Şimdi Ara

Kilo ile bilek inceliği kapanır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
7.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20 yaşındayım ve kız gibi bileklerim var, 14 cm civarındalar. 1.75 boyundayım, kilom da 60; ama ellerim epey ufak ve bileklerim çok ince. Hem ellerimin ufaklığıyla, hem de bileklerimden dolayı epey dalga geçilmiştir bugüne kadar. Sizce 70 kilo felan olsam, ne kadar kapanır bu durum? Bana benzer bir durumu kilo ile çözen var mı? Aslında düşünüyorum da zamanında 51-52 kilo felandım. 8 kilo civarı almama rağmen bileğimde gram değişme olmadı.

Not: Yorumlarda yanlış mı anlaşıldım bilmiyorum; ama ben kemik kalınlaşmasından bahsetmiyorum. Sadece hacim olarak, yağ olarak kalınlaşmadan bahsediyorum. Demek istediğim bilek bölümü etlenir ve böylece aşırı ince gözükmesi engellenir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barman -- 1 Nisan 2013; 20:59:59 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kilo Alınca Bilek İnceliği Kapanır Mı?

Giriş

Kilo almak, vücudun genel boyutunu etkileyebilirken, bilek inceliğini etkileyip etkilemeyeceği bir tartışma konusudur. Bu makale, kilo almanın bilek kalınlığı üzerindeki potansiyel etkilerini inceleyecektir.

Kemik Yapısı ve Kilo

Kemikler, yağ dokusunun aksine kilo alımı ile önemli ölçüde genişlemez. Bu nedenle, kilo aldığın zaman kemiklerinin kalınlaşması beklenmez.

Yağ Dağılımı ve Bilekler

Kilo aldığında, vücudun yağ depoları genişler. Ancak yağın vücutta eşit olarak dağılmadığını belirtmek gerekir. Bazı kişilerde yağ, öncelikle karın, kalça ve uyluk gibi bölgelerde toplanırken, diğerlerinde kollarda ve bacaklarda daha fazla yağ depolanır.

Yani kilo aldığında, bileklerinde yağ birikme ihtimali vardır. Bu da bileklerinin daha dolgun görünmesine neden olabilir. Ancak bu, bilek kemiklerinin kalınlaşmasıyla değil, yağ dokusundaki artışla ilgilidir.

Bilek Kalınlaştırma

Kilo almanın bilek kalınlığını doğrudan etkilemediği bilinmelidir. Bununla birlikte, bazı kişiler bilek kalınlaştırma egzersizleri ile bilek çevresindeki kasları geliştirmeye çalışabilirler. Bu egzersizler bileklerin daha dolgun görünmesine yardımcı olabilir, ancak kemik yapısını etkilemezler.

Sonuç

Genel olarak, kilo almanın bilek kemiklerini kalınlaştırmadığı söylenebilir. Ancak kilo alımı sonrası vücutta yağ depolanması, bileklerin daha dolgun görünmesine neden olabilir. Bilek kalınlığını artırmak isteyenler, bilek kalınlaştırma egzersizlerini deneyebilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yağ tabakası olarak kalınlaşır.
  • kapanmaz

Hatta kemik kalınlığı olarak bilekleri ve alt bacağı rehber olarak alırız

Bilekler kalınsa kemiklerinde kalındır diyebiliriz

Hiç sana kiloyla kalınlaşan bilek mantıklı geliyomu kiloyla kalınlaşsa hareket ettirmen zorlaşırı geç hareket ettiremezsin

Hatta aşırı zayıf insanlar çok zayıfı geçtim aşırı aşırı zayıf insanların bilekleri kollarından bile kalın olur

Benim boyum 192 kilom 65 ama bileklerim kalın öyle abartı derecesinde değil ama 21 yaşındayım sana şöyle diyim 20 yaşına ne zaman girdin bilmiyorum ama

20 den 24 de kadar kemiklerin kalınlaşacaktır benimde bilekler inceydi şimdi inanılmaz farklar söz konusu daha 21 e bile tam girmedim ve aşırı bi kalınlaşma var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pannie -- 1 Nisan 2013; 20:32:24 >
  • bilekler neyse o.
  • Sanmıyorum bendede aynı sorun var genetik büyük ihtimal. Bileklik kullanmayı dene ben sürekli takıyorum belli olmuyo
  • Kalınlaşmaz. Kemiklerin inceyse bileklerinde incedir. Saat, bileklik falan tak farkı kapatırsın.
  • Yanlış mı anlaşıldım bilmiyorum; ama demek istediğim yağ tabakası olarakdı. Yani kemiksel kalınlaşmadan bahsetmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mükemmel bileklerim var ama sadece takasa açık yada kiralık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barman

Yanlış mı anlaşıldım bilmiyorum; ama demek istediğim yağ tabakası olarakdı. Yani kemiksel kalınlaşmadan bahsetmiyorum.

Tamam işte bizde diyoruz bileğin üstünde yağ tabakası bile bulunmaz

Sen diyosun yağ olarak kalınlaşırmı bende diyorum bilek yağ olarak kalınlaşırsa hareket ettiremezsin yani kalınlaşmaz

300 kilo olan adamlara bak kollarındaki yağ bileği örtecek şekilde bileklerine sarkmış o sarkan yağı çekersen o adamın bile bileğinin kalınlaşmadığını görecen

Bak body yapan hayvani ölçülere gelmiş kadınlara hepsinin bilekleri ince bu kadınlar body yapmadan önce bilekleri çubuk kraker gibimiydi

Sana diyoruzya işte gelişimin daha bitmedi herşey boy değil diyoruz 20 den 24 e kadar kemiklerin kalınlaşacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pannie -- 1 Nisan 2013; 21:08:06 >
  • anca obez denebilecek kadar kilolu olursan bileklerin kalınlaşır, ben kilolu sayılırım yani göbek ve göğüsler falan baya göze batar ama bileklerim çok ince

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farkettiysen bilek çevresinde yağ ve kas yok denecek kadar azdır. Yani kemik kalınlığın belirler bilek hacmini. Neyse o, kiloyla 1-2 cm artar anca. Tabi obez olmayacaksan
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert-hc

anca obez denebilecek kadar kilolu olursan bileklerin kalınlaşır, ben kilolu sayılırım yani göbek ve göğüsler falan baya göze batar ama bileklerim çok ince

Yine kalınlaşmaz offfffffffffffffffffff

Zaten obez olanların çoğunun bilekleri kalın olur çünkü kemik yapın senin kolay kilo alma veya zor kilo alma durumunuda belirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Walerion

kapanmaz

Hatta kemik kalınlığı olarak bilekleri ve alt bacağı rehber olarak alırız

Bilekler kalınsa kemiklerinde kalındır diyebiliriz

Hiç sana kiloyla kalınlaşan bilek mantıklı geliyomu kiloyla kalınlaşsa hareket ettirmen zorlaşırı geç hareket ettiremezsin

Hatta aşırı zayıf insanlar çok zayıfı geçtim aşırı aşırı zayıf insanların bilekleri kollarından bile kalın olur

Benim boyum 192 kilom 65 ama bileklerim kalın öyle abartı derecesinde değil ama 21 yaşındayım sana şöyle diyim 20 yaşına ne zaman girdin bilmiyorum ama

20 den 24 de kadar kemiklerin kalınlaşacaktır benimde bilekler inceydi şimdi inanılmaz farklar söz konusu daha 21 e bile tam girmedim ve aşırı bi kalınlaşma var

sen yetkili bi abiye benziyosun

• quote:

quote:

Yanlış mı anlaşıldım bilmiyorum; ama demek istediğim yağ tabakası olarakdı. Yani kemiksel kalınlaşmadan bahsetmiyorum.

Sen diyosun yağ olarak kalınlaşırmı bende diyorum bilek yağ olarak kalınlaşırsa hareket ettiremezsin yani kalınlaşmaz

300 kilo olan adamlara bak kollarındaki yağ bileği örtecek şekilde bileklerine sarkmış o sarkan yağı çekersen o adamın bile bileğinin kalınlaşmadığını görecen

Bak body yapan hayvani ölçülere gelmiş kadınlara hepsinin bilekleri ince bu kadınlar body yapmadan önce bilekleri çubuk kraker gibimiydi

Sana diyoruzya işte gelişimin daha bitmedi herşey boy değil diyoruz 20 den 24 e kadar kemiklerin kalınlaşacak

inşallah 24e kadar artıyordur çünkü ben de biraz şikayetçiyim bileklerimin inceliğinden. çok da zayıf sayılmam 180 boy 70 kilo.

• quote:

quote:

Anladım dostum. Bu arada yukarıda sormuşsun. 28 Mayıs 1993 doğumluyum. Onun dışında da kimse senin kadar ümit vermedi. 20'den 24'e kadar felan şeklinde. Herkes genelde bu kadar gelişti, daha da kalınlaşma olmaz dediler. Uzun süredir de kemiklerinde gelişme görmeyen bir insan olarak katılmadan da edemedim. Hem ellerden dolayı, hem de bileklerden dolayı epey dalga geçen oldu. Kız gibi ellerin ve bileklerin var diye; ama yapacak bir şey yok sanırsam.

• quote:

quote:

quote:

Anladım dostum. Bu arada yukarıda sormuşsun. 28 Mayıs 1993 doğumluyum. Onun dışında da kimse senin kadar ümit vermedi. 20'den 24'e kadar felan şeklinde. Herkes genelde bu kadar gelişti, daha da kalınlaşma olmaz dediler. Uzun süredir de kemiklerinde gelişme görmeyen bir insan olarak katılmadan da edemedim. Hem ellerden dolayı, hem de bileklerden dolayı epey dalga geçen oldu. Kız gibi ellerin ve bileklerin var diye; ama yapacak bir şey yok sanırsam.

Kısaca daha 20 bile olmamışsın

Boy açısından çok şey bekleme ama sana şöyle diyim

20 ye girdim 20 li yaşların içerisinde 1 2 santim uzadım

Onuda geç

Sana şöyle diyim elinle birlikte bilekte büyüdüğünden bunu fark edemezsin

Ben her gün uyanıyodum en uzun parmak la (adını unuttum) baş parmağı bileği saracak şekilde ölçük yapıyodum

Şu anda benim ellerim çok uzun diyebilirim

iki eli birleştirdim eşit hizaya sokarak sol elim sağdan büyük hadi inanmadım ölçüm hatası yapmışımdır dedim

Sol elimle sağ bileğimi ölçtüm 2 parmağın hafif bi şekilde üst üste binme durumu var

Aynı şekil sağ elle sol bileiğimi ölçtüm tam ikiside birbirine hafif deyecek kadar kalın

anlamışındır eller sürekli bir büyüme içerisinde ve sürekli birbirlerini geçercesine çok ivmeli bi büyüme var

• kilo alarak bileğini kalınlaştıramazsın. yapacak pek bir şey yok bilek için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.