Şimdi Ara

Kilo almanın işe yarayan bir yolu yok mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaş 18 boy 178 kilo 67 en azından 75 kilo olsam yeter bana ama bir türlü kilo alamıyorum ne yesem ne içsem olmuyor yok mu bunun bir çaresi ?

• Spor yap alıyorsun zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 1.85 boyuma rağmen 55 kiloyum. Gece gündüz durmadan yesem bile 0 değişim var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexi7

Spor yap alıyorsun zaten

hocam uzun zamandan beri yapıyorum zaten bodybuilding ama ne yazıkki kilom hep aynı kol ve bel kısmım biraz daha kalın olsa
  • ektomorf vücut tipine sahipsin demekki. spor yap, dengeli düzenli beslen. alırsın diyolla.. bende daha alamadım. ama spor iyidir. yani yine zayıf olsan bile daha iyi görünürsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jay.

ektomorf vücut tipine sahipsin demekki. spor yap, dengeli düzenli beslen. alırsın diyolla.. bende daha alamadım. ama spor iyidir. yani yine zayıf olsan bile daha iyi görünürsün.

çevremde daha önce duyuyordum insanlardan birşeyler yiyorlar içiyorlar ne hikmetse işe yarıyor kilo alıyorlar ne bu ki bir anlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: aboveusonlysky21

yaş 18 boy 178 kilo 67 en azından 75 kilo olsam yeter bana ama bir türlü kilo alamıyorum ne yesem ne içsem olmuyor yok mu bunun bir çaresi ?

kanki bende sana takviye yapabiliriz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: elaerdem

quote:

yaş 18 boy 178 kilo 67 en azından 75 kilo olsam yeter bana ama bir türlü kilo alamıyorum ne yesem ne içsem olmuyor yok mu bunun bir çaresi ?

kanki bende sana takviye yapabiliriz

keşke öyle birşey olsa

• Hayata küs kendini bilgisayar başına kapat fast food ye sürekli yanında tatlı ve kola Kilo alamama hastalığın varsa bile söker atar he
  • Başka birkaç konuya daha yazdığım mesajım. Harfiyen yap ama bu dediklerimi.

quote:

Orijinalden alıntı: stormleon2

"Hemen iyi bir hastaneden (mümkünse araştırma hastanesi veya üniversite hastanesi olsun) randevu alıyorsun, dahiliye (iç hastalıkları) bölümünden.

Ben kilo alamıyorum ve tahlil yapılmasını istiyorum. Hormonsal bozukluk, bağırsak kurtları vs. olabilir, şüpheleniyorum diyeceksin.

Tahlillerden ne problemin olduğu çıkar. Eğer yoksa bir problem, diyetisyene yönlendirsinler seni.

Diyetisyen de sana bol kalorili bir diyet hazırlayacak.

Duba gibi olacaksın.

Bu kadar.

Bu, neredeyse aynı şeyleri yazdığım 5. konu falan sanırım, bu 5 kişiden kaçı acaba dediklerimi yaptı?

Not: Diyeti protein ağırlıklı iste ve bir fitness salonuna yazıl. Sadece yağ olarak değil, kas olarak da kilo alırsın.

quote:

Benim de yaşım 18, boy 176, şu an kilo 63.

Bu yaz sınavdan sonra ölçüldüğümde, 58 kiloydum. Devlet hastanelerinden birinde tahlil yaptırdım, benim de bir şeyim çıkmadı. Ben de kendi araştırmalarımla, fitness'a başladım. 1.5 ayda 5 kilo aldım. 63 kilo oldum.

Sonra bırakmak zorunda kaldım, ama emin olamadım, 2 hafta önce iyi bir hastanede tekrar tahlil yaptırdım, turp gibiymişim Diyetisyene yönlendirdiler, diyetisyen harika biri çıktı, yediklerimi not alıyorum şu an, yarın tekrar gideceğim, bakacak, ona göre protein ağırlıklı bir liste verecek. Ben de fitness'a devam edeceğim.

Gereksiz yere kendimi anlattım ama, yaşadıklarım neredeyse aynı seninkiyle yani.

Büyük ihtimalle, az kaloriden oluyor senin de zayıflığın, yani metabolizman hızlı ve yediklerin gelişmene yetmiyor.

Bundan sonra yemeğe aban, yağlı yağsız demeden, ama protein ağırlıklı ve doğal yiyeceklerden olsun, fast food asla. Ve hemen fitness'a başla, salona yazıl. Bir süre sonra yağlı yemeyi de bırakacaksın.

Geliştiğini gördükçe de spor yapmayı istiyorsun zaten

Salona gidemezsen, imzamdaki şınav mekik barfiksi yap. O bile çok etki ediyor.

Kolay gelsin."

• bütün gün işin yemek olacak. yemekten zevk alıcan her şeyin tadına bakıcan yicen. siz üşengeçliğinizden kilo alamıyorsunuz gerçekten. öğün öğün değil yarım saatte bir a onun tadı nasıl bunun tadı nasıl diye yersen bi güzel alıyosun.
  • protein tozu kullan ben almayı düşünüyorum bakalım faydasını görebilecez mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: insansıvarlık

Hayata küs kendini bilgisayar başına kapat fast food ye sürekli yanında tatlı ve kola Kilo alamama hastalığın varsa bile söker atar he

+1 :(

• yemek ye kardeşim çok mu zor yemek yemek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kürşat.

yemek ye kardeşim çok mu zor yemek yemek

harbimi bende diyom neden kilo alamıyom yemek yemeyi unutmuşum Allahım yarabbim yaw
  • Oturdugun yerden g.t gobek buyuterek olmaz yag olarak alirsan pisman olursun o kilolari kas yaparak alman lazim.spor git bilgisayar basinda fast food falan yeme

• Her gün 4 öğün yemek ama DOYARAK, 1 öğünü gece ye DOYARAK, Spor yapma, ekmek ye, bak bakıyım nasıl kilo alıyorsun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alexi7

Spor yap alıyorsun zaten

hocam uzun zamandan beri yapıyorum zaten bodybuilding ama ne yazıkki kilom hep aynı kol ve bel kısmım biraz daha kalın olsa

Protein tozu ve aminoasit falan alman lazım buda demek oluyo ki her ay spor salonuna verdiğin para kadar da bu şeylere vereceksin

• quote:

Başka birkaç konuya daha yazdığım mesajım. Harfiyen yap ama bu dediklerimi.

quote:

"Hemen iyi bir hastaneden (mümkünse araştırma hastanesi veya üniversite hastanesi olsun) randevu alıyorsun, dahiliye (iç hastalıkları) bölümünden.

Ben kilo alamıyorum ve tahlil yapılmasını istiyorum. Hormonsal bozukluk, bağırsak kurtları vs. olabilir, şüpheleniyorum diyeceksin.

Tahlillerden ne problemin olduğu çıkar. Eğer yoksa bir problem, diyetisyene yönlendirsinler seni.

Diyetisyen de sana bol kalorili bir diyet hazırlayacak.

Duba gibi olacaksın.

Bu kadar.

Bu, neredeyse aynı şeyleri yazdığım 5. konu falan sanırım, bu 5 kişiden kaçı acaba dediklerimi yaptı?

Not: Diyeti protein ağırlıklı iste ve bir fitness salonuna yazıl. Sadece yağ olarak değil, kas olarak da kilo alırsın.

quote:

Benim de yaşım 18, boy 176, şu an kilo 63.

Bu yaz sınavdan sonra ölçüldüğümde, 58 kiloydum. Devlet hastanelerinden birinde tahlil yaptırdım, benim de bir şeyim çıkmadı. Ben de kendi araştırmalarımla, fitness'a başladım. 1.5 ayda 5 kilo aldım. 63 kilo oldum.

Sonra bırakmak zorunda kaldım, ama emin olamadım, 2 hafta önce iyi bir hastanede tekrar tahlil yaptırdım, turp gibiymişim Diyetisyene yönlendirdiler, diyetisyen harika biri çıktı, yediklerimi not alıyorum şu an, yarın tekrar gideceğim, bakacak, ona göre protein ağırlıklı bir liste verecek. Ben de fitness'a devam edeceğim.

Gereksiz yere kendimi anlattım ama, yaşadıklarım neredeyse aynı seninkiyle yani.

Büyük ihtimalle, az kaloriden oluyor senin de zayıflığın, yani metabolizman hızlı ve yediklerin gelişmene yetmiyor.

Bundan sonra yemeğe aban, yağlı yağsız demeden, ama protein ağırlıklı ve doğal yiyeceklerden olsun, fast food asla. Ve hemen fitness'a başla, salona yazıl. Bir süre sonra yağlı yemeyi de bırakacaksın.

Geliştiğini gördükçe de spor yapmayı istiyorsun zaten

Salona gidemezsen, imzamdaki şınav mekik barfiksi yap. O bile çok etki ediyor.

Kolay gelsin."

Aynen Up Up!!

• Kilo almanın sırrı Ekmek-Pilav ve Makarna'dan geçer...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.