Şimdi Ara

Kim 500 bin ister

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bankacı bir kız yarışmacı olarak katıldı.beraber geldiği erkek arkadaşı ile kenan ışık arasındaki diyaloglar
    çocuğa x diyelim

k.ışık : adınız nedir beyefendi
    x: kaan (atıyorum adı)
    k.ışık: soyadınız yokmu
    ....
    .....
    x: a dan z ye bakım yapıyoruz
    ...
    k.ışık: ona a dan z ye demezler tepeden tırnağa derler

k.ışık aranızda ne var dedi ikiside bilemiyoruz falan diyince ordada alaya aldı bunları resmen rezil oldu x

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raskolnikov -- 17 Şubat 2006 23:04:31 >

• Ne diyerek bozdu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: harun.dll

Ne diyerek bozdu?

valla hiç bir şey yazmamışın
  • Kendi kendine eğlenmiş öyle Anlatta bizde bilelim bari.
  • ya çocuk dedi ki güzellik merkezinde çalışıyorum..a'dan z'ye insanları değiştiriyoruz..Kenan ışıkta dedi ona tepeden tırnağa derler
  • +1
  • Kenan ışık bu aralar çoştu sık sık yarışmacıları bi aşağılıyo bi aşağılıyo yani yanlış anlamayın hakaret anlamında değil adamlar geliyo oraya o kadar basit soruyo bilemiyo falan kenan bi anlatıyo cevabı bo şöyleydi kolaydı falan adamları bozup bırakıyo.bazen bende kenanı çok takdir ediyom.Bilmiyosan gelme kardeşim.uyduruk bi soruyada cevap veremiyosan zaten sen hak etmiyondur parayı.neyse işte öle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de farkettim.Kenan Işık ta bu aralar bi değişmeler var.Aşık mıdır nedir?(Evliyse ayıp olacak ama)
  • ya siz ne diyosunuz daha 1. soruda elenen adam hatrırlıyorum kenan ışık adama ceketinden çıakrdı kendi çek defterini 10 milyon TL yazdı (o zmn yirrmilik yoktu)
  • quote:

Orjinalden alıntı: dev!L

ya siz ne diyosunuz daha 1. soruda elenen adam hatrırlıyorum kenan ışık adama ceketinden çıakrdı kendi çek defterini 10 milyon TL yazdı (o zmn yirrmilik yoktu)

burdada çok afedersiniz iyi testis'e almış elemanı

• quote:

Orjinalden alıntı: Ares

quote:

Orjinalden alıntı: dev!L

ya siz ne diyosunuz daha 1. soruda elenen adam hatrırlıyorum kenan ışık adama ceketinden çıakrdı kendi çek defterini 10 milyon TL yazdı (o zmn yirrmilik yoktu)

burdada çok afedersiniz iyi testis'e almış elemanı

abi siz de coştunuz ha

• yaw ayıp kaçmasın diye ansiklopedik tanım kullandım daha kötüsünü haydar dümen sedanın programında demişti
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ares

yaw ayıp kaçmasın diye ansiklopedik tanım kullandım daha kötüsünü haydar dümen sedanın programında demişti

• quote:

Orjinalden alıntı: Raskolnikov

muhaha kenan ışık çoştu bu akşam
    Bir bankacı kız geldi yarışmacı olarak buna soru işte kimle geldiniz diye uzun saçlı bir çocuk işte benim falan

bunu 2 kere bi bozdu yerlere yattım burda ikincide hele adını sordu bu kaan (gibi bişi )dedi
    kenan da: soyadınız yokmu dedi !!!!!!! (aha burda )
    hatta 3 kere bozduda diyebiliriz bende anlamadım çocuğun tipine gıcık oldu herhalde

diğerini arkadaş dedi ona a dan z ye denmez tepeden tırnağa denir dedi

bide durumunuz nedir diyaloğuda ilginçti tam hakaret sayılmasada hafiftan alaya aldı

Anlatmak için baya çaba sarfetmişsin, fakat gerçekten Kenan Işık'ın patlıca oturtması lafları bu kadar közde patlıcana çevrilebilir

O anı izleyenin bilem ne demek istediğini anlaması zor görünüyor,yanlış anlama lütfen ama yazını birdaha gözden geçir, ii edersin

• Ya bu programda bi keresinde bi soru çıktı: "Pamuk Prenses'in kaç tane cücesi vardı?"

Şıklar:
    a) 0.7
    b) 7
    c) 70
    d) 3500 (lü bişeydi)

gülmekten kırıldım yawww.... inadına 0.7 diyesim geliodu
  • quote:

Orjinalden alıntı: M A R E Ş A L

quote:

muhaha kenan ışık çoştu bu akşam
    Bir bankacı kız geldi yarışmacı olarak buna soru işte kimle geldiniz diye uzun saçlı bir çocuk işte benim falan

bunu 2 kere bi bozdu yerlere yattım burda ikincide hele adını sordu bu kaan (gibi bişi )dedi
    kenan da: soyadınız yokmu dedi !!!!!!! (aha burda )
    hatta 3 kere bozduda diyebiliriz bende anlamadım çocuğun tipine gıcık oldu herhalde

diğerini arkadaş dedi ona a dan z ye denmez tepeden tırnağa denir dedi

bide durumunuz nedir diyaloğuda ilginçti tam hakaret sayılmasada hafiftan alaya aldı

Anlatmak için baya çaba sarfetmişsin, fakat gerçekten Kenan Işık'ın patlıca oturtması lafları bu kadar közde patlıcana çevrilebilir

O anı izleyenin bilem ne demek istediğini anlaması zor görünüyor,yanlış anlama lütfen ama yazını birdaha gözden geçir, ii edersin
    türkçe özürlüyümdür biraz

• quote:

yoğun istek üzerine

Bankacı bir kız yarışmacı olarak katıldı.beraber geldiği erkek arkadaşı ile kenan ışık arasındaki diyaloglar
    çocuğa x diyelim

k.ışık : adınız nedir beyefendi
    x: kaan (atıyorum adı)
    k.ışık: soyadınız yokmu
    ....
    .....
    x: a dan z ye bakım yapıyoruz
    ...
    k.ışık: ona a dan z ye demezler tepeden tırnağa derler

k.ışık aranızda ne var dedi ikiside bilemiyoruz falan diyince ordada alaya aldı bunları resmen rezil oldu x

Bu daha iyi

ozaman

Ayrıca estağfurullah,ben sadece daha ii olur demek istedim e olmuşta yani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.