Şimdi Ara

KILLZONE 2 YARDIM VE SPOILER KONUSU (oyuniçi bilgiler) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
11.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: vokiceki

okkkkkk doki kanka....

ben diyordum zaten bir özürlülük durumu aşikardı bendeki... sağolasın deneyeceğim....

not bundan sonra baya bir bölüm varmı yoksa sonlara geldim sayılır mı oyunun ? bilgi verebilirmisin.

fazla bişey kalmamışş bitmesine
    ne kadar kaldığını boşver ,kalanının keyfini çıkar.zaten son bölüme geldiğinde ,gördüklerinden ve çekeceğin zorluktan olsa gerek,bu bölüm kesinlikle son bölümdür diyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _2FAST4U_ -- 22 Nisan 2009; 9:59:38 >

• Selam Arkadaşla,

4 kuleye bomba konan yerde bombaları yerleştiriyorum ancak bir türlü patlatma apratı gelmiyor!!! Başka bişeyleri daha mı aktive etmem lazım acaba ? Bir türlü patlatamadım kuleleri :( Acil Yardım lütfen...
  • abı bı bolumde atac robotunu nasıl oldurcem bı yardım edersenız sewınırım terastayım adam hıc sans tanmıo bana nasıl oldurcem bu robotu sureklı ucuo duruo elktırıklerı patlaıorum nasıl oldurcem sırf trafolarımı patlatıcam
  • Merhaba , bir sorum olacak.Bu 10. bölüm oyunun son bölümü mü ? Bende o bölümün sonundayım ama %44 yazıyo?

quote:

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

quote:

Orjinalden alıntı: TamTurk

quote:

Orjinalden alıntı: nejat_80

RADEC i öldürmek... easy ve normal versiyon, veteran elite denenmedi, armagedon ustad yazabilir onları

eveet,

oyunun tamamladım, 10. bölümün son iki bölümü haric hepsini veteranda bitirdim.

simdi en yogun catisma sahnesinin oldugu palace girisindeyim. burasi zor olacak eminim. cunku burada dusman cok zorlu ve ilemezsem yenileri geliyor. bakalım, veteranda becerebilecek miyim, normalde zorlanarakta olsa gectim. veteran isini yarına biraktim.

bu arada en korkuncu son bolumun, sonu, yani redec ile kapıstıgımız bolum. burada redec once inaktif. once askerleri ile kapısıyoruz. burada cesitli dusman dalgaları geliyor, ilk once yer dalgası geliyor, epey bir adamı hallettikten sonra, sag taraftan balkon kapısı aciliyor, oradan yukarı cıkıyoruz. burası ayrı bir alem, hemen o kattaki iki alev silahcısını yok ediyoruz. ama bu silahlar bizim icin degil, koridorun yanlarını alevlemisler buda bize karsı yapilmis. cunku dusman grupları alttan saldırırken bunlar capraz atese alamıyoruz.

burada bir yer dalgası var. sonra bir dalga daha geliyor, ondan sonra seri dusmanların oldugu, yerde taklalar atarak gelenler, bir dalga geliyor, ondan sonrada bazukalı dalga var.

bazukali dalga tam bir sorun yumagi, bazukali dalga gelince, balkonun sol tarafina gitmemiz gerekiyor, bu sira birkac el bombası saklayıp, sniper ı almıs olmamızda fayda var. sniper ile bazukaları hallederken, arada el bombası da sallıyoruz. zor kolay degil, iste tam bu sira bir 10 saniyelik ara video ve bulundugumuz salona bir gemi giriyor ondan bir dalga daha geliyor. bu ara videounun onemi su, oraya kadar save yok, yani ilk baska balkona cıkana kadar save yok. balkona cikincaya kadar yerde 10 dakika kapısıyoruz, sonra 15 dakika da en azından tepede kapisiyoruz. ondan sonra bu ara video geliyor. bunları da halledince sıra redec e geliyor.

redec tam bir bela, redec icin sniper ise yaramaz, redec in enerjisi de azalmıyor, maksat redec i 10 dakika gibi bir sure taramak. redec ilk anda hizli dogma seklinde yanımızda doguyor, o sira hemen asagı inip, (sol tarafta pusmustuk hatirlarsak, yerdeki helgast ana silahını kapmakta fayda var. redec e biraz saydırınca, redec uzaktan dogmaya baslıyor, bu cok onemli bir firsat bu sefer tekrar balkona cıkmakta fayda var. redecle balkonda kapısmak daha mantıklı. redec e orada saydırıcaz, redec in sikintisi adam surekli pozisyon degistirebiliyor, balkonda alanı sınırlı, koseye gectik mi bir sagda bir solda doguyor, ilk dogus yerinde saldırmıyor, ya ikinci de ya 3. de saldırıyor, redec i boyle yıpratıyoruz. redec sonra bir ara geri kacıyor uzaktan tarıyor, orada da saydırıyoruz, sonra yine yakına geliyor, yalnız bu sira balkon kosesinden hic ayrılmıyoruz. son anlara dogru redec cok hızlanıyor, bu sıra olmemek lazım, yoksa redecli bolum bastan baslıyor.

burada da dayanırsak, redec son bir kez asagı iniyor, orada tarıyoruz, bu seferde en uzaga karsıya agır makinaliya geciyor bura kolay, sniper alıp bir kez vurduk mu, oluyor, daha dogrusu ara video giriyor ve ne oldugunu goruyoruz, onu yazmayayım.

harbi bir final ve boss fight olmus. adamın canına okuyor, oynadıkca sixaxis ve fps oynama yeteneginiz gelisiyor, ilk sefer easy de bile bitiremedim, canıma okudu. ama sonrasında final muthis, ingilizce bilenler icin, harika bir visari sovu var. bir resimde cektim koyacagım.

tam nejatın bahsettigi yerdeyim ama birtürlü geçemiyorum oyunu veteran da oynuyorum ama yapamayacagımı anladım oyunu bu bolumden itibaren nasıl normal zorluk seviyesine alabilirim beceremedim bir türlü yardım edermisiniz

hocam oyuna başlarken continue ile başlama çünkü ozaman seçtiğin zorluk sevyesi hangisiyse ordan devam edersin.
    continue,un altında yanlış hatırlamıyosam chapter select diye bi yazı daha var oraya tıkladıktan sonra kaldığın bölümü seçiceksin sonra sana hangi zorluk seviyesinde oynamak istediğini sorucak sende istediğin zorluk seviyesiyle devam edebileceksin.

• Arkadaşlar Ekim 2009 ayından sonra ilk ben yazıyorum, herhalde oyunu oynayanlar bir problemle karşılaşmadı. Ben şu anda elektrikli bossu öldürdükten sonra iki defa yukarıya merdivenden çıkıyorum ondan sonra hareketli konteynerlerin orada kalıyorum ne bir işaret var ne bişi. nereye gideceğim konusunda tuşa bastığımda ileriyi gösteriyor ama ilerde sadece duvar var. bir kaç defa hareketli konteynıra atlamayı denedim ama kırmızıya boyanarak öldüm. Acil yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guveno21 -- 31 Ocak 2010; 1:25:31 >
  • Oyunun üstadları herhalde artık bu konuyla ilgilenmiyorlar. Cevap gelene kadar konuyu üstte tutmaya çalışacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: demirya@superonline.

Oyunun üstadları herhalde artık bu konuyla ilgilenmiyorlar. Cevap gelene kadar konuyu üstte tutmaya çalışacağım.

Ben oyunu bitirdim ama yukarıda yazdıklarından birşey anlamadım. Elektrikli boss dediğin nedir, konteynıdr dediğin hangisidir. Bölümün ismini ve boss'un ismini verebilirsen yardımcı olmaya çalışırız.
  • ARKADASSLAR ONLİNE BÖLÜMDE "DEFENSE INITIATIVE" RİBBONU NASIL ALICAZ BİR TÜRLÜ BASARAMADIM DİGER TÜM RÜBBONLARI TOPLADIM BİTEK DEFENSE INITIATIVE KALDI...

HERHALDE BU OYUNUNUN VETERANLARI BİLİR ANCAK BU DEDİGİMİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malko

quote:

Orijinalden alıntı: demirya@superonline.

Oyunun üstadları herhalde artık bu konuyla ilgilenmiyorlar. Cevap gelene kadar konuyu üstte tutmaya çalışacağım.

Ben oyunu bitirdim ama yukarıda yazdıklarından birşey anlamadım. Elektrikli boss dediğin nedir, konteynıdr dediğin hangisidir. Bölümün ismini ve boss'un ismini verebilirsen yardımcı olmaya çalışırız.

tren bölümünden sonra elektrik silahı ile gelen boss var. Havadan gelen konteynırları düşürdükten sonra elektrik akımına kapılan boss arkasındaki tüpler vurularak öldürülüyor. onu öldürdükten sonra fabrikanın içinde yukarıya çıkılıyor iki merdivenle. Bu arada gelen mesajda tesisin içinde hareket eden konteynırların kontrol panosunu durdurmamız veya yok etmemeiz söyleniyor ama kontrol panosu nerde onu göremedim. O bölümde ayrıca air bosslarda var ama elektrikli silah onlara pek etki etmiyor. Ama önemli olan kontrol panosunu bulmam.
    Tamam geçtim. Havadan gelen hareketli tas gibi şeye atlanıp ilerde iniliyor. Yalnız kuleden snipper ile ortalığı temizledikten sonra yeni bölümde elektrikli silah gidiyor o kötü oluyor. Son bölüme yaklaştım mı daha var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guveno21 -- 31 Ocak 2010; 17:09:38 >

• Ben Elite de bitirdim.Bıçakla doğradım Radecc i veya şöyle yapın radec karşınızda ona dönün görünmez olucak arkanıza geçicek hemen arkanızı dönün böyle böylee öldürün
  • bir türlü geçemedim son bölüm galiba bir bina içinde ilk katta öldürdüm adamları 2. kat açıldı yuları çıktım öldürüyorum öldürüyorum adam bitmiyor uzaktaki adamı sniperle indiriyorum sonra yok oluyor adam geliyor sürekli ne yapmam lazım bundan sonra?
  • ARKADASSLAR ONLİNE BÖLÜMDE "DEFENSE INITIATIVE" RİBBONU NASIL ALICAZ BİR TÜRLÜ BASARAMADIM DİGER TÜM RÜBBONLARI TOPLADIM BİTEK DEFENSE INITIATIVE KALDI...

• quote:

Orijinalden alıntı: aytacgoksu

ARKADASSLAR ONLİNE BÖLÜMDE "DEFENSE INITIATIVE" RİBBONU NASIL ALICAZ BİR TÜRLÜ BASARAMADIM DİGER TÜM RÜBBONLARI TOPLADIM BİTEK DEFENSE INITIATIVE KALDI...

Capture & Hold oynarken , savundugun alanin sinirlari icinde 10 dusmani oldurmen lazim... Bir oyun icinde 10 defa... Bunu 8 defa yapman gerekiyor...

Uzun sureli oyunlari tercih et, onlarda rahatlikla alirsin... Ve Engineer olup Turret kurabilirsin mesela...
  • Oyunu tekrar oynamaya basladim da. Bu yukleme surelerimi uzamış, bide abuk subuk yerlerde takılıp kalıyor kısa sureli. İlk oynadigimda bunlar yoktu. PS3 updatlerinden sonra bir ara boyle sorunlardan bahsedenler olmustu, sebeb o mu acaba yoksa benim makina ufaktan teklemeye basliyor mu (Diger oyunlarda sorun yok fakat)

Sizdede bu tarz sorunlar varmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

Oyunu tekrar oynamaya basladim da. Bu yukleme surelerimi uzamış, bide abuk subuk yerlerde takılıp kalıyor kısa sureli. İlk oynadigimda bunlar yoktu. PS3 updatlerinden sonra bir ara boyle sorunlardan bahsedenler olmustu, sebeb o mu acaba yoksa benim makina ufaktan teklemeye basliyor mu (Diger oyunlarda sorun yok fakat)

Sizdede bu tarz sorunlar varmi ?

benim makina yeni hatta ilk oynadğım oyun killzone 2 dediğin gibi yükleme süreliri uzun ve donmalar oluyor
  • bende birşey sormak istiyorum burada okuduğum kadarıyla çoğu psp killzone 2 den anlıyor... ben 2 gündür spider tankı vuramıyorum bomba atıyorum
    full ateş ediyorum olmuyor delirmem yakındır tank mermi bomba füze durmadan saydırıyor bu bölümü geçenler nasıl geçtiler yazarsanız çok sevinirim
    bu oyunun 4. bölümünde yer alıyor robota benzeyen bi tank konusup gülüyor...
  • merhabalar, 4 . bölümdeyim (salamun district). herkesi öldürdüm. sembol lerden ikisini vurdum ve çantanında iki tanesini aldım. ortalıkta kimse yok. bundan sonrası nasıl ilerleyebilirim? (köprünün üstünden geçtikten sonraki kapı kırmızı yanıyor). şimdiden teşekkürler
  • arkadaşlar konu kapanalı kaç ay olmuş biliyorum ama acil yardım lazım lütfen. Son bölümü ( tabi eğer son bölümse ) geçemiyorum.Radeci öldüreceğimiz bölüm. Oyun yandakı 2.kata açılan kapılar açılınca kaydediyor ve yukarı çıkıyorum orayı bi türlü geçemiyorum.Adamların sonu gelmiyor ve sonlarda roket falan atmaya baslıolar . Geçmek için kolay yol ya da tatktik var mı. Bide bişey daha sorcam hadi diyelim orayı geçtik karşımıza radec çıkınca ölürsek yine taa 2.kata açılan kapıların açıldıgı zamandan mı baslıcaz ? Yoksa radec çıkınca kaydediyor mu ? kaydetmiyorsa gerçekten çok sinir bozucu. Veteranda oynuyorum. Cevap pls
  • tmm gerek kalmadı hallettm
  • admin bende svr 2011 var ama menü kontrol edilimiyo çok hızlı acaba ram denmi
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.