Şimdi Ara

killzone shadow fall almalı mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oyun güzel alınıp oynanmalı ama bir kill zone 3 değil bana göre 3. oyun daha güzeldi
  • Alternatifleri çok olan bir oyun.Türkçe oyun oynamayı seviyorsan yeni nesilin grafikleri nasılmış bir bakayım diyorsan al.Benim için seneryosu ve bağlayıcılığı önemli diyorsan bulaşma bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baytar.

Alternatifleri çok olan bir oyun.Türkçe oyun oynamayı seviyorsan yeni nesilin grafikleri nasılmış bir bakayım diyorsan al.Benim için seneryosu ve bağlayıcılığı önemli diyorsan bulaşma bile.

Turuncu levyenin shadowfall incelemesini izledim oyunun eksi yanları çok fazla mücadeleler öyle alanlarda geçiyor ve sıkıyormuşki hangi görevi yapıyordum diyormuşsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunun temeli çokluoyuncu üzerinedir. Hikaye modunu yanında eşantiyon gibi düşünebilirsiniz. Kendine has bir oyuncu kitlesi vardır.

Ayrıca güncel bir anakonusu varken niye ayrı konu açıp soru soruyorsunuz!
  • quote:

Orijinalden alıntı: delio

Bu oyunun temeli çokluoyuncu üzerinedir. Hikaye modunu yanında eşantiyon gibi düşünebilirsiniz. Kendine has bir oyuncu kitlesi vardır.

Ayrıca güncel bir anakonusu varken niye ayrı konu açıp soru soruyorsunuz!

kime sorduysam alma dedi almıycam arkadaşımda last of us remastered var haftaya takaslıycakmış bu hafta sende kalsın dedi onu oynıycam türkçe inceleme videoları da oyunu pek iyi bulmamış
  • Dediğim gibi eğer multi oynamayacaksanız, hikaye modunu bitirip rafa kaldıracaksanız oyuna büyük haksızlık etmiş olursunuz. Ben şu an profilime baktığımda katıksız 940 saat online oynama süresini geride bırakmışım. Seçim sizin.

https://shadowfall.killzone.com/profile/Can81TR
  • Coklu oyuncu icin bisey diyemem. Oynamadim.
    Tek kisilik olarak konsolda oynayip sonunu getirmeden elden cikarttigim tek oyundur kendileri. Killzone serisinin 1.den sonraki en kotusu bence. Zamanina gore 1 bundan iyiydi bile denilebilir

• Oyunu aldım bakalım. Yorumlarımı aktarırım.

• Oynayan arkadaşlar Multi olarak kz3 mü yoksa kzsf mi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.