Şimdi Ara

Kilodan dolayı muaf olma durumu ve üniversite kaydı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Benim işler biraz sıkıntılı. Olabildiğince kısa bir şekilde anlatmaya çalışacağım. Liseyi açıktan bitirdim. Diplomamla birlikte askerliğimi 25/08/2021 tarihine kadar tecil ettirmiştim. Amacım bu sene üniversite kazanmaktı. Ancak yılbaşından bu yana çok kötü şeyler yaşadım ailevi sorunlar, maddi sıkıntılar vb. Sınava hiç çalışamadım desem yeridir. Yani dolayısıyla 25 ağustostan sonra tecil hakkım kalmıyor. Şöyle bir durum var şu an

    Boy : 180

    Kilo : 103 - 104 arası.

    Benim amacım kilodan dolayı en azından 1 sene erteleme almak ve bu süreç içerisinde üniversite sınavına yeniden hazırlanmak. Biraz da kilo almam gerekecek sanırım. Bu tecil işlemleri nasıl olur? Fazla kilodan dolayı tecil mi olurum 1 sene yoksa muaf olabilir miyim?


    Ve benim için en önemli kısım: Diyelim ki kilodan ötürü askerliği 1 yıl tecil ettirdim. Çalışıp üniversite sınavını kazandım. Kayıt olurken sen kilodan tecillisin diyerek kayıtta sıkıntı çıkma ihtimali var mıdır? Kilo verip ideal kiloma düştüysem, sen kilo vermişsin diyerek beni üniversite okurken askere çağırma ihtimalleri var mıdır? Yoksa üniversite benim için bu tecil işlemlerini gerçekleştirir mi? Çok sıkıntıya düştüm bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Cevap yok mu arkadaşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.