Şimdi Ara

Kilo almak için kampa gircem. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Private
    çözümü anlatıyorum bizzat kendimde uyguluyorum şu an

yaklaşık 3 ay öncesine kadar boy 1.93 kilo 65 ti
    şimdi boy 1.93 kilo 77 vücut baya toparlandı

haftada 1 kilo alıyorum

yaptıklarım

kapı barfiks i aldım odaya her giriş çıkışta 3-4 tane barfiks çekiyorum ilk başta 1 tane yi zor yapıyordum
    dambıl 2 günde bir 3x15 set 5kg lık sağ sol
    1 saat yürüyüş hızlı tempo karın acıkması için

yediklerim

makarna ve et çeşitleri + patates
    günde 4 öğün yiyorum

çok sağlıklı beslenmiyorum ama kilo almaya değer

Hocam yürüyüşu günün hangi vaktinde yapıyorsun

• 13:00-16:00 arası saatlerde en fazla 1 saat
  • Geçen yaz 3 ay bodye gittim ancak yemek aynı yedim o yüzden biraz kas oluştu kilo olmadı bırakınca o kaslarda gitti zaten.

Private

senin dediklerini yapabilirim. Bu balık yağı falan takviye alsak olmaz mı? İşimi şansa bırakmak istemiyorumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bach -- 20 Haziran 2010; 20:16:27 >
  • Lanet olası fazla kilolarımı sana zevkle bağışlayabilirdim, tabi bu mümkün olsaydı...
  • boy=183 kilo 61 ben de senin gibi sayılırım pazar lys 2 sınavım var bitince kas yapıcam karın kası
  • Iyi bari sizin sadece kilo eksiginiz var.. Benim buna ek olarak bileklerim cok ince.. Ve gelismesi imkansiz bu yastan sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: taken21

Iyi bari sizin sadece kilo eksiginiz var.. Benim buna ek olarak bileklerim cok ince.. Ve gelismesi imkansiz bu yastan sonra

Zayıf olduğumdan benim de öyle daha doğrusu ince ama zayıflıktan mı bilmiyorum
  • Prakten Yan etkisi iştah açması .Balık yağları Kilo aldırmazlar İştahını açar sadece Spor olarak Koşma Değil Vücut Geliştirmeye git......
  • Lys diyorsun sınav diyorsun en fazla 10 sene içinde zaten bol bol kilo alacaksın senin yaşlarda zayıflıktan zarar gelmez bence. (Hastalık filan varsa o ayrı mesele)
  • Sakaryadaki hastanelerin randevu sistemlerine girdiğimde diyetisyen diye bir servis göremiyorum siz doktora giderken nereye gidiyosunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bach

quote:

Orijinalden alıntı: taken21

Iyi bari sizin sadece kilo eksiginiz var.. Benim buna ek olarak bileklerim cok ince.. Ve gelismesi imkansiz bu yastan sonra

Zayıf olduğumdan benim de öyle daha doğrusu ince ama zayıflıktan mı bilmiyorum

Kalsiyum eksikligimi acaba?

Bende baslicam body ye yoksa cöp gibi kalcaz

• Ben de çok zayıfım bir dönem Prakten'i kullanmıştım. İşe yarıyor gibi ama belki de ilaç içiyoruz diye yemek yeme isteği psikolojiktir. Kesin olan bir şey var bu ilacı yazın kullanmak hakkaten işkence olur insana. Zaten iyice uyuşturuyor vücudu, uyku getiriyor. Birde bunu bu sıcak havalarda alınca hakkaten çekilmez.
  • bu sorunun yeri burası değil anca bira iç makarna ye gibi saçma ve sağlıksız cevaplar alırsın. Sorunun çözümü gayet açık fitnessa başlaman gerekiyor anladığım kadarıyla vücudun kilo almaya elverişsiz bu yüzden fitness yaparak kaslarını geliştirebilirsin anca bu şekilde kilo alırsın yoksa ben makarna iyiyim yada kilo aldırıcı ilaç kullanıyım dersen çok sağlıksız sonuçlar doğurabilir.
    not: bu cevabı gayet ciddi yazdım yani bu yollardan geçmiş birisi olarak sana yardımcı olmamı istersen pm atabilirsin.
  • Özel mesaj atamadım cep telefonu onayı falan gerekiyormuş.Burdan yazayım
    Vallah kardeş öncelikle şunu söyleyim Allah herkese farklı bir vucüt vermiş herkesin yapısı farklı bu yüzden bunda üzülcek karamsarlığa kapılacak bir durum yok.
    Sorununun çözümü en yakın fitness salonuna gidip spora başlamak orda işini bilen hocalar mutlaka vardır onlara kilo almak istediğini söylersen sana ona göre program yapacaklardır.Oraya gidince göreceksin ki sen gibi bir çok genç zayıf eleman fitness yapıyor ve yalnız olmadığını anlayacaksın.Ve herşeyin başı sabır bir iki ayda olacak şeyler değil vücudunu geliştireceksin sonuçta.Bi nevi geleceğe yatırım çünkü fitnessta ne kadar çalışırsan o kadar karşılığını alırsın asla sonuçsuz kalmaz nankör bir spor değildir şans faktörü yoktur azimle çalışırsan düzenli beslenirsen ve antremanlardan sonra iyi dinlenirsen rahatlıkla her ay minimum 1 kilo alırsın(bu benim tahminim yani senin azmine bağlı birşey bu)

edit:burada bazı arkadaşlar bir ayda 10 kilo aldım gibisinden laflar etmişler bu tür birşeyin olması imkansız hele hele 55 kilodan 65 kiloya bir insan 1 ayda çıkamaz yani bu kadar da sallamayalım lütfen.Body sabır işidir bu yüzden türkiyeden büyük body builder çıkmıyor çünkü sabırsız bir milletiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi russianstayla -- 21 Haziran 2010; 17:40:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: russianstayla

Özel mesaj atamadım cep telefonu onayı falan gerekiyormuş.Burdan yazayım
    Vallah kardeş öncelikle şunu söyleyim Allah herkese farklı bir vucüt vermiş herkesin yapısı farklı bu yüzden bunda üzülcek karamsarlığa kapılacak bir durum yok.
    Sorununun çözümü en yakın fitness salonuna gidip spora başlamak orda işini bilen hocalar mutlaka vardır onlara kilo almak istediğini söylersen sana ona göre program yapacaklardır.Oraya gidince göreceksin ki sen gibi bir çok genç zayıf eleman fitness yapıyor ve yalnız olmadığını anlayacaksın.Ve herşeyin başı sabır bir iki ayda olacak şeyler değil vücudunu geliştireceksin sonuçta.Bi nevi geleceğe yatırım çünkü fitnessta ne kadar çalışırsan o kadar karşılığını alırsın asla sonuçsuz kalmaz nankör bir spor değildir şans faktörü yoktur azimle çalışırsan düzenli beslenirsen ve antremanlardan sonra iyi dinlenirsen rahatlıkla her ay minimum 1 kilo alırsın(bu benim tahminim yani senin azmine bağlı birşey bu)

edit:burada bazı arkadaşlar bir ayda 10 kilo aldım gibisinden laflar etmişler bu tür birşeyin olması imkansız hele hele 55 kilodan 65 kiloya bir insan 1 ayda çıkamaz yani bu kadar da sallamayalım lütfen.Body sabır işidir bu yüzden türkiyeden büyük body builder çıkmıyor çünkü sabırsız bir milletiz.

Teşekkür ederim yorumun için. Ben geçen yaz 3 ay body e gittim ancak kilo artışı olmadı biraz kaslar belirginleşti o kadar. Hocadan program istedim yemek programı verdi ama ona kim uyabilir ki :S Yemek yemeği sevmeyen biriyim çok iştahım olsada hafif tokluk hissettiğimde bırakıyorum o yüzden sağlıksızda olsa ilaç kullanmak istiyorum. Bu yazda bodye gidebilirim ama sadece body kilo aldırmıyor bana.

• işte sana demek istediğim de bu sabır işi 3 ayda zaten olması imkansız çünkü vucüdun hamlıktan sıkılık durumuna geçiyor.çüzkü aylardır kaslarını kullanmamışsın birden onlara hadi çalışın bakalım diyorsun bu onlar için alışması zor bir durum. ilaçlar kısa vadede seni mutlu etse bile ilerde çok pişman olursun 18 yaşında bir insansın yani gençliğin verdiği heyecan ve bana bişey olmaz mantığıyla ilerlersen yaşlanınca çok zararını görürsün.
    Sağlıklı bir sonuç istiyorsan üni hayatın boyunca body sporunu sevmen ve düzenli beslenmen lazım dikkat edersen çok yemen gerekli demiyorum yani protein içeriği açısından yüksek besinlerden yemen zaten yeterli olacaktır.Ayrıca sosyal hayatından da fedakarlık etmen gerekecek yani antremanlardan sonra direkt eve gitmelisin dinlenmelisin ekstra enerji harcamamalısın ve sürekli kendini motive etmelisin başaracağım demelisin

YA SAĞLIKLI VE ZOR YOLU SEÇECEKSİN YA DA SAĞLIKSIZ VE KOLAY YOLU vücud senin seçim senin sonuçlarına da sen katlanacaksın iyi düşün kararını ver derim saygılar kolay gelsin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.