Şimdi Ara

Kilo verirken kasların erimemesi için ne yapmalıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
15.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Diyetisyenden ne gibi bir fayda alabilirim ki tam bilimiyorum bana gereksiz geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: etnaxy

Diyetisyenden ne gibi bir fayda alabilirim ki tam bilimiyorum bana gereksiz geliyor.

Öncelikle bazı hastalıklarda istediğini yap yine de kilo veremezsin.O yüzden kan değerlerine bakılmalı.Herhangi bir sorun yoksa diyetisyen sana bir beslenme programı verecek.Gereksiz diyorsun ama kaç yıldır kilo veremiyormuşsun.Demek ki bir şeyleri yanlış yapıyorsun.Kilo vermek senin için önemliyse diyetisyene gidersin,bu kadar basit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uohk061_TS
    Süt,yoğurt,ayran da protein için iyidir.Sabah haşlanmış yumurta yanına biraz az yağlı peynir de koyarsan daha iyi olur.

Teşekkür ederim. Sabahları peynir yiyorum zaten. Onu üste yazmayı unutmuşum. Yumurtayı da yemeye başladım bu sabah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: etnaxy
    Diyetisyenden ne gibi bir fayda alabilirim ki tam bilimiyorum bana gereksiz geliyor.

Kilo vermek isteyenlerin bence yapmasi gereken ilk sey diyetisyene gitmek.
    Kasim sonu gittim ben. Onlarca kan testi yapildi, kalori hesaplandi programi oyle verdi. Aralik basinda basladim diyete 1 ay gecti 10 kilo verdim gerci son haftalarda yuruyusu birakmak zorunda kaldim ama genede kilo verebildim. Ise yaramaz demeyin gitmenizi oneririm
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.