Şimdi Ara

Kilo vermek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Arkadaşlarımın önerisiyle bu akşam onların da gittiği spor salonuna yazılacağım.Spor dışında yapmam gereken şeyler hakkında fikirleri olanlar belirtebilirler mi ?

• Akşam yemeği denen öğünü ortadan kaldıracaksın. Bol su içip, bol su yakacaksın. Tatlı ve ekmek ile arana bir tane çin setti çekeceksin. Bütün olay bu, bunu başarırsan zaten spor yapmasan bile kilo falan duramaz vücudunda.
  • ne gerek var ye gitsin dunyaya bidahami gelecen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ø kullanıcısına yanıt
    Ekmek ve tatlıyı komple bırakmayı düşünüyorum zaten.Akşam yemeği denen öğünü kaldırmak derken hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

Ekmek ve tatlıyı komple bırakmayı düşünüyorum zaten.Akşam yemeği denen öğünü kaldırmak derken hocam ?

Sabah ve öğlen yüklü yiyeceksin, akşam sporda onu yakıp mideyi boş bırakacaksın ve sabaha kurt gibi acıkıp yine yüklü yiyeceksin.

Bu döngü oturduğunda sadece kilo vermekle kalmayıp zaten olası bir çok hastalıktan korunursun. Spor ve beslenme düzeni sadece zayıflamak için değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ø

quote:

Sabah ve öğlen yüklü yiyeceksin, akşam sporda onu yakıp mideyi boş bırakacaksın ve sabaha kurt gibi acıkıp yine yüklü yiyeceksin.

Bu döngü oturduğunda sadece kilo vermekle kalmayıp zaten olası bir çok hastalıktan korunursun. Spor ve beslenme düzeni sadece zayıflamak için değildir.

Öğlenleri yemiyorum hocam normalde de.Okulda olduğumdan yağlı yiyecekler var ve haz etmiyorum.Sadece sabah yemek de zararda olacaktır sanırım.Şu an ne yapmalıyım ? Kan tahlilim tamamen temiz.Hiçbir hastalığım yok ama görünüşüm canımı sıkıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ø

quote:

Öğlenleri yemiyorum hocam normalde de.Okulda olduğumdan yağlı yiyecekler var ve haz etmiyorum.Sadece sabah yemek de zararda olacaktır sanırım.Şu an ne yapmalıyım ? Kan tahlilim tamamen temiz.Hiçbir hastalığım yok ama görünüşüm canımı sıkıyor.

Şimdi senin bir gününde 2 öğünün olacak. İlk öğün sabah yenecek ve 2. öğünü öğlen yiyemiyorsan 4-5'e bırakacaksın. O saatten sonrada yemeyeceksin.

Sen kan tahlili aldıysan büyük ihtimalle dahiliyeye gittin ve seni diyetisyene yönlendirecektir. Diyetisyene gidersen o senin durumuna bakıp en iyi öneriyi yapacaktır.

Eğer gitmediysen tahlilllerinle dahiliyeye git ve diyetisyene sevk etmesini iste.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kilo alıp, verememe
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ø kullanıcısına yanıt
    En yakyn zamanda yapaca?ym hocam te?ekkürler.4-5 gibi yiyorum okuldan gelince yeme?imi.Te?ekkürler tekrardan. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.