Şimdi Ara

Kilo Vermek İstiyorum Listem Var Yardım Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 gündür diyet yapıyorum. Liste dışında bişey yediğim zaman kendimi suclu hıssedıyorum listeyi diyetisyen verdi. yakında spor salonuna da başlıcam ama kafamda bi kaç soru var.
    1-liste dışında hiç bişey yiyemez miyim? örnegin az önce aksam yemegıne annem dolma yapmıs 1 tane aldım :(
    2-listedeki aksam yemeklerıne uymuyorum. yanı uymuyorum derken pek bısey yemıyorum alternatif yiyecekler yiyorum.
    3-listemde her gun aynı yiyecekler var sıkılırsam ne yapmam lazım ne yiyecekler onerirsiniz.
    4-salona basladıgımda da aynı lıste bana yeterlı olur mu enerjı verme acısından ? 1-1,5 saat calısırım

Listem şöyle arkadaşlar;
    sabah: çay/meyve çayı 1 dilim peynir 3 zeytin salata 1 çay kaşığı reçel ya da bal 2 nce dilim ekmek
    öğlen: hazır menü(az porsiyon içecek olarak ayran) arkadaşlar öğrenciyim dışardan yemem lazım
    akşam: 1kepçe sebze yemeği salata 1 cay bardagı yogurt 3 ince dilim ekmek

akşam yemegınde 1 dilim ekmek yerıne 1kase corba 2 yemek kasıgı pılav ya da makarna 4 yemek kasıgı kuru baklıyat 1 adet börek yiyebiliyorum (herhangi birini hepsini değil
    ara öğunlerde meyve var klasık

boy: 1.77
    kilo: 95
    vücudumun %30u yag özellikle karın bolgesınde yaş 17 kasımda 18

ilk gün sabah uydum oglen az keskek yedım akşam 6 kasıktan bıraz fazla pilav yedım yanında da et sote yedım salcalı dometeslı bıberlı bugunde sabah uydum oglen az yedım aksam uzerı 1 elma yedım form bıskuvı yedım 4 adet evde de 1 tane dolma yedım

• sabahları mısır gevreği ye 3 zeytin 1 peynir tok tutmaz, şahsen ben öyle yapıyorum.
  • Boşuna diyetisyene para verme uymayacaksan. Kendi kafandan az yiyerek diyet yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 4 Nisan 2014; 1:45:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim illa ki listeyi harfi harfine uyacaksın diye bir şey yok. Yeter ki aynı besin grubundan, aynı kaloride yiyecek ye. Arada ufak kaçamaklar normal ama aşırıya kaçmayacaksın. Bende diyabet var neredeyse hayatım diyetle geçiyor :D Ayrıca zannedersem zayıflamak için diyetisyene gitmişsin. Kilo vermek için beyaz ekmeği, makarnayı, pilavı vs. bunun gibi gıdaları ya hayatından çıkart yada çok çok çok azaltman lazım. Şeker olduğu gibi göbeğe gider, tuz vücuda açlık hissi verir o yüzden acıkırsın. Son olarak spor yapmadan kilo veremezsin. Düzenli spor ve düzenli beslenmeyi birlikte uygulaman lazım. Şimdiden kolay gelsin. Bir de devlet hastanesinde mi yoksa özel diyetisyene mi gittin, eğer İstanbul'da ise nereye gittin?
  • devlet hastanesı hocam merzıfon. bugun aksam yemegıne tavuk etıyle azcık pılav yedım mesela. haftasonları uyamıyorum gec kalkıyorum oglene denk gelıyo bende 2 gundur 5 zeytın 2 dılım kepek ekmegı ve 5 kucuk dılım kasar yıyorum sorun olur mu acaba ? dun aksamda bi tabak pılav ve tavuk yemıstım bugunde oyle oldu ama pılav cok cok azdı. salon baslıcam hafta ıcı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.