Şimdi Ara

Kilo verirken kalori hesabı yapmak doğru mudur? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gendrya


    quote:

    Orijinalden alıntı: FKY

    Kalori hesabı yapmak çok dogrudur. Olmazsa olmazdır. Yag oranını %45 den indirmeye calısan obezler kalori hesabı yapmasa da duser zaten ama belli bir seviyeden sonra o hesapları yapmazsan inemezsin.
    1100 kalori acıgı gereksiz fazla. Kalori acıgını az ver karbonhidratı anında 0 lama. Hafta hafta acıgı artır plato doneminde 3-5 gun 300 kalori fazla al. Daha sonra acıgı artırarak ve karbonhidratı azaltarak devam et.
    Yag ve protein miktarı farklı bir konu.onun oranını herkes kendine gore ayarlıyor, tabiki gerekli proteini aldıktan sonra

    Hocam şu an 1100 açık bırakıyorum. Sağlıksız mıdır bu?
    Bir ay içinde maksimum zayıflamaya ihtiyacım var özel durumlar için. Kalan zamanlarda devam edeceğim tabii ama bu bi ay içinde uygulamam sarkmalara falan yol açar mı? Spor da yapıyorum. Bu 1 ay için 1100 kalori açık bırakmaktan başka çarem yok

    Saglıksız ya da saglıklı bu konuda bir doktor gibi yorum yazmam dogru olmaz ama saglıklı bir sey olmadıgı kesin.
    Zorundaysan eger bırakacaksın, sporunu guzel yap.Salona gidiyosan agırlık antremanı , gitmiyosan da barfiks sınav dips gibi hareketleri yap. (Sadece 3 tane yok hepsinin bircok cesidi var)
    Umarım istedigin gibi olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Gendrya kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle sarkma olucaktır sporunu iyi yap ki sarkma olmasın yani dinç sen sorun yok ben o problemi yaşıyordum yağ oranını düşürmeye bak ama az miktarda olsa yağ ve karbonhidrat almayı ihmal etme kolay gelsin ramazan bitti bende başladım günde yaklaşık 1600 1700 kalori alıyordum 300 400 açık bırakmaya çalışıyordum her gün spor da yapıyordum galiba 1 2 kilo verdim şimdi daha çok vermeyi amaçlıyorum.
    Saçma gelebilir ama ben 2 yumurta peynir ve aşırı miktarda fındık ezmesi yiyordum (tadı aşırı ama aşırı güzel olduğu için ama sen yeme bence kilo da yapıyor kalori oranıda yüksek tabi protein oranı iyi ama güzeldir :D )
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.