Şimdi Ara

Kilo vermek o kadar kolay ki !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben 19 yasindayim suan kilom 78 fakat 1 aya yakindir spor ve diyet yapiyorum ve hic zorlanmiyorum gercekten cok sıkılaştım bunza zamandir neden spor yapmadim bilmiyorum kilolu arkadaslara sesleniyorum haftanin min. 4 gunu spor yapib diger gunlerde hareketli olun ve kesinlikle ekmek seker vs kullanmayin protein agirlikli beslenin ve zayiflamamaniz imkansiz eger zayiflayamiyorsaniz doktora basvurun ilk zamanlar cok hizli kilo verebilirsiniz ama buna kanip yemek yemeyin ayrica verdiginiz sey sadece su bunuda unutmayin gercekten kararli olun. Cok basit bir sekilde butun hayatinizi degistirebilirsiniz ozguven vs. yaptigim spor gunluk 40 dakikalik bir spor ama insanity benzeri bir sey vucut agirliyla calisiyorum ve sadece kardiyo degil kasta calisiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sağol kanka sayende 70 kilo verdim

• Şişkolar bilmez 5 kilodan selamlar

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • millet diyeti iradesizlikten yapamadığımızı sanıyor ama diyetteki yiyecekleri temin etmek ve hazırlamak ciddi bir zaman ve para gerektiriyor. Haliyle ne bulursak onu yiyoruz, mesela şimdi annem patates kızartmış onu yedik çorbayla. Tabi buna şükür ama bu şekilde kilo vermek zor.

Okul açılıncada yurda gideceğim orda da nne bulursak yiyeceğiz

• Mimar SaNAN kullanıcısına yanıt
    Dostum abartilcak bir menu degil sabah 2 haslama yumurta oglen haftada 3-4 gun haslanmis tavuk gogusu bu yani sonucta profesyonel vucut yapmiyoruz amacimiz yag yakmak.

• spora başladığımda 120 kiloydum şimdi 112.900 1 ay oldu olmadı ama dyeti düzgün uygulayamıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vücuduna gereken proteini aldığından emin ol da kardeşim , kas kaybını minimumda tut. Profosyonel bodybuilding yapmasan da buna dikkat etmek çok önemli Başarılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackedhum

Dostum abartilcak bir menu degil sabah 2 haslama yumurta oglen haftada 3-4 gun haslanmis tavuk gogusu bu yani sonucta profesyonel vucut yapmiyoruz amacimiz yag yakmak.

evde yumurta varsa tamam kahvaltı kolay. Ama 1 aya yurda gideceğim inş. orda kahvaltıda bazen simit bazen patates oluyor. Tavuk göğsünü yutta pişiremem ve evde de almaya para yok. Benim 30 kilo vermem lazım ki bu 1 yıl diyet demek, ben sadece sporla kilo vermeye çalışıyorum ve oda olmuyor tabi.

• Bira kilolu insanlar elbette dediğin yolla kilo verir. Sorun obez olanlarda. Onlarda işin yemek yemekle alakası yok. Genlerindeki sorundan dolayı vücutları besinleri sindirmek yerine yağa dönüştürüyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.