Şimdi Ara

Killzone 3 Sıfırdan Farksız Kapıda Ödeme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Manisa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde bir adet killzone 3 bulunmakta. Çok az kullandım hatta hiç kullanmadım gibi bişey üzerinde çiziği bırakın toz dahi yok. Kitapçığı da bulunmakta. Oyunu teknosadan almıştım. Kapıda ödeme olarak yollayabilirim fiyat sadece 60 TL. Kaçırmayın (Foto koymayı bilmiyorum ama isterseniz msn aracılığıyla gösterebilirim) Not: Wwe 12 ile takas kabul edilir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazo456 -- 6 Aralık 2011; 19:28:35 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Pardon yanlış post.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi al6atross -- 6 Aralık 2011; 19:24:47 >
  • sıfır 50 tl zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

sıfır 50 tl zaten

Dostum bu oyunun zaten 0 dan farkı yok. 90 tl ye aldım oyunu ve üzerinde çiziği bırak toz bile yok sapasağlam ve kitapçığıda bulunmakta. Kaçırmayın derim.

• oyunu jilatinden çıkarıp oynadınmı o oyun 2. eldir arkadaşım yok öle 0'dan farkı yok falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylönen

oyunu jilatinden çıkarıp oynadınmı o oyun 2. eldir arkadaşım yok öle 0'dan farkı yok falan

Tamam arkadaşım ben zaten sıfır demiyorum ki 2. el diyorum ama gerçekten çok temiz. 90 tl ye aldım teknosadan, bu kadar temiz oyunu tabi 60 tl ye satçam. Kuhsura bakmayın ama 40-45 tl ye satacak halim yok. Öğrenciyim ben paraya da ihtiyacım var keyfimden değil.

• eyvallah kardeşim istediğin fiyatı koymakta özgürsün tabiki iyi satışlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylönen

eyvallah kardeşim istediğin fiyatı koymakta özgürsün tabiki iyi satışlar

Teşekkür ederim. Bu arada takas da kabul ederim notta wwe 12 diye belirttim ama başka oyunda olur beğenirsem tabi :D

• hepimiz öğrenci olduk sana hak ver,iyorum, ama sadece tavsiye niteliğinde kabul edersen, 2 gun once 25 TL ye aldım, ve oyunun forumdaki max fiyatı 40 TL, eger sende öle çıkarsan en azından satış şansını yuksektirsin, oyun artık eskidiğinden sıfırı 50 Tl lerde, olayısı ile kimse 2. ele 45 dahi vermek istemiyor, satış mesajın kaybolup gitmesin diye anlattım, öğrenim hayatında başarılar
  • Daha ilk ilanınız forumda sanırım.Ama bu fiyata satamazsınız.Ben aynı oyunun collector edition versiyonunu 60 tlye 3 ay önce zar zor sattım.Çünkü oyun şubatta çıkmış.Oyunu zaten bekleyen birçok kişi oynamış.Oynamayanlarda zaten çok az.90TLye almanız konusuna gelince.O konuda yapacak birşey yok.OYunların modası geçtikçe 2.elde fiyatıda düşüyor.Şöyle örnek vereyim.Uncharted 3ün sıfırı 149 TL.Ben geçen hafta online kodunu kullanmadan 90TLye sattım.(Şimdi o fiyata bile kimse satamıyor)Killzone 3ün şu an Sıfırı sitede çıkan ucuzu.com reklamında bile 50TL.Uzun lafın kısası ne kimse yeni çıkan wwe 12 ile takas eder ne de 60tlye alır.İlanınızı 1-2 sayfa önceki killzone 3 ilanlarına da göz atıp revize etmeniz sizin için daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burocker86 -- 6 Aralık 2011; 21:16:27 >
  • Anladım teşekkür ederim tavsiyeleriniz için :) Ben karar verince gerekeni yaparım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.