Şimdi Ara

KİLLZONE SHADOW FALL (PS4 ANA KONU) DEDİCATED SERVER (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.421
Cevap
21
Favori
82.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • stylerbb kullanıcısına yanıt
    Robot ise isminin yanında yazar ve bazı maçlarda robot yasak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni killzone oyunu olmadigi icin dolu olabilir bugun aldim oyunu aks deniycem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni bitirdim, o da dublaj hatırına. Bayağı kötüydü, oyunun çizgisel olması doğal ama fazla çizgisel yani sizin strateji kurarak yapmak isteyeceğiniz bir şey olsa bile yapamıyorsunuz, belirlenmiş yollardan ilerliyorsunu, giriyorsunuz alana, düşman vuruyor bölümü geçiyorsunuz. Strateji olsun diye drone var ama kalkan haricinde diğer üç seçenek pek kullanılmıyor, sessiz gitmek ve gizlice adam indirmek anlamsız çünkü gizlice indirseniz bile kırk metre ilerdeki adam anında ateş etmeye başlıyor. Gizlilik final bölümü gibi olsaydı belki bir şeyler olabilirdi, hatta oyunun geneli final bölümü gibi olsaydı daha keyifli olurdu.
  • benim için en rezalet hikaye moduna sahip oyun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps nowdan indirdim oyunu. Ama ilk kupayı alıp ps telefon uygulamasından baktıgımda oyun killzone shadow fall intercept-bağımsız sürüm diye geçiyor. Nedir bu tam anlayamadım ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emreyavuzz61

    Ps nowdan indirdim oyunu. Ama ilk kupayı alıp ps telefon uygulamasından baktıgımda oyun killzone shadow fall intercept-bağımsız sürüm diye geçiyor. Nedir bu tam anlayamadım ?
    ps now tr ye geldi mi ? ve pc den mi giriliyor
  • ben bu oyunda dil ayarını değiştiremiyorum ya dpad ile sağ sol yapıyorum hep ingilizce hiç değişmiyor?
  • splinterfalcon4798 kullanıcısına yanıt
    Oyunun bölgesi nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Venomstr

    Oyunun bölgesi nedir?
    uk hocam
  • splinterfalcon4798 kullanıcısına yanıt
    Kutulu mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Venomstr

    Kutulu mu?
    dijital hocam hiç bir dil seçilmiyor sadece ingilizce var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Venomstr

    Kutulu mu?
    dijital hocam hiç bir dil seçilmiyor sadece ingilizce var
  • splinterfalcon4798 kullanıcısına yanıt
    TR PSN'den almadığın için olabilir. TR PSN'deki oyunun kodu "CUSA00002" iken İngiltere PSN'deki oyunun kodu "CUSA00008"
  • Oyunun zorluk derecesi değişiyor mu acaba ? Aşağıdaki görselde görünen bölümde kaldım...



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yillar sonra tam olarak 6 sene sonra tekrar oyunu tekrar bitirdim
    6 sene sonra ne hikayeyi hatirliyordum, ne de baska seyleri. Daha once en son killzone 3 oynamisligim vardi ama ne evren ne de diger seyleri takip ettim.

    Killzone shadow fall bence average bir oyun. Oyunda bariz oyun lag i var. kac kere kare ye basmama ragmen sarjor degirmedi mesela.karakter kontrolu cok agir ki sensitivity yi %90 a almama ragmen.

    Oyunun grafikleri de bir 2013 oyunu icin eh normal. Ne cod ghost, ne de bf4 den ustun.

    Oyunun seslendirmeleri ise cok kotu olmus, inanin ne oluyor ne bitiyor anlamiyorsunuz. Tv nin sesini %80 yapinca ancak geliyor. Silah sesleri de bir o kadar kotu. Ayrica garip olan sey ise, herhangi bir bolumun basinda bize 2 silah veriliyor ama main silahi degistiremiyorsunuz. Oyunun sonuna kadar ayni rifle.

    Oyunun hikaye modu da beni bir enterese etmedi. Ne surukleyici ne de aklimda kalan bir yerler olmus. 6 senenin ardindan oyunu oynarken " aaaaa burayi hatirliyorum " demedim bile

    Ote yandan cikis oyunu oldugundan hoporlor ve dokunmatigi bol bol kullandiriyor oyun. Oyunu oynarken sanki tv ile sizin aranizda 500 ms ping varmis gibi oluyorsunuz. Sag donunce sanki 1 saniye sonra donuyor.

    Oyunu hard modda deneyimledim ve bazi bolumler var o bolumde sirf 20 kere oldum. Hatta arastirdim, int de diger insanlarda takildigim yerde takilmislar.

    Oyun hard modda cok zor. Bir de checkpoint meselesi var. cok uzak yerden aliyor.

    Ps4 pro da oynadim, 30 fps limiti var , onu kaldirinca 30-45 arasi calisiyor oyun.
    Bitirdikten sonra da bi multiye girdim, hala cok oynayan var belki de cumartesi aksami denedigim icin olabilir? Girer girmez kumandayi elime verdiler.

    Bu oyun single olarak ta hikaye olarak ta evren olarak ta hic zevkli degilmis. Kontroller, donusler, atesler. Karakterin haraketleri o kadar kaskati ki hic de oyle guzel seyler umdurmuyor oyun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Cityzens kullanıcısına yanıt

    Plus ile verildiğinden kötü eleştiriler almış olduğunu bildiğim halde bir bakayım dedim , bir kez dayanamayıp sildim daha sonra tekrar yükledim , "sonunu görücem bu oyunun" diye kendimi gaza getirmeme rağmen dayanamadım 9.bölümde dönmemek üzere konsoldan sildim , harcadığım saatlere yanıyorum her konuda rezil bir oyun , 8.jenerasyonda Sony elinden çıkmış en berbat exclusive buymuş en azından oynayarak görmüş oldum , konsol çıkış oyunu biraz daha düzgün olabilirmiş , aralarında 4 yıl olsa da, Zero Dawn gibi bir prodüksiyona imza atmış Guerrilla Games e ve Sony kalitesine yakışmamış...

  • Provisioner kullanıcısına yanıt

    Emin oldum ki PlayStation un en kötü exclusive oyunu. Ben ilk PlayStation umu 2017 de almıştım. Sonra merak edip kutulu aldım bu oyunu sevemedim beceremedim sattım. Sonra dh haberde baska bir oyun ile takas yaptım. Dedim bikere daha bakayım sarmadı gene sildim, 10 TL ye sattım. Sonuncu serüvenim ise plus kütüphanesine eklenmesi ile oldu. Atık şu oyunu bitireyim de kurtulayım dedim. Oyunu sonuna kadar oynadım ve bitirdim.


    Oyunun oynayisi çok kötü, silah çeşitliliği az ve mekanlar çok sıkıcı. Ateş ettiğimiz düşmanlar sadece askerler, oyunda başka düşman tipi yok. Oyunda ateş etmek de çok sıkıcı, askerler yüksek zırhlı olduğu için kafadan vursak bile ölmüyorlar. Savaştığınız alanlarda düşmana karşı hiçbir avantaj kullanamıyoruz. Sadece saklan vur , dron ile kendini koru yada onlara dronla saldırı var. Bide farklılık olsun diye bir bölümde süzülme mekaniği koymuşlar. Yıkılan binalar arasından geçerek yere inmemiz gerekiyor. Bölüm o kadar kötü dizayn edilmiş ki 8 kere falan üst üste öldüm.


    Hikâyesi sıkıcı ve gram ilgi çekici değil, karakterler tek boyutlu. Oyun iki tarafında haklı ve haksız taraflarını göstermeye çalışıyor ama başaramıyor. Yıllarca babamız gibi bizi eğiten büyüten komutanımız bir anda başka bir insan oluyor. Hele Türkçe dublaj olarak oynadım oyunu, kimsenin ne dediği anlasilmadigi için deli oldum. Bide saçma sapan diyaloglar oluşuyor. Odanın birine rehinemle giriyorum asker yanındakine ateş etmeyi kes diyor. Sanirim dur ateş etme diyeceği laf karışmış.


    Oyunda bazı hatalarda gördüm. Başta şunu demek istiyorum oyunda ille hata olur. Oyun güzel ise bu hatalar hatta göz ardı edilebilir. Ancak 10 sene önce çıkmış ve ps4 ün çıkış oyununda hata görmek beni şaşırttı. Oyunda ucan nesneler görebilirsiniz. Ayrica kaplamalara çok yakindan bakınca piksellesmeler oluyor.


    Ayrica Oyunun süresi de çok az kullanılmış, 6 saatte bitti oyun. Ps4 ün çıkış oyunun bu olmasına gerçekten çok şaşırdım. Şimdiki oyunlara bakıyorum da nerden nereye gelmişiz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 23 Şubat 2023; 10:41:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Abi ne s.....ib....n bir oyunmus bu. Sekizinci bolumde uzerimize irili ufakli bir suru mecha gonderiyor. Ortam cin kerhanesine donuyor. Daha kotusunu oynayamam dememek lazimmis demek ki. Basima agri saplandi. Zorluk ayari falan da yok ki.

    Kodumun oyunu bitmis gibi yapti bir bolum daha cikti. Duvari tekmeliyorum sinirden. Bu son bolumu tasarlayanin yedi cedddini ben.

    Bitti. Uzak durun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 10 Nisan 2024; 0:50:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Zorluk seçeneği var da oyunun başında seçtiğin ne ise bitene kadar o kalıyordu, hatta zorluk kupası falan da vardı bu oyunun.

    Bahsettiğiniz bölüm, Epilog bölümü sanırım. Ben sıka sıka gitmekten o kadar baymıştım ki, bu Epilog kafasında Suikast için gizlilik ile ilerlediğimiz ve finalde pozisyon aldığımız kısa bölüm gözüme iyi gelmişti.

    Keşke Killzone serisine Shadow Fall gibi niteliksiz, sırf grafikten ibaret bir yan oyun ile veda etmeseydik.

  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.