Şimdi Ara

Kim bilir yarışma oyunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
2
Favori
25.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu oyunda nasıl yüksek puan yapılıyor ? 15 levelim 100 puan ile başlıyor her soruda 50 puan artıyor.millet 13 bin puan yapıyor nasıl yapıyorlar ki o kadar ? ben 13-14-15. sorular arasında 2x jokerimi kullanıyorum ve +30 saniye jokerımı de basıyorum zaman bonusu kazanayım diye ki her saniye 20 veriyor.30*20 den 600 puan 30 sanıye jokerinden alıyorum.700-750-800 puanlı soruların tekinde de 2x basıyorum 2 katına cıkıyor puan ve skor bonusu falan derken 13 bini bulmam imkansız acaba diğerleri nasıl yapıyor ki ? en az 9 soru biliyorum ortalama ise 11-14 arası biliyorum

• Level a bağlı skor bonusu sistemi nedeni ile levelı 100 olanlar. 50% skor bonusu alıyorlar. Sorun orada zaten... Facebook sayfasında bu konuda bir süzenleme yapacaklarını soylediler. En kısa zamanda bu düzenleme gelir inşallah.

Haa 13bin puan yapanlar da 15'te 15 yapan ha....lar oluyorlar. Ulan ben şu anada kadar en fazla 14 doğru yapabildim ilya zor bir tane soru cıkıyor. Bu adamlar ansiklopedi mi yuttular ne ?

Hile bile biri varsa ne olur soylesin bana....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Binux

Hocam en fazla kaç puan yaptınız ? Bir de 3-4 gündür herhalde yeni soru eklemişler sisteme sanki biraz zor ? düştü mü puanlar ?
  • türkiyenin başkenti neresi diye sorsan bilmeyen kız 8-9 bin yapıyor her hafta ben max 6000 de kaldım
  • hilesi çıktı mı beyler 10000 olamadım rekor 9300 mılet 12000 yapıyor cok zor bence o puan
  • Resmen sinir krizi geçireceğim,9577 puan nasıl yapabilir bir insan ? 15 soruda 2 yanlış yaparak 6590 ile kendi rekorumu kırmıştım.
  • önemli olan son 7 soruya doğru cevap vermek. ilk sorular az puan veriyor ben en fazla 10300 yaptım 14 soru bilerek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kız kim?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Uygulama Facebook'tan da oynanmaya başladığından beri bence hile yapılıyor.Ben 86.levelken bütün soruları doğru bildiğim ve en yüksek getirili jokerleri kullandığım ve en kısa sürede cevap verdiğim halde 11500'ü anca geçtim. Oysa level 45 civarı olan bir arkadaş haftalardır 13000 üzeri puanla 1. oluyor.Bir ara top 25 listesinde 999.999.999 puan da görmüştüm, sildiler.
  • 13. level sonrasında puanınıza başarı oranınızın yarısı kadar puan ilave ediliyor. Mesela level 13 oldun.
    8000 puan yaptın diyelim. Başarı oranın yani şimdiye kadar tüm yarışmalardaki doğru cevaplama oranın % 80 ise yarısı yani % 40 ek puan alıyorsun.
    8000 +3200= 11200 oluyor. Ben level 14 iken bu puanla dereceye girdim.
    En yüksek puanı alabilmek için

1- Tüm sorular doğru cevaplandırılmalı
    2- Cevaplar hızlıca verilmeli, kalan süre puanı etkiliyor.Ayrıca ekstra 30 jokeri kullanırsanız bu süre puanını arttırır.
    3- Puanı maksimize edebilmek için son soruda 2 kat jokeri kullanılıp doğru cevap verilmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kampanyacı -- 14 Eylül 2013; 16:18:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kampanyacı

13. level sonrasında puanınıza başarı oranınızın yarısı kadar puan ilave ediliyor. Mesela level 13 oldun.
    8000 puan yaptın diyelim. Başarı oranın yani şimdiye kadar tüm yarışmalardaki doğru cevaplama oranın % 80 ise yarısı yani % 40 ek puan alıyorsun.
    8000 +3200= 11200 oluyor. Ben level 14 iken bu puanla dereceye girdim.
    En yüksek puanı alabilmek için

1- Tüm sorular doğru cevaplandırılmalı
    2- Cevaplar hızlıca verilmeli, kalan süre puanı etkiliyor.Ayrıca ekstra 30 jokeri kullanırsanız bu süre puanını arttırır.
    3- Puanı maksimize edebilmek için son soruda 2 kat jokeri kullanılıp doğru cevap verilmeli.

aynen oyle bende bu yontemı kullanıyorum max yaptıgım puan 9600 malesef 1 2 yanlış kesın yapıyorum cok cıns yerlerden cıkabılıyor

• Rekor 9750
  • level 14- 8272 skorla 5000 altın
     Kim bilir yarışma oyunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AN İTİBARİYLE 8312
    Görev oranı 35/46

•  Kim bilir yarışma oyunu

• bende 6180 yaptim yeni basladim
  • Benim rekor da 8 bin küsürlerde. Şu ana kadar 2 defa 13 soruya doğru cevap verdim, ötesine geçemedim daha.
  • ya bu 12 000 leri nasıl bulacaam
    illa bi kıl soru çıkıyo

altınlardan dağ lazım

• yeni rekorum 10562

Kim bilir yarışma oyunu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun hilesi çıktı :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amuda Kalkan Kertenkele

Oyunun hilesi çıktı :/

bak seeen

nasıl oldu o iş peki. ..?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.