayanamayız...."diye...
saka canım saka....vallahi link veya sshotları bende merak ettim simdi... arkadas bi link veriyomus simdi hepimiz aynen hööööö?.....:)
VALLA ŞURAYA NASIL FOTOGRAF KONULDUĞUNU Bİ ÖGRENSEM.. ZATEN BUNLARLA BİRŞEYLER PAYLAŞMAYA ÇALIŞANDA SUÇ
kızma kardes yaw... bak sesini yukseltmissin.hic gerek yok.yapacagın tek sey bir bench alıp publish edip,linki kopyalayıp,yapıstırman. gercekten sistemin stabil calısıyorsa 200x12.5 fsb 1.65 voltta(hem de kt4v de-ki kullandım o kartı.dut3c 1700xp islemcimi 200 fsb ye cıkardım ama 10x200, oda 5-10 dakika falan,sonrasında sapımıstı makina ve 1.7 v idi vcore.oncelari ram kaldırmıyor zannetmistim ama agp/pci sabitlemesi olmamasıymıs sorun.agp80,pci40mhz falan oluyodu sanırım o degerlerde....)onunde saygıyla egiliriz... bu forumdaki herkes merak etti bu olayı cunku bu isin uzmanları biliyorki kt400 ve xp2000 oc konusunda biraz zayıflar...hele verdigin degerlerde imkansız gibi...ama "hayatta imkansız diye birsey yoktur" savından yola cıkarak dogru soyleyebilecegin olasılıgı herzaman aklımda... belki de senin sayende insanlar (xp1700lere 105 dolar vermek zorunda bile kalıyorlar bazen),artık xp2000 avına cıkarlar....bu da bence herkesin isine gelir....