Şimdi Ara

Kilo vermem lazım cardio tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ygs falan derken ne spor yapabildik nede başka bişey o yüzden epey kilo aldım. Yaz geliyor tekrardan spor zamanı salona başlıyorum bu hafta, cardio yapmayı düşünüyorum sadece nasıl bir program önerebilirsiniz haftanın 4 günü gitmeyi düşünüyorum.

Yaş 18
    Boy 170
    Kilo 88

Özellikle bacakları inceltmek için önereceğiniz bir taktik var mı ?

• Bölgesel incelme yoktur onu söyleyeyim baştan.Vücudun karar verir nereden yağ yakacağına.Bana sorarsan haftanın 4 günü yetmez.Her gün en az 30 dk kardiyo.İster bisiklet sür ister koş(bisikleti öneririm koşmak dizleri yıpratır).Kardiyo da program diye birşey olmaz ya bisiklet sürersin ya koşarsın ya da eliptik bisiklete binersin 30 dk yaparsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamesDeen

Bölgesel incelme yoktur onu söyleyeyim baştan.Vücudun karar verir nereden yağ yakacağına.Bana sorarsan haftanın 4 günü yetmez.Her gün en az 30 dk kardiyo.İster bisiklet sür ister koş(bisikleti öneririm koşmak dizleri yıpratır).Kardiyo da program diye birşey olmaz ya bisiklet sürersin ya koşarsın ya da eliptik bisiklete binersin 30 dk yaparsın.

Bölgesel incelme düşünmüyorum zaten her yerim yağlandığı için tamamiyle kilo vermem lazım. Öyleyse haftanın 6 günü gidebilirim koşmak için ve her gün ortalama 45dk-1 saat civarı koşsam faydasını ne kadar sürede görürüm düzgün beslenme ile ? Benim bacaklarla çok takıntım var öyle veya böyle o bacakları inceltmem lazım fena takmış durumdayım kendimi sevmez haldeyim pişik oluyorum ve pantolon dayanmıyor arası hemen eriyor. Kalın yapılısın şeyleri gereksiz bi gif gördüydüm bulamadım kızın bacağı 2 soba borusuyken 1 soba borusu kalınlığına indiydi inceliyor yani fena taktım görüyorsunuz buradan belli

Ve boy uzamasını engeller mi koşmak ? 1.70'im hala ümidim var düzgün beslenerek kalsiyum alarak düzgün uyuyarak basket oynayarak uzamayı ümit ediyorum.

• Insanity Workout forumda konusuda vardır bu arada.

En zor kardio programı budur dizinde ve kalbinde bir sıkıntı yoksa indir ve başla. Boy konusu ergenliğine bağlı, ergenlik bitmemişse yada geç girmişsen umut var dediğin yöntemlerle uzarsın. Koşmak ve yürüyüş kesinlikle boy uzamasına engel değildir aksine yararlıdır ama zıplamak kadar değil. Insanity'de zaten egzersizler zıplamaya dayalıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: King ov Hell

Insanity Workout forumda konusuda vardır bu arada.

En zor kardio programı budur dizinde ve kalbinde bir sıkıntı yoksa indir ve başla. Boy konusu ergenliğine bağlı, ergenlik bitmemişse yada geç girmişsen umut var dediğin yöntemlerle uzarsın. Koşmak ve yürüyüş kesinlikle boy uzamasına engel değildir aksine yararlıdır ama zıplamak kadar değil. Insanity'de zaten egzersizler zıplamaya dayalıdır

ınsanity'nin before after'larını gördüm çok etkili gelmedi bana videolarda da çok zor görünmüyor. Before after'larda adam zayıf 2 ay sonra sixpack'i falan çıkıyor yani aşırı bişey göremedim. Ben mi yanılıyorum yoksa ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hellolef

quote:

Orijinalden alıntı: King ov Hell

Insanity Workout forumda konusuda vardır bu arada.

ınsanity'nin before after'larını gördüm çok etkili gelmedi bana videolarda da çok zor görünmüyor. Before after'larda adam zayıf 2 ay sonra sixpack'i falan çıkıyor yani aşırı bişey göremedim. Ben mi yanılıyorum yoksa ?

Before-After olayına takılma gördüklerinin çoğu yalan şirketin uydurması. Vücudun 2 ay içinde o derece büyük değişimler göstermesi mümkün değil, öyle bile olsa sağlıksız olur.

Ki sadece videolarını izleyerek bu kadar kolay demen komiğime gitti. İlk bir hafta felçli gezeceğine garanti veriyorum heleki hiç spor geçmişin yoksa seni baya zorlar bu da sana başlaman için gaz olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.