Şimdi Ara

KİM ARAMIŞCELL ÇOK YAKINDA ÜCRETSİZ..TEŞEKKÜRLER TÜRKCELL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
0
Favori
25.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bendede daha servis kullanıma açılmadı diyor
  • benim de öyle hep online işlem merkezinden kontrol ediyorum
    quote:

    Orjinalden alıntı: ssbrc

    bendede daha servis kullanıma açılmadı diyor

  • şu anda bende de başlamadı maalesef
  • Yakındır başlaması :)
  • ayarını yapmanız gerekıyor arkadaşlar. onlıne ıslemler merkezınden ayarı yapma ımkanınız var
  • bende de başladı sesli mesajlarda beleş dinleniyor.turkcell aştı kendini canım
  • ücretsiz oldu sonunda
  • quote:

    Orjinalden alıntı: balabanraca

    Arkadaşlar Turkcell hiçbirşeyi ücretsiz sunmaz..

    Nasıl mı?

    Telefonlarımız kapalıyken bizi arayanlardan kontör atımı gerçekleşiyor..

    Yani bize bedava arayanlara paralı..

    Gereksiz.. Sizce?



    bizi arayanların hepsi turkcell mi kullanıyor sanki. ayrıca kim aramış açıksa bizi arayanlar için "aradığınız kişiye ulaşılamıyor sinyal sesinden sonra mesaj bırakın" anonsunu dinlemek ücretsiz. sesli mesaj bırakırlarsa eğer bizi arayan kişi kullandığı tarifeye göre ücret öder.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: enginizm


    quote:

    Orjinalden alıntı: balabanraca

    bizleri arayanları hangi gsm operatörüne bağlı olduğu önemli değilki..önemli olan kontör atımı.. ki dediğiniz gibi sinyal sesine kadar dinlenen bölüm ücretsiz değil.. dün bi arkadaşıma ulaşmaya çalışırken kısa aralıklarla çok fazla aradım ve sinyal sesini beklemediğim halde kontörlü hattımdan kontörler düşttü..

    ayrıca kimaramışcell i online işlem merkezinden ve telefon üzerinden iptal etmek mümkün değil..çok denedim iptal olmadı.sonunda müşteri hizmetlerini arayarak iptal ettirdim.





    bu servis için türkcell hiç bir şeyi ücretsiz sunmaz diyosunuz. ama bizi arayanlardan kontör düşecekse burda sadece türkcellin karı olmaz. başka operatörlerinde karı olur.
    sinyal sesine kadar olan anons bölümünü dinlemek ücretsiz. ben defalarca denedim kontör düşmedi. şimdi tekrar denedim gene kontör düşmedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginizm -- 20 Haziran 2007; 12:06:55 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: balabanraca

    bizleri arayanları hangi gsm operatörüne bağlı olduğu önemli değilki..önemli olan kontör atımı.. ki dediğiniz gibi sinyal sesine kadar dinlenen bölüm ücretsiz değil.. dün bi arkadaşıma ulaşmaya çalışırken kısa aralıklarla çok fazla aradım ve sinyal sesini beklemediğim halde kontörlü hattımdan kontörler düşttü..

    ayrıca kimaramışcell i online işlem merkezinden ve telefon üzerinden iptal etmek mümkün değil..çok denedim iptal olmadı.sonunda müşteri hizmetlerini arayarak iptal ettirdim.

    sesli mesaj bırakmak tabii ki ücretli olur ama ben ücretsiz dinledim




  • bende denediğimde sadece anonsları dinleyip kapatınca kontör düşmüyor. ama sesli mesaj bırakma bölümüne girince kontör düşüyor. kaç defa denedim. anonsları dinlemek ücretsiz.
    quote:

    Orjinalden alıntı: balabanraca

    :) ya ben diğer hattımı kapalı konuma getirip arıyorum 2 - 3 saniye bekleyip kapatıyorum.kontörüm düşüyor. enteresan bi durum..

    gelen sesli mesajı dinlemek ücretsiz tabi..

    arayana ücretli..aranılana bedava :)
  • iki farklı bilgi var kimi anonslar ücretli diyor kimisi ücretsiz bu fark nerdeb kaynaklanıyor bilen var mı ? acaba kimaramışcell e üyeliğin aktif olup olmaması mı etkilyor
  • bugün TCELL den msj geldi kimarmışcell 21hazirandan itibaren ücretsizdiyor
  • quote:

    Orjinalden alıntı: balabanraca

    pekiii..buna ne diyeceksiniz..

    - Bundan bir hafta kadar önce telefonum isteğim dışı 0539757***7 numaralı bir telefona yönlendirilmiş. Araştırdım kimdir nedir diye altından ''kimaramışcell'' diye bir Turkcell hizmeti çıktı. Neden ise bu hizmet bana bedava, telefonum kapalıyken beni arayana ücretli. Bu hizmet yüzünden dostlarımla aram açıldı.

    - Turkcell son günlerde bütün cep numaralarına sekrtercell, kim aramış cell tarzında ücretsiz hizmet vermeye başladı. Ancak bunu kimseye haber vermeden yaptı. Eğer karşınızdaki kişinin cep telefonu kapalıysa, aradığınızda çalar çalmaz anında sekreter devreye giriyor ve anında 1 kontür gidiyor.

    benim gibi şikayetçi olan arkadaşlar bunlarda.. şikayetvardan alıntı yaptım..anlayacağınız tek ben böyle birşeyi önesürmüyorum.ciddi ciddi sinyal sesini beklemediğiniz halde de kontörler düşüyor..

    üstelik kendinibilmez turkcell müşteri hizmetlerini arayınca online işlem merkezi ve telefon üzerinden kapatabilirdiniz diyoo..
    içimden hadi canım sende dedim..iptal miptal edilmiyo denedik tecrübeyle sahip..artı müşteri hizmetlerini arayıp istemediğimiz kimaramışcell i kapattırmakta paralı..her yol mübah turkcell için



    kim aramış servisinde telefon çalar çalmaz anında mesaj bırakılmaz önce anons verilir. ve anonsları dinlemek ücretsizdir. ancak anonsları dinledikten sonra sesli mesaj bölümüne 1 saniye bile giriş yapılsa kontör düşülür. şikayet edenler sesli mesaj bırakma bölümüne kadar geçtikleri için kontörü düşmüştür o yüzden şikayet ediyordur. "aradığınız kişiye ulaşılamıyor sinyal sesinden sonra mesaj bırakın" anonsu zaten çok kısa süreli bir anons değil ve bu anonsu dinlemek ücretsiz. defalarca denedim az önce tekrar denedim. anonsları dinledim kapattım kontör düşmedi. sonra tekrar aradım sesli mesaj bölümüne girince 1 kontör düştü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginizm -- 20 Haziran 2007; 17:47:46 >




  • wayyyy beeea turkcell allah razı olsun kim aramış cell ücretsiz olmuş,arkadaşlar böyle şeylerle kendinizi avutmayınız böyle şeyler zaten normal gidin avrupadaki şirketlerin yaptığı tarifelere bakın.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dmc_dmx_mim

    wayyyy beeea turkcell allah razı olsun kim aramış cell ücretsiz olmuş,arkadaşlar böyle şeylerle kendinizi avutmayınız böyle şeyler zaten normal gidin avrupadaki şirketlerin yaptığı tarifelere bakın.



    avrupada yaşama şansımız yok. senin böyle bir imkanın varsa avrupada yaşa. kendimizi avuttuğumuz yok. sadece turkcellin yeni bir uygulamasını tartışıyoruz. üç operatör var kendimize uygun olanını kullanırız. avrupanın tarifeleri nasılmış söyle de bizde bilelim. tabi türkiye de vergiler yüksek olunca fiyatlar otomatik olarak artıyor.
  • güzel kardeşim neden anlamak istemiyorsunuz fiyatların arttığı falan yok turk operatorleri halkın sessizliğinden faydalanıyor,bu tip hizmetleride bedava vermekle kendini büyütüyor
  • nasıl halkımız sessiz en fazla bizim halkımız şikayetçi operatörlerden. her zamanda tepkisini ortaya koyar. ama türkiyede böyle tepkiler önemsenmiyor. avrupada durum nasılmış çok mu ucuzmuş fiyatları. onlar abonelerini elde tutabilmek için telefon verme kampanyaları yapıyorlar. türkiyede gsm tarifeleri pahalı değil ama vergiler çok yüksek. fiyatlarda tek sorun bu.
    ayrıca kimaramış servisini bedava vermekle turkcell büyümez.
    quote:

    Orjinalden alıntı: dmc_dmx_mim

    güzel kardeşim neden anlamak istemiyorsunuz fiyatların arttığı falan yok turk operatorleri halkın sessizliğinden faydalanıyor,bu tip hizmetleride bedava vermekle kendini büyütüyor
  • Bu gidişle faal olacağın sanmam.Sözde 19 haziranda aktif olacaktı.Şimdi ise 21 oldu bakalım ne olcak şimdi
  • Bana aynen şu şekilde mail attılar durumu bildirdim işte ne zaman tüm aboneler faydalanacak şeklinde ve aşağıdaki cevabı aldım sizinle paylaşmak istedim

    Sayın Demirkan,

    KimaramışCELL servisimiz değiştirilerek Kimaramış ismi ile yeni bir servis olarak hizmete girmiştir. Yeni Kimaramış servisimiz ilk etapta, sadece mesajla bilgilendirme gönderilen numaralar tarafından kullanılabiliyor.

    Çalışmalarımız devam etmekte olup, servis çok yakında tüm müşterilerimizin hizmetine girecektir.
    Yanıtımızla ilgili görüşlerinizi Bizi değerlendirin linkinden paylaşabilirsiniz.

    Saygılarımızla

    Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.


    Müşteri Çözüm Merkezi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AERN -- 21 Haziran 2007; 0:50:51 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.