Şimdi Ara

Killzone 3de hack çıkmış (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaş tam bir şekilde açıklasan şu işi.Çünki oyun bilimkurgu olduğu için baya değişik şeyler olabiliyor.
    Büyük ihtimal taktisyendir zaten.Duvar arkasını görebilen biri.
  • Arkadaşın dediği gibi geçenlerde bende bi tane şifreli oyuncuya rastlamıştım. Adam sadece hızlı gidiyordu. Fakat bu durum lagdan alakalı değildi , lagentcy değeri yüksek olsaydı eğer donup hızlanması lazımdı ama bu oyuncu çok rahat manevra yapabiliyordu. Ardından şikayet ettim bu oyuncuyu , 1-2 dakika sonra oyundan çıktı , belkide banlanmıştı. Ama şifre açanlar ve hile ile oynayanlar çok killzone 3 ve diğer oyunlardan. O yüzden içimden hiç multiplayer oynamak gelmiyo ya 2-3 haftada soğuttular oyundan.
  • Ben Genelde ilk 3 e giren biriyim ama başta direk multiplayer oynadığım için kd.0.76.Bu Olaylarda genellikle bizim takım yeniliyor.Bir başka örnek veriym sadece benim gittiğim bi yer kimse gitmiyor ordan merdivenden cıktım adam hazır olmus bekliyo aşağıya doğrultmuş silahı ama ben merdivenden cıkarken oluyo bu.Birde birisi vardı Nicki adını tam hatırlamıyorum [xcc]ccxccx12345678.yani hack açmışta banlanırsam bu psn den banlanıym öylesine açtım zaten diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

hack le ilgisi yoktur onun. Harita veya oyun glitch i olabilir. Normal bu tip şeyler
    Çogu oyunda bulunur bu tip açıklar

Bencede Glitch yada bug tir o . Hack olacagini sanmiyorum.

Merhaba geçen gün clan bölümüne yazmıştım sanırım bu hile işini.Alın işe arkadaşta raslamış. Benim başıma gelen olay ise şuydu ; Bu JETPACK'li bölümdeyiz.Helgast'ım.Karşıda riku123 mudur nedir tam hatırlamıyorum. Beni çıkmadan öldürdü kaç kere hemde.Elinde de sniper yok. ASSAULT kullanıyordu hatta ben marksman olduğum halde daha çıkmadan kafamı çıkarmadan HS vuruyordu.Şikayet etmedim ama çok küfür ettim. O günden sonra da online mod'dan soğudum.Zaten 1 haftadır adam gibi kasmıyorum bile

• Konu ile biraz bağlantısız elinde Re5 olan varsa Leaderboards baksınlar ricamdır.Herifler 3. chapter'ı 00.00.08 sn bitirenler var benim süreye bakıyorum hani bi karışıklık varsa diye 00.12.32 mesela 3. chapter da, Sony bide bunlara bakıp ban atsa ne olur.
    Daha bugün Kz3 de oynarken herif yayın cihazını aldı bi tepedeyken 1sn sonra bi bakıyorum yayın cihazını koymuş...
    Burdaki yorumları okuduktan sonra şikayet etmeye başladım yoksa aklımda xp kasmak vardı açıkcası, bu şereflerin nick hatırlasam sony'e göndercem ama işte...
    1 oyunda herhalde yaklaşık 4 5 tane JB ci vardı.Birinin nöbetçi askeri(uçan şeyler her neyse) ateş ediyordum tam patlayacak bi gözümü kapadım açtım ve ortada yok şaşırmamak elde değil.Mümkün mertebe hikaye modunda gelişip online girmeyi tercih ederim.

• Arkadaşlar dün uc2 de sanırım Jb ci biriydi, nicki tam olarak g-sharp7 bu, ciddi olarak süphelendim.Saat 21-22 arası ateş ettiğini indiriyo ve ''GOLEM''lerin neresine ateş ederse etsin indiriyor.
  • Bugün itibariyle kesin olarak gördüm ki weapon hacki de var adam beni 1 snde mühendisin ilk silahıyla indirdi yani shotgunla indirmek gibi kısa bir sürede
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakkagan -- 1 Mart 2016; 19:28:17 >
  • Oyunu akşamları oynuyorum hack felan yok çoğu karşılaştığınız olay bağlantı yavaşlamasına bağlı durumlardan ibaret oluyor dün psn de problem olduğu için benmde başıma gelmişti adama kurşun yağdırmama rağmen ölmüyordu oyundan girdim çıktım bağlantı düzelince kaldığım yerden devam etti çoğu arkadaş oyunu çözememiş sanırım karşılaştığı ilginç olayları hack diye nitelendiriyor benim gördüğüm sadece aynı adamdan 2 tane listede gözükme olayıydı sanırım asılı kalmış psn i onun dışında taktiği iyi olan takımlar çatır çatır alıyor oyunu ileride olurmu yada varmı şu an bilemem fakat son derece sorunsuz oynuyorum denk gelen şühelendiğiniz adam varsa videoya çekin görelim bakalım merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkagan

quote:

Orijinalden alıntı: onuriks

Bugün itibariyle kesin olarak gördüm ki weapon hacki de var adam beni 1 snde mühendisin ilk silahıyla indirdi yani shotgunla indirmek gibi kısa bir sürede

Bağlantın kötü olduğun için 1snde inmiş olmayasın? Bağlantı kötü olunca sen adamı görene kadar adam seni vurmuş oluyor çünkü.

kablo ile bağlıyorum 4kbps

• şimdi kz3 beta oynadım ve hani çok bir bilgim yok ama

Bildiğiniz gibi Türkiye en iğrenç internetlere sahip bir ülke :D:D neyse

Yani oynadığımız her oyunda lag olabiliyor

Gta da adamın arabası bi anda çıkıyor veya bi anda ateş ediyor bu lagla ilgili arabanın yan yan gitmesi falan

Yani Eskiden Cs oynarken Wall hack ve oto aim vardı bunun gibi şeyler yoksa bağlantıdır varsa Hack tir
  • Bakıyorum ki hala killzone 3 de hileyi kabul edememiş insanlar var internetimi yazmışım hala lag diyonuz Babanızın oğlumu yaptı kz3ü jb girdimmi bitti. mw2 de nasıl yapmışlarsa bundada yapmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuriks

Bakıyorum ki hala killzone 3 de hileyi kabul edememiş insanlar var internetimi yazmışım hala lag diyonuz Babanızın oğlumu yaptı kz3ü jb girdimmi bitti. mw2 de nasıl yapmışlarsa bundada yapmışlar

Ben çok oynamama rağmen rastlamadım. MW2'deki hileleri de yama ile engellemişti Infinity Ward. Hiç hack videosu felan da görmedim Killzone 3 için.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakkagan -- 1 Mart 2016; 19:27:31 >
  • rage e bağlamış yine millet.hile varsa var ...sooo what?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.