Şimdi Ara

kilo alma spor ve karbonhidrat tozu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
72
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merabalar. ocağın 1'inde spora yazıldım 15 gün gittim bıraktım. bu 15 gün içinde 53bucukdan 55 oldu kilom. hatta 15 günden az bi sürede. şimdi spora bidaha yazılmayı düşünüyorum. karbohidrat tozu almama gerek var mı ? iştahim sporla beraber bayağı açılmıştı. sporu bıraktıkdan sonra yeniden gitme isteğim oldu ama baya da zayıfladım. şuan 55den aşağı düşmüşümdür kaç kiloyum şuan bilmiyorum ama baya baya eridim diyebilirim psikolojik kafaya takmalarla beraber. yaş 26 boy 1.65. bana öneriniz nelerdir teşekkürler.

• Bunu vücut geliştirme bölümüne sorsan daha iyi olurdu.
    Ama karbonhidratı toz ile değil direkt yemek ile al diyeceklerdir büyük ihtimal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

Bunu vücut geliştirme bölümüne sorsan daha iyi olurdu.
    Ama karbonhidratı toz ile değil direkt yemek ile al diyeceklerdir büyük ihtimal.

oraya da aynı konuyu açıyorum. teşekkür ederim
  • Eğer iştahın varsa yiyebiliyorsan normal besinlerle sağlıklı kilo al derim.Karbonhidrat tozu dediğin içindeki karb. basit karbonhidrattır ve içinde şeker vardır yoksa bi serviste 1200 kaloriyi nasıl bulabilirsin? o yüzden genelde hangi marka olursa olsun içinde basit karbo.ve basit şeker barındırır içinde azda olsa proteinde eklenmiştir.Zamanında 4 kutu karb. tozu bitirmiş biri olarak söylüyorum genellikle bu karb.tozları göbekte yağ birikimi yapar eşit şekilde kilo dağılmaz 55 ten 60 a çıksan bile bu tozla kolların-bacakların gövden aynı kalır göbeğin oluşur bunun sebebide basit karb.ve şekerdir o yüzden bence kullanma derim ama dersenki ben yiyemiyorum ölçülü şekilde günde 1 servis kadar kullan.Karb.Tozuna para vericeğine protein tozu alıp normal güzel sağlıklı karb. diyeti ile beslenirsen çok daha faydalı olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.