ilk zamanlar cep telefonum kapalıyken çağrı geldiğinde numara yazardı, gelen numarayı ararken listede ismi çıkardı doğal olarak...
ama bu aralar arayanın saati ile birlikte ismi yazıyor. dedim bunlar benim rehberime nasıl giriyor diye ama sonra keşfettim.
turkcell web mesajda liste düzenlediyseniz gelen çağrıları ordan bakıp ismi varsa ordaki ismini yazıyor... güzel uygulama olmuş...
bilgi için teşekkürler
bu nasıl yapılıyor biraz açar mısın??
tam olarak türkcell in sitesine girilip süper şifre ile web mesaj bölümüne üye olunuyor ondan sonra orada senin kişi listen gözüküyor tabi bunlar senin telefonunun senkron etmenle de ilgili, oradan kabul edersen isim geliyor
quote:
Orjinalden alıntı: hmb55
tam olarak türkcell in sitesine girilip süper şifre ile web mesaj bölümüne üye olunuyor ondan sonra orada senin kişi listen gözüküyor tabi bunlar senin telefonunun senkron etmenle de ilgili, oradan kabul edersen isim geliyor
Yada elle liste yani rehber kaydı ekleyebiliyorsun. Böylece kimaramış ta mesajın gelince eğer arayan numara orada kayıtlı ise kayıtlı ismiyle görünüyor mesajda.. Güzel detay
ben turkcell in sitesinde okudum daha dün eminim sen rehber hafızanı yedeklemıssın turkcell e .orda öyle yazıyordu rehberınızı yedeklerenız numara yerıne isim görürsünüz diye
quote:
Orjinalden alıntı: erencaner
ben turkcell in sitesinde okudum daha dün eminim sen rehber hafızanı yedeklemıssın turkcell e .orda öyle yazıyordu rehberınızı yedeklerenız numara yerıne isim görürsünüz diye
hayır yedeklemedim... hatta telefonumfa kanka olarak yazan arkadaşımı web tel defterinde fuat diye kaydetmiştim. kim aramışta fuat diye çıktı ;) demekki web listesinden alıyor isimleri.