Şimdi Ara

Kilo almak için...(Bu hafta 4 KİLO ALDIM.) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 saatte bir yemek ye. Her öğünde makarna yada pilav olsun mümkünse yanınada tavuk, balık yada kırmızı et ye. Abur cubura dayanma sakın sağlıklı kilo almak istiyorsan kaliteli karbonhidrat tüketmen lazım.
  • Spor yapıyorsunda çalışma programın beslenmen nasıl? kaslı bir vücudun olduğunu söylüyorsun.Kilolu yağ torbası gibi olmak istersin fit ve kaslı birisi mi? belki kas olarak hacim almak zordur lakin kalıcıdır.Son olarak boy kilo ve beslenmeni yazınız.Ektomorf yapılı birisin muhtemelen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARK KING -- 3 Şubat 2014; 18:43:09 >

22 yaşımda anca kilo almaya başladım 72 kiloya kadar çıktım.

Nasıl diye sorarsan iş değiştirdim daha az hareket ediyodum oturuyordum ve deli gibi yiyodum (fast food, pilav vs.)

Sonra spora yazıldım birde kilo aldırıcı karbonhidrat aldım 4.5 kg boya kovası gibi birşeydi günde 2-3 kere ondan içiyodum bu şekilde aldım sende alabilirsin.

heisenberg - yağ torbası olmak istemem , kilo alıyım da kas önemli değil. bi 60-65 olmak istiyorum

realite - çok kötü bir durum evet :S. o karbonhidrat takviyelerinden almak istiyorum.

Orijinalden alıntı: Trevor Reznik

Brave - sık sık yemek yemeye çalışıyorum

heisenberg - yağ torbası olmak istemem , kilo alıyım da kas önemli değil. bi 60-65 olmak istiyorum

realite - çok kötü bir durum evet :S. o karbonhidrat takviyelerinden almak istiyorum.

Üstat sık sık yiyorsunda ne yiyorsun o çok önemli :) Kaliteli karbonhidratları araştır, eve stok yap :) ve abartıp bol yağlı ve tuzlu yeme. Tuz vücutta su tutar.

Orijinalden alıntı: BraveDark

quote:

Brave - sık sık yemek yemeye çalışıyorum

Üstat sık sık yiyorsunda ne yiyorsun o çok önemli :) Kaliteli karbonhidratları araştır, eve stok yap :) ve abartıp bol yağlı ve tuzlu yeme. Tuz vücutta su tutar.

kaliteli karbonhidratları araştırcam , tuz fazla yemiyorum

edit : + günde 3 öğün elma,portakal,mandalina vs meyve tüketiyorum, bisküvi falan ara öğün için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trevor Reznik -- 3 Şubat 2014; 22:03:54 >

• Diyetisyene git Bana Ensure 2 Cal yaz rapor çıkar de günde 2 tane sabah akşam iç ayda en az 4 5 alırsın :D
  • hadi yavaş adımlarla ilerliyorum ideal kiloma

yada mc burger :)

kesin garanti 3 haftada bilmem kaç kilo alırsn

İstanbul Üniversitesi 2011
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasık biti

gece yatmadan önce ekmekarası tonbalığı

yada mc burger :)

kesin garanti 3 haftada bilmem kaç kilo alırsn

gece yemek çok önemli hocam kilo artışında :)
    Yaşamam lazım çünkü hikayenin sonunu merak ediyorum :)
  • 1 haftada tam 3 kilo aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Msi B450 Gaming Plus Max - Amd Ryzen 5 3600X - G.Skill 16GB(2x8) RipjawsV Siyah 3200mhz - Samsung 500GB 970 Evo NVMe M.2 SSD - Msi RTX 2060 Super Gaming X - Aerocool AirHawk Duo ARGB - CoolerMaster 750W MWE 80+ White - Aoc 24 1ms 144hz Curved
  • Nasıl aldınız beyler söyleyin.Çok zayıfım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lagertha Lothbrok -- 8 Şubat 2014; 16:51:15 >

yaş 19 , beyler çok zayıf buluyorum kendimi , ye ye kilo alamıyorum kaç yıldır.

kilo almak için hap, ameliyat , şırınga vb.. önerilerinizi bekliyorum

kafaya taktım bu olayı psikoloji pert

Not : kas kütleni arttır diyen olur büyük ihtimal , zayıfım ama kaslıyım yağ oranı 0 ın altında sanırım spor yapıyorum vücudumun belli bölgelerinin kaslarını çalıştırıyorum.
    Ve çok uyuyorum.

Yağlı yemekler yerim , tavuk,makarna,pilav,abur cubur.. ama ekmeği sevmem fazla.

Sporu bırak tüm gün otur kola iç hamur ye ama hayvan gibi ye alıcan kilo

• bende 1 hafta önce 68 kiloydum.şimdi 74 kiloyum.fitness'tan carbomass aldım.sabah akşam 250 gram sütle karıştırıp içiyorum.80 olunca bırakacam yemeyi..

Orijinalden alıntı: Turuncu Gandalf

Nasıl aldınız beyler söyleyin.Çok zayıfım.

sık sık ye hocam , karbonhidrat al ve 3 öğün yeme 5-6 öğün ye ara öğünler ,bisküvi,meyve falan olsun
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.