Şimdi Ara

Killzone 3 Vs. IGN !!! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
355
Cevap
0
Favori
9.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hikaye olayında şöyle bir durum var. KZ2 herkes oynadı bitirdi. Hangi karakter akılda kalıcıydı ? Oyunda bu konuları işlemedede eksiklik var. Bakınız COD a hatta BC ye, Gears of War a, Uncharted a...Oyuncu karakterlerle nasıl bütünleşir. Ama KZ de böyle bir sunum yok. O nedenle hikaye içinede entegre edemiyorlar oyuncuyu. Sorun bundan büyük ihtimalle. KZ hikayesi ezilmişlerle ezilenlerin savaşı şeklinde özetle. Ama bunu iyi aktaramıyorlar.
  • Puanlar gayet iyi verilmiş bencede, önemli olan verilen puanlar değildir. Ben hiçbir zaman bir sitenin incelemesine bakıpta oyun almadım açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolidRock

quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

Evet hoca, reklamla, amerikan bebeleri ile 10 senedir başarısını sürdürüyor...Tebrik ediyorum bu isabetli tespitlerinden dolayı.

KZ2 kaç sattı Amerikada yada uncharted ? Onların rakamlarıda düşelim istersen, amerikalı bebeleri saymıyorsan. Amerikadaki oyuncularında hepsi 15 yaş ve altı zaten

Yahu cümlenin sonunda ne diyorum, "bir oyun sırf çok sattı diye beğenmem söz konusu dahi olamaz" Bu bir görüşü ifade eden cümledir, tespit değil. Tüm dünyanın beğendiği bir oyunu seveceğim diye bir kaidede olamaz. Serinin 3. oyununu bitirdim, multi oynamışlığım da vardır, diğer oyunlarını da gördük, beğenmedik işte, kanımız ısınmadı, ne yapalım, pencereden mi atlayalım. O zaman sen de şu güne kadar 60 milyon satmış GT'yi sevmek her daim oynamak zorundasın, tek kötü laf edemezsin... Hey Allah'ım yahu, iş vallahi tam demagojiye dönüştü...

Hoca neydi , adana kebapmı, döner mi
    Sen begenmeyebilirsin, buna birşey demedim. Dedimki oyunun başarısını kel alaka mazeretlere bağlama. 10 senedir başarılı olan oyun böyle reklammış, amerikan bebeleri almışmış gibi klasik psfanı laflarıyla konuşulmaz. Hiçbir oyun reklamla bu kadar yaşamaz, satmaz. Demagojiye dönmedi, sen yapıyorsun demagoji. Benim yazdıklarım açık ve net.
    Yoksa sev yada sevme, kimse mecbur degil. Ama kötülemek içinde garip garip şeyler üretmeye gerek yok. Amerikan bebesi dedigin adamlarda alıyor senin ps exc oyunların çogunu. Böyle sınıflandırmanın tek nedeni var, dünyanın en önemli ve büyük pazarı olması ve xbox ın lider olması hoş UK dede önde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 8 Şubat 2011; 12:04:46 >

• Abi Halo ismini görüyorum görüyorum,olaya dahil olmak istemiyorum.Ne derseniz diyim,ama çocuk oyunu demeyin..
  • Çocuk oyunu değil tabi ki sadece sıradan bir fps...
  • İyi şükür Gt ile eş değer görmende yeterli
  • Buyrun IGN bu oyuna 9.5 vermiş ama 15.000 okuyucudan gelen puan 8.6...

http://uk.xbox360.ign.com/objects/734/734817.html

Mesela ben Donky Kong ve Super Mario Galaxy oyunlarına bayılırım ama bu oyunların aslında küçük yaş grubundaki insanlara hitap ettiği gerçeğini değiştirmez. Şahsen oyunların single player modlarını multiplayer modlarından daha fazla beğendiğim için multi'deki başarısına pek bakmam, çünkü bana hitap etmiyor. İlk yorumlarıma, daha önce bu oyun için yapmış olduğum diğer yorumlara da bakabilirsiniz, online'ı hakkında tek kötü yorumum olmadığı gibi çok da iyi olduğunu ifade etmişimdir.

Buyrun Bungie forumları

http://www.bungie.net/Forums/posts.aspx?postID=21534002&postRepeater1-p=1

Yaş ortalaması 13-18 çıkmış...

Bu da başka bir Halo forumu

http://www.halo3forum.com/halo-2-general/28086-age-halo-players-14.html

Burada da yaş ortalaması 15-20 arasında toplanmış...

25 yaş üstü kullanıcı yaş ortalaması %5 ila %7 arasında değişiyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 8 Şubat 2011; 12:18:31 >

• quote:

Sıradan fps dendimi KZ2 gelir benim aklıma, hatta sığ kavramına cuk oturur...

Bende aynısını halo için düşünmüştüm zaten..Ama benim için en iyi fps single olarak cod4, multi olarak battlefield..
  • Hoca aştın sen kendini

En temizi Dont Feed The Troll deyip geçelim

Sonra kalk begenmek zorundamıyım diye sor. Senin olayın begenip begenmemek degilki. Liseli çocuk muhabbetine girdin. Halo yu çocuklar alıyor o nedenle başarılı demeye getiriyorsun. Ama diyorumki, piyasa olsun oyun süresi olsun online yaşam süresi olsun hepsi seni yalanlıyor ama burnunun dikine devam ediyorsun.
    KZ2 nin oyuncu puanlarıda 8.9...Oynayan kaldımı oyunu , sen oynuyormusun mesela ? Başarılı bir xbox exc oyun diye için gidiyor, nasıl nereden çamur atsam diye kıvranıp duruyorsun.
  • Vallahi bu trollük meselesine istersen hiç girme abicim, yaparız buradada bir anket kimin troll olduğu çıkar bak ortaya. Adamlar kendi forumlarında anket yapmışlar, ne mutlu sana %5'lik kesimin içindesin... Bak rakamlar orada, hem de Bungie forumlarından, ne diyelim 40 yaş ortalaması mı oynuyor diyelim bu oyun için. İki anketi de verdim işte, sayılarla, rakamlarla gel bana, laflarla değil...
  • Keşke Killzone da çocuklara hitap etseydi o zaman..Başarının yolu ondan geçiyor sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

Keşke Killzone da çocuklara hitap etseydi o zaman..Başarının yolu ondan geçiyor sanırım

SolidRock

Ben yazdıklarına bakarım. Sabahtan beri bir öyle bir böyle. Bir begenmem diyorsun bir yaş ortalaması veriyorsun. Ne demek istediğini açık açık yazamıyorsun. Küçük yaşta oynayanlar var diyemi begenmiyorsun ? Yok bu oyunu küçük yaştakilerde alıyor o nedenlemi böyle başarılı, aslında balon oyunmu demeye getiriyorsun ne diyorsan açık açık yaz. Niye bu kadar laf çeviriyorsun.

KZ2 nin en az 5-6 katı fazla oyuncu vardır hala Halo3 oynayan 30 yaş üstü...Ondan emin olabilirsin..12 milyon satınca her yaş aralığından insan bolca olur. Temel istatistik kuralı...Ne olacak şimdi

• Verdiğim o rakamlar Bungie'nin forumundan, asıl şu anda bu mesajlarla başta savunduğun fikri terk ederek başka bir konumu tercih ediyorsun. Böyle de münazara olmaz ki, otur, bir!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 8 Şubat 2011; 12:47:55 >
  • Koray %5 içinde olmak nasıl bir duygu..
  • koray,bilal gates abin bu ay cebine kaç lira harçlık koydu?
    ha gayret yakında geçeceksin Microsoft Türkiyenin başına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mg3 -- 8 Şubat 2011; 12:51:39 >
  • Halo serisinin hastası değilim, Killzone'un olmadığım gibi. Halo: ODST mükemmel bir oyundur benim gözümde, diğerleri de fena değil. Yine de Halo severleri "bebe" gibi terimler kullanarak aşağılamanın doğru olmadığı kanaatindeyim.

Ama Super Mario Galaxy ve Donkey Kong'a çocuk oyunu demek abes olmuş. Çocuk oyunu dediğiniz bu oyunlar Halo'dan da, Killzone'dan da, Uncharted'tan da çok daha zor oyunlardır. Zorluktan sıkılmayan 7'den 70'e herkes oynayabilir. Bugünün çocukları genelde Call of Duty oynuyor zaten, mindless shooter games yani, SMG ve DK oynayanların büyük kısmı bu oyunları çocukluğunda, gençliğinde oynamış 20-40 yaş grubudur.

Para verme olayını ise sadece komik bir suçlama olarak görüyorum. MGS 4'e 10, Uncharted'a 9.5 veren siteler bu oyuna 8.5 verdiler diye yerden yere vuruluyorlar. Zaten bu forumdaki oyuncuların büyük kısmı doğru dürüst İngilizce bilmediklerinden yıllardır konuyu anlamadan vur-kır şeklinde bir mantaliteyle oynuyorlar. O yüzden grafik onlar için hikayeden daha önemli. Oysa dünya çapında sözü geçen sitelerin hepsi ağız birliği etmişcesine hikayenin kötü olduğu için puan kırıldığını söylüyorlar. Özellikle bir söz dikkatimi çekti, sanki bölümler tasarlanmış da hikaye sonradan tasarlanan bölümlere göre uydurulmuş gibi. Aynı incelemelerde multiplayer'ın güzelliği ve çeşitliliği övülüyor.

Ben asla her zaman bu oyun sitelerine güvenmem. Bazen benim sevdiğimi (Wii'de Red Steel mesela) onlar beğenmeyebiliyor. Ancak yine de 10 oyundan 8'inde haklı, yerinde incelemeler yaptıklarını düşünüyorum. Büyük ihtimalle de dedikleri gibi teknik açıdan kusursuz ama bomboş hikayeli bir oyunla karşılacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obsidian -- 8 Şubat 2011; 12:52:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SolidRock

Verdiğim o rakamlar Bungie'nin forumundan, asıl şu anda bu mesajlarla başta savunduğun fikri terk ederek başka bir konumu tercih ediyorsun. Böyle de münazara olmaz ki, otur, bir!!!

Hönk ! Neyi terkettim pardon, kendi kendine gelin güveyi oldun yine
    Sana üstte soru sordum, hep kaçamak hep kaçamak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 8 Şubat 2011; 13:02:19 >
  • @Obsidian

SMG ve DK oyunlarına gerçek anlamda bayılan bir insanım, zaten çocuk oyunu da demedim dikkat ederseniz. Teması, hikayesi açısından genel olarak küçük kardeşlerimize hitap eder ama bu oyunun büyük insanlardan sevilmeyeceği veya çocuklar tarafından oynanacak kadar kolay olduğunu ifade etmez.

Ama şu dediğinize karşıyım, büyük siteler her zaman için birileri tarafından bir şekilde beslenmiştir. KZ3 belki hikayesi anlamında bunu hakediyordur ancak bu siteler daha önce yapmış oldukları bazı inceleme ve vermiş oldukları notlar yüzünden eleştiriliyor, güvenirlilikleri kalmadı deniliyor. Olay budur, KZ3'e vermiş oldukları 8.5'de bundan dolayı tartışılıyor. Tartışılıyor diye de almış aldığı nota peşinen yanlış demek elbette hatadır. Zaten az bir zaman kaldı, bizler de oynayıp, kişisel görüşlerimizi beyan edeceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 8 Şubat 2011; 12:59:41 >
  • quote:

Nejat80;

Babamın şirketimi bana ne...Maaş verirse uğraşırız, delimiyiz adamlar için ücretsiz marketing kasalım

Solidle bir konuyu tartışıyoruz, burada ps3 karşıtlığı birşey görüyorsan buyur cevap yaz , sorun degil benim için. Ben ps3 karşıtı bir olay görmüyorum. Sen ne kadar xbox karşıtıysa bende o kadar ps karşıtıyım. Farkımız, ben 5 senedir önde gideni konsolu savunuyorum, sen son sıradakini...

sevgili koray, bu son cümlene çok takıldım, , sen 5 senedir önde giden konsolu savunuyorsun, biz son sıradakini , öyle mi sevgili Koray.

yalnız sevgili koray bir sorun var, sen nedense önde giden konsolu hep son sıradaki konsolun sayfasında savunuyorsun. yani 5 yıldır, hep PLAYSTATION bölümündesin, buralarda savunuyorsun. benim önde giden konsolun bölümünde 5 yılda toplasan senin bir günde PLAYSTATION bölümüne attığın mesaj kadar mesajım vardır yoktur. bilemedin senin buradaki 1 haftalık mesajın.

darılma, yanlış anlama biz burada sen olmadan da yaparız. tabi sen buraya eğlence katıyorsun, alıştık. hep beraber gülüyoruz, eğleniyoruz, PLAYSTATION bölümünün tadı tuzu oluyosunuz. tabi en büyük korkumuz, genç arkadaşlarımızın sizin hayallerinizi, ümitlerinizi gerçek sanması. tabi Türkçe oyun, onlarca PS3 kafeden sonra, önde giden konsolun sadece sizin zihinlerinizde bir kurgu olduğunu genç arkadaşlarımızda anlayacaklardır ama koray, bazen gerçekten çok yoruyorsun bizi.

başlığa baktım, KZ3 e vasat diyenler hep aynı güruh. arkadaşlar, geçiniz bunu, hepiniz HARDCORE GAMERsiniz, adim gibi biliyorum, çıktığında ilk işinizi KZ3 ü alıp bitirmek olacaktır. sonra da ''yok sonu aniden bitiyor, olmamış, HALO daha iyi aslında, teknolojisi birazcık geri ama ruhu var'' moduna geçiceksiniz.

neyse, oyunu türkçe alın, orjinal alın, başka bir isteğim yok. geri kalanda istediğiniz kadar kötüleyin ama TÜRKÇE VE ORJİNAL alın. birazda kendi sayfanızda, MS için uğraşında önde giden konsolunuza TÜRKİYE'de adam gibi destek versin, şu hali ile Türkiye'de pek önde olmuyor.

• sevgili nejat, çünkü tartışma burada. Güzel, ilginç zaman zaman komik iddialar görünce tartışmalara katılmak gerekiyor sevgili nejat. Kaldıki üstünde ps3 made by sony diye bir konsolumuzda var sevgili nejat.
    Xbox bölümünde biz ona buna laf atmadan oyun vs konuşuyoruz, böyle gülünç komik komplo teorileri olmuyorki tartışalım. Gel orada aç orada tartışırız. Senburadan laf atacaksın, sonra kimse cevap vermesin isteyeceksin sevgili nejat.

Sevgili nejat, sen burada karşı fikirler olmadan elbette yaparsın. O hayal dünyanla pembe tablolar çizmeye devam eder, kaç senedir oldugu gibi şöyle olacak böyle olacak diye avunabilirsin. Gerçekleri yazanlarda olacaktır, onlardan neden rahatsız olasın..KZ2 ye efsane diyebilirsin, ama hayır efsane degil deyip haklı çıkanlarda olacaktır. Bunların nesi kötü sevgili nejatcım..

Türkçe oyunları para ile alıp konsolumda oynuyorum nejat...Bu arada desteklerini esirgeme Sony den. Ben 2011 de öne geçer demiştim 2006-2007 li yıllarda. Sene sonu bakarız, kimbilir belki o zaman öne geçer. Lider konsolun savunucusu olabilirsin.
    Bakarsın o zaman bizde derizki, hah bazı şeyler dogru yapıldı, kullanıcılar nihayet düşünüldü, artık onlara önce özelliği verip geri alma yerine ekstra şeyler verilmeye başlandı, aferin deriz, sana destek oluruz bu yılmaz mücadelende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 8 Şubat 2011; 13:15:06 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.