Şimdi Ara

Kilo Aldırmayan İçecekler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
3.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler spor salonuna yazıldım kilo sorunumdan dolayı günde 45 dakika koşu 20 dakika bisiklet bi yarım saatte twist gibi hareketler yapıyorum.Doğrusu baya yoruluyorum ve boşa yapıyormuş gibi hissetmek istemiyorum.Gazlı içecekler hariç kilo aldırmayan içecekler nelerdir ? Bir kaç tanede kilo aldırmayan doyurucu yemek önerirseniz sevinirim..

• Taş çatlasın 1 haftaya geçer bu heves
  • Su
    Doyurucu diye birsey yok.
    Once azaltacaksin sekeri yagi karb. azaltacaksin
    Miden kuculecek
    Doymak icin yemiceksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spor salonundaki bilgili hocalara sor sana söyler burada aramana gerek yok şimdi yanlış bir şeyler söylerler kilo alırsın iyice moralin bozulur
  • Şalgam
    Light Ayran
    Light süt

• tuzu şekeri ekmeği kesiceksin bi kere.yağ sadece dogal olarak alıcaksın.günde 2 dilim çavdar ekmegini geçmiyceksin
  • fanta gazoz uludağ gibi tüm içecekler kilo aldırır.

çünkü içlerinde glikoz şurubu ile fruktoz şurubu var. üstlerinde yazar.

vücut bunları şeker olarak tanımıyor ve direk yağ olarak depoluyor.

doğal sıkılmış meyve suyu bulman lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryuzaki Hideki

Taş çatlasın 1 haftaya geçer bu heves

2 Hafta oluyor.
  • Monster enerji içeçeğinin mavisi vardı ondan içebilirsin Coca Cola zero içebilirsin başka aklıma gelmedi şimdilik

• soda
  • Sigara

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayran olabilir yada çay

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bira
  • Spor sırasında Su iç başka bişey içme.
    spor'u yaptın bitirdin sade soda iç, meyveli olmasın.
    veya powerade içebilirsin.

bizde bisikletle uzun turların ortalarında redbull içiyoruz. etkisi geç olsada iyi patliyor sonra

yemek olarak pilav ve makarna inanilmaz doyurucu ve tok tutuyor ama kilo aldırma ihtimali var.
    veya kuru meyve karışımı yapabilirsin nette tarifleri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

Spor sırasında Su iç başka bişey içme.
    spor'u yaptın bitirdin sade soda iç, meyveli olmasın.
    veya powerade içebilirsin.

bizde bisikletle uzun turların ortalarında redbull içiyoruz. etkisi geç olsada iyi patliyor sonra

yemek olarak pilav ve makarna inanilmaz doyurucu ve tok tutuyor ama kilo aldırma ihtimali var.
    veya kuru meyve karışımı yapabilirsin nette tarifleri var.

Zaten su şart aşırı terliyorum su içiyorum.Akşam eve geldiğimde makarna pilav falan yemem akşam yemekte sebze yemeği olarak ne varsa ondan birazda salata yiyiyorum.İçecek içmiyorum bile olsa şöyle serin kilo aldırmayan bi içecek Birde hocam koşu bandında mesela ; dakikaya göre mi verdiğim kaloriye göre mi yoksa koştuğum km ye göremi değerlendireyim ?

• kalori işlerini bilmiyorum. saglık bölümüne bu konuyu açarsan daha bilgili mesajlar gelir.

ayrıca tavuk eti yiyebilirsin

birde kuru meyve derken adı aklıma gelmemişti Enerji bar diye aratırsan bunlar spor sırasında çok faydalı olur.

mesela

http://www.youtube.com/watch?v=sC934ZUlvJA

• Şekersiz çay

• süt hıç dayanamıyosun o lımonlu maden suyumudur nedır oyle şeylerden al sütü nesquıkle deneyebılırsın mesela gunde 1 bardagını nesquıkle ıc ben oyle yapıyorum
  • bak geçen haberlerde bi kadın 250 kiloyken 60 kiloya düşmüş nasıl başardınız dediler oda dediki

"Eskiden yemek yemek için yaşıyordum, artık yaşamak için yemek yiyorum"

bu sözü yaz bi kenara hep aklında olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkwitch38

Beyler spor salonuna yazıldım kilo sorunumdan dolayı günde 45 dakika koşu 20 dakika bisiklet bi yarım saatte twist gibi hareketler yapıyorum.Doğrusu baya yoruluyorum ve boşa yapıyormuş gibi hissetmek istemiyorum.Gazlı içecekler hariç kilo aldırmayan içecekler nelerdir ? Bir kaç tanede kilo aldırmayan doyurucu yemek önerirseniz sevinirim..

Buraya yazmamalısın toplasan 10 profesyonel body'ci çıkmaz. git ''b o d y ****'' adresine, sana en iyi cevabı verirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blindson -- 18 Nisan 2014; 20:13:29 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.