Şimdi Ara

kilo sıkıntım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kusura bakmayın Coğunuz oruçlusunuz kafanızı ağırttıysam affola. Sorum şu 186 boyunda 95 kiloyum. 60 kilodan bu kiloyu görmüş biriyim önceden çok zayıftım ve şuanki kilom ile inanın kot pantolon bile giyemiyorum. Dışarıda gören arkadaşlar 2 senedir ya sana ne olmuş filan diyolar tipimde iyiydi kilo onuda degiştirdi İnanın 1 senedir pantolon giymiyorum hep eşofman tarzı baya bir giyinim sıkıntısı çekiyorum kafama koydum 4 gündür diyet + geceleri yürüyüş yapıyorum ama kilomda en ufak bi oynama bile yok + ramazanda girdi araya oruçta tutuyorum eğer önerileriniz varsa seve seve dinleyip uygulayacağım allah rızası için bilgilendirin beni perişan durumdayım benki tipi vucudu iyi olan biriydim zamanında şimdi dalgaya bile maruz kalıyorum arkadaşlar tarafından. Her türlü önerilernize açığım birde boyum için kaç kilo fazlalığım var 80 olsam yetermi boyuma cevaplayan arkadaşlar olur ise sevinicem ( Oruç tutan arkadaşlar Hepinizin niyetini ALLAH kabul etsin. ) teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HerBoka YorumyapanAdam -- 9 Temmuz 2013; 17:40:58 >

• Oruçta iyice kilo alırsın sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: > ConfusedChild

Oruçta iyice kilo alırsın sen

hocam diyet ağırlıklı iftar açıcağım sahurda yapmıyorum bu arada. Yorumunuz için teşekkürler.
  • Sen orucla bi guzel kilo alirsin olursun 130 kg boga

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür`

Sen orucla bi guzel kilo alirsin olursun 130 kg boga

Hocam diyet ağırlıklı besleneceğim iftarlarda öyle pilava ekmege hamura yüklenmicem yani. Kilo almamak içinde gece sahur yapmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HerBoka YorumyapanAdam

quote:

hocam diyet ağırlıklı iftar açıcağım sahurda yapmıyorum bu arada. Yorumunuz için teşekkürler.

Ramazanda kilo almanın sebebi sağlıksık yemek zaten sen onu iyice sağlıksız hale çevirmişsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edeb'i Muamma

quote:

quote:

Ramazanda kilo almanın sebebi sağlıksık yemek zaten sen onu iyice sağlıksız hale çevirmişsin.

Ne alaka ki hocam normal diyet yapan bir insanda aynı şeyleri uygulamıyormu ? geceleri yemeği kesmek ve düzenli beslenmek benimde yaptığım bu + 2 3 km yürüyüş ? . Yorumunuz için teşekkürler hocam önerilizenize her türlü açığım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Definasyon kilo problemi
    geçen yıl açıldı
    Kilo alıp, verememe
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kilo vermek demek yememek değil sağlıklı beslenmek ve düzenli yemekten geçer. 65 kilo verdim bunu benden iyi kimse bilemez. Ramazanda sağlıklı bi şekilde diyet yapamazsın. Ben çok denedim ama açlığa dayanamıyosun yiyosun, o yüzden ramazanda sadece kilonu koru üstüne alma. Ramazandan sonra pm at sonuna kadar yardımcı olurum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Özgür`

Sen orucla bi guzel kilo alirsin olursun 130 kg boga

Hocam diyet ağırlıklı besleneceğim iftarlarda öyle pilava ekmege hamura yüklenmicem yani. Kilo almamak içinde gece sahur yapmıyorum.

al işte.
    hocam böyle olmaz. mide gazınırsa olmaz bu iş. mideyi boş bırakmıyacan. aklına geldikçe azar azar birşeyler yiyeceksin. sporda yapacaksın.
    yemeyip yürürsende zayıflarsın ama yemediğinden metabolizman düştüğü için tekrar normal beslenmeye başlayınca verdiğin kiloları geri alırsın.
    veya çok fazla spor yaparsan koşarsan daha iyi olur. koştuğun zaman iştahın azalır zaten.

• Sahura mutlaka kalk.Yulaf+yoğurt 3-4-5 kadar haşlanmış yumurta 4-5 ceviz,yeşillik ye.Suyu da sahurdan önce iç sonrasında 1 bardak kadar iç.İftarda mercimek çorbası çok iyidir.Ilık bir mercimek çorbasıyla iftarını yap.Sonrasında(1-2 saat sonra) 1-2 porsiyon meyve ve proteinli bir gıda(lor peyniri, haşlanmış et gibi) tüket.Gece de yürü.1 saat tempolu yürü.Bu sistemle kilo vermen daha kolay olur.
  • Çok teşekkürler tüm arkadaşlara yaptıkları yorumlar ve yönlendirdikleri öneriler için minnettarım. @DaY_WaLkeR. hocam pm ile yardımda bulundu daha önce bu konuda birşeyler yapıp başarıya ulaşmış kişi inşallah bende onun yönlendirmesi ise birşeyler yapacağm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HerBoka YorumyapanAdam -- 9 Temmuz 2013; 18:39:18 >
  • Sana tavsiyem İnsanity Workout programını başlaman. Gerçekten çok olumlu sonuçlar alanlar var. 60 gün boyunca günde 30 dklık bir antrenman evde kendin hiçbir ek ekipman kullanmadan yapıyorsun, bir bak anlarsın zaten. Benimde şuanda çok kilom yok ama sıkılaşmak için evde iftardan 1.5-2 saat sonra uyguluyorum bugün ikinci günüme geçeceğim
  • vücut geliştirme yaparak sağlıklı bir şekilde kilo verebilirsin bir yandan da vücudun toparlanır ve tabiki beslenme de çok önemli bu işte, kısacası sen vücut geliştirme bölümüne gel konu aç herkes sana yardımcı olur.
  • salona yazılman gerek

• Hocam sahurda yemek ye niçin yemiyorsun sadece sahurda çorba iç az kahvaltı et yeter bol bol su iç birde karpuz yiyebilirsin iftarını açarkende 2 bardak su ile başla ve çorba+salata ye ana yemektende bir çatal tad göz hakkı neticesinde ama hiç ekmek yeme bak dediğimi uygularsan hiç ekmek yemeyip ramazan sonunda kilo verirsin

• quote:

Arkadaşlar kusura bakmayın Coğunuz oruçlusunuz kafanızı ağırttıysam affola. Sorum şu 186 boyunda 95 kiloyum. 60 kilodan bu kiloyu görmüş biriyim önceden çok zayıftım ve şuanki kilom ile inanın kot pantolon bile giyemiyorum. Dışarıda gören arkadaşlar 2 senedir ya sana ne olmuş filan diyolar tipimde iyiydi kilo onuda degiştirdi İnanın 1 senedir pantolon giymiyorum hep eşofman tarzı baya bir giyinim sıkıntısı çekiyorum kafama koydum 4 gündür diyet + geceleri yürüyüş yapıyorum ama kilomda en ufak bi oynama bile yok + ramazanda girdi araya oruçta tutuyorum eğer önerileriniz varsa seve seve dinleyip uygulayacağım allah rızası için bilgilendirin beni perişan durumdayım benki tipi vucudu iyi olan biriydim zamanında şimdi dalgaya bile maruz kalıyorum arkadaşlar tarafından. Her türlü önerilernize açığım birde boyum için kaç kilo fazlalığım var 80 olsam yetermi boyuma cevaplayan arkadaşlar olur ise sevinicem ( Oruç tutan arkadaşlar Hepinizin niyetini ALLAH kabul etsin. ) teşekkürler.

aga nasil oldun 2yılda ben 1.78 53 kiloyum neyle beslendiysen banada soyle veya ozel birsey varsa gonder parasini gonderelim

• quote:

Orijinalden alıntı: ali agaoglu

quote:

Arkadaşlar kusura bakmayın Coğunuz oruçlusunuz kafanızı ağırttıysam affola. Sorum şu 186 boyunda 95 kiloyum. 60 kilodan bu kiloyu görmüş biriyim önceden çok zayıftım ve şuanki kilom ile inanın kot pantolon bile giyemiyorum. Dışarıda gören arkadaşlar 2 senedir ya sana ne olmuş filan diyolar tipimde iyiydi kilo onuda degiştirdi İnanın 1 senedir pantolon giymiyorum hep eşofman tarzı baya bir giyinim sıkıntısı çekiyorum kafama koydum 4 gündür diyet + geceleri yürüyüş yapıyorum ama kilomda en ufak bi oynama bile yok + ramazanda girdi araya oruçta tutuyorum eğer önerileriniz varsa seve seve dinleyip uygulayacağım allah rızası için bilgilendirin beni perişan durumdayım benki tipi vucudu iyi olan biriydim zamanında şimdi dalgaya bile maruz kalıyorum arkadaşlar tarafından. Her türlü önerilernize açığım birde boyum için kaç kilo fazlalığım var 80 olsam yetermi boyuma cevaplayan arkadaşlar olur ise sevinicem ( Oruç tutan arkadaşlar Hepinizin niyetini ALLAH kabul etsin. ) teşekkürler.

aga nasil oldun 2yılda ben 1.78 53 kiloyum neyle beslendiysen banada soyle veya ozel birsey varsa gonder parasini gonderelim

Hocam şöyle diyeyim ben webmasterim ve ailevi sorunlarım var babam yok geçindirmem gereken kardeşlerim ve annem var. Sürekli pc başında evde calışıyorum ve geçen yaz ve kış 4 ay hiç evden çıkmadığımı hatırlarım ayrıca oturduğum yer kışın - 40 ları görüyo dışarı cıkamıyorum kışın yani. sürekli kola içerdim ve yağlı yemekler tüketirdim ayriyeten geceleri yerdim bu yağlı yemekleri kızartma mantı filan olsun ve inanrmısın paso ye yat olayı ile 3 ayda ben 70 kilodan 92 kilo oldum. Dışarıya çıktığımda arkadaşlarım filan tanımıyodu o derece belirgin bi değişiklik oldu sana tavsiyelerim bunlar ama fazlasını yapmıcaksın kardeşim bi 20 kilo almak istiyorsan yaptıklarımı uygula garanti alırsın su içmiceksin hep şekerli içecekler ve yağlı yiyecekler olucak. Ama benim vermem gerek artık tak etti geceleri 3 4 km yürüyüşde yapıyorum diyette yapıyordum ama forumda bi kaç arkadaşdan öğrendiğim kadarı ile sadece aç kalmak ile kilo verilmiyor.

• aile durumu aynı kopyala yapıştır, calıstigim yer masabasi genelde ama yinede cok yoruluyorum cips kola yagli yemek taktigini uygulamaya koyacagim insallah faydasi olur giydigim elbise durmuyor uzerimde, kilo vermek icin yuruyus yap hocam kosu yaparsan yorulur terk olursun sıkılrsn en fazla 1hafta kosarsin, minibus taksi otobus kullanma zayif oldugum halde ben bile bazen vakit gecsin spor olsun diye 3.5km yuruyorum

• 4 günde kilo verilmez. yürüyüşün etkisini uzun vadede görürsün
  • quote:

Boy ve kilo olarak aynı ölçülerdeyiz.

bana da pm ile bilgi vermek isteyen arkadaşlarım olsun istiyorum.

bende hep yazları kilo vereceğim diye bir beden küçük pantolon alıyorum ama giyemiyorum :(

1 sene içersinde 10 kilo aldım.

1 sene öncesinde evlendim :)

şimdi 87 kilodan 96 kiloya çıkmış biri olarak 90 91 kiloya inmeyi istiyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.