Şimdi Ara

KILLZONE 2 SONUNDA İN GAME VİDEO(yeni bir video daha) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
0
Favori
18.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kesinlikle mükemmel, acaba koray bunada birşey bulabilecekmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shinigamii -- 12 Temmuz 2007; 0:55:53 >
  • ilker kötü demiyom be olm..Nerde dedim kötü diye.Trailer gibi hiç degil, görülmedik, rastlanmadık degil, devrimsel degil.Bunu diyorum

Adventure, bak diyorumki o gameplayde hangi özellikleri anladın ve en üst seviye dedin ? ben bunu soruyorum yaw, çokmu zor bunun cevabı ? Multi özelliklerimi gördün, yapay zekayımı anladın, araç kullanımı varmı ? O gameplay videoyu henüz izlemedim.Bu noktalar varmı ? Nasıl Halo dan daha üst seviye oldukları kesin bunların ? Yapımcı laflarını verme örnek

Home güzel noktaları var, etkileşimi filan söyledim zaten.Benim kızdıgım nokta az birşeyle yılların Halo sunu silip atmak.Bunların aynısını Killzone dada yaşadık diyorum.Dünya alem vasat bulmuşken Adventure çok begenmiş, oda ayrı.Bende 1 saat oynayıp, o komedi AI ve oynanıştan sonra kaldırıp koymuştum.Aynı döngüdeyiz resmen...
    Ah ah bi zaman cihazı olsada şu oyunları çıkarıverip baksaydık bi kendilerine..Çıkana kadar şimdi bitmez bu geyikler artık

En güzeli, Adventure tez zamanda PS3 ünü alasın, ardından Killzone 2 ni alasın...Ben PS3 ü 2008 den önce almakta hala bir neden bulamadım E3 le.Ben HALO3 ümü bu sene oynarım, herşeyde belli olur zaten.

2008 in hangi ayı bunun çıkışı ? Son çeyrekmi, ilk çeyrekmi ? Ne kadar beklenecek bu arada.Biraz dünyaya dönelim

• @musAKka

o fps düşmeleri görüntülerin stream sorunu gibi geldi bana. dikkat ederseniz seslerde karışıyor bir yerde. ses önce geliyor görüntüler sonra...
  • quote:

Orjinalden alıntı: musAKka
    Fakat kafama takılan bir nokta var. Özellikle yakın çatışma anlarında yavaşlama (FPS düşüklüğü) gördüm. Örnek olarak video'nun 2:10 - 2:15 arasındaki kısmında çok göze batıyor. Bunun sebebi acaba oyundan mı, yoksa çekimden mi? Gerçi çekimden olsa neden sadece yakın çatışmada olmuştur, bilemiyorum. Bana biraz ilginç geldi açıkçası.

Oyunun Pre-Pre-Alpha versiyonu olduğu iddia ediliyor hocam yapımcılar tarafından. Demonun E3 için alelacele hazırlandığı da belli. Pek çok grafik sorunu var frame düşmeleri gibi. Adamlar demoyu anca yetiştirdikleri için, optimize etmiş olmalarını beklemek hata olur

Saygılar.

• BEn diyorumki, son olarak tekrar edyorum, yapımcılar o bahsettiğin unsurlardan bahsettiler ve nasıl olacağına dair şeyler söylediler her zaman. Grafik, atmosfer (ki trailerın en önemli noktası buydu) ve fizikler falan tam söylendiği yönde ilerliyor. Diğer söylenenlerin de bu yönde geleceiğine kuşkumuz yok. Şu aşamada Halo3'den daha mı iyi? Daha iyi.. bu kadar basit. Gördüklerimiz üzerine konuşuyorum ben.. hAloda bi yerlere baksana, o kaplamalar, o bitiş-bağlantı çzigileri.. Güldürme beni. Bunları görmüyosun anlaşılan..

Neyse hocam, zaten bi sen kaldın baksana başka kimse aksini söyleyemiyor, o yüzden fazla gelemem üstüne bu gece, tek kaldın çünkü.

Not: Killzone 1'i sadece ben beğenmedim, bu forumda da çok beğenen var. Görmek istemiyosun. Yarım saat oynamayla karar verilmez oyunun akibeti hakkında, yanlış bişey bu. Oyuncu adam böyle bişey yapmaz aslında ama ona da neyse.. Herşeye neyse..

Neyse, sıkıldım of video izleyeyim biraz

• quote:

Orjinalden alıntı: korayg

ilker kötü demiyom be olm..Nerde dedim kötü diye.Trailer gibi hiç degil, görülmedik, rastlanmadık degil, devrimsel degil.Bunu diyorum

Adventure, bak diyorumki o gameplayde hangi özellikleri anladın ve en üst seviye dedin ? ben bunu soruyorum yaw, çokmu zor bunun cevabı ? Multi özelliklerimi gördün, yapay zekayımı anladın, araç kullanımı varmı ? O gameplay videoyu henüz izlemedim.Bu noktalar varmı ? Nasıl Halo dan daha üst seviye oldukları kesin bunların ? Yapımcı laflarını verme örnek

Home güzel noktaları var, etkileşimi filan söyledim zaten.Benim kızdıgım nokta az birşeyle yılların Halo sunu silip atmak.Bunların aynısını Killzone dada yaşadık diyorum.Dünya alem vasat bulmuşken Adventure çok begenmiş, oda ayrı.Bende 1 saat oynayıp, o komedi AI ve oynanıştan sonra kaldırıp koymuştum.Aynı döngüdeyiz resmen...
    Ah ah bi zaman cihazı olsada şu oyunları çıkarıverip baksaydık bi kendilerine..Çıkana kadar şimdi bitmez bu geyikler artık

En güzeli, Adventure tez zamanda PS3 ünü alasın, ardından Killzone 2 ni alasın...Ben PS3 ü 2008 den önce almakta hala bir neden bulamadım E3 le.Ben HALO3 ümü bu sene oynarım, herşeyde belli olur zaten.

2008 in hangi ayı bunun çıkışı ? Son çeyrekmi, ilk çeyrekmi ? Ne kadar beklenecek bu arada.Biraz dünyaya dönelim

ha anladım trailerdaki kamil uzun saçlı bu dazla sen ondan yabancı geldi benzetemedin.
    CGI gibi herhalde olmaz render görüntü ile oyuniçi bir olurmu olması için bi 10-15 sene,2-3 nesil cihaz daha lazım.
    ben tatmin edici buldum gayet,sen her zamanki gibi armudun sapı üzümün çöpü diyeceksin yapacak bişi yok tabe...

• quote:

Orjinalden alıntı: Ragdol

quote:

Orjinalden alıntı: musAKka
    Fakat kafama takılan bir nokta var. Özellikle yakın çatışma anlarında yavaşlama (FPS düşüklüğü) gördüm. Örnek olarak video'nun 2:10 - 2:15 arasındaki kısmında çok göze batıyor. Bunun sebebi acaba oyundan mı, yoksa çekimden mi? Gerçi çekimden olsa neden sadece yakın çatışmada olmuştur, bilemiyorum. Bana biraz ilginç geldi açıkçası.

Oyunun Pre-Pre-Alpha versiyonu olduğu iddia ediliyor hocam yapımcılar tarafından. Demonun E3 için alelacele hazırlandığı da belli. Pek çok grafik sorunu var frame düşmeleri gibi. Adamlar demoyu anca yetiştirdikleri için, optimize etmiş olmalarını beklemek hata olur

Saygılar.

Doğrudur

• Abicim hala faraza konuşuyorsun.Elde kanıt yok, sadece söylem var.Inancın var.Ben gerçeklere göre konuşurum.Şu andada HALO3 den iyi degil, o kadar basit degil yani.KZ2 dede yerler çok matah degil.HALO da sadece su ile tepenin birleşimi kötü, onun haricinde görmedinmi abicim mekanlardaki gölge, doku olayını ? Adam laser ateşliyor, yere yansıyor.HDR mükemmel.KZ2 deki o kötü doku detaylarınıda sen görmedin sanırım.İkisindede var..
    Sana göre iyi bana göre degil.Şu videolara göre alacagım oyun HALO3.İki konsol olsa yine ilk tercihim HALO3 olur.Bu tür FPS istersem COD4 almayı yeglerim heralde.SciFi havasıyla HALO daha çok hoşuma gider.Oynanış zenginliğide biliniyormu ? Bu kadar basit.Multisi, AI vs zaten kendini ispatlamış.Sözle degil pratikte...

Killzone u hiç tartışmayalım.Oyun vardır direk belli eder, yapay zekası vs ile, oyun vardır sıkar, kaldırır koyarsın.

Sen izle videoları, daha çok izliycen nasılsa..Zamanın bol, yavaş yavaş izle.Fazla bişey yok zaten.2 senedir bildigin seyler çogu

edit : Ha bak bu arada Unreal Tournament 3 izle..COD4 daha iyi filan deyip duruyoruz ama bide UT3 e bi bakıver..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 12 Temmuz 2007; 1:22:26 >

• quote:

Şu videolara göre alacagım oyun HALO3.İki konsol olsa yine ilk tercihim HALO3 olur.

Hadi canım? Ciddi misin????

Bu arada 2 yıldır aynı şeyleri izliyosun dediğin nokta çok önemli.. Demek ki in game'in trailera yaklaştığını kabul ediyosun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakanemre34

Keşke şu görüntülere yaklaşabilseydi çok mükemmel olurdu..

Alttaki resmin oyun videosundan ne kadar farkı var ki????Al sana 2005 traileri....Ayrıca oyunda bilerek yapılmış kirli gösteren bi filtre var..Ayrı hava katmış...

• Aynı şeylerden onumu cıkardın, Allah cezanı verecek Adventure...

HALO da HALO arkadaş..Hastasıyım...Kralı gelse vazgeçiremez...6 yıllık sevdadır bu.O hissiyatı bilemez o evrene girmeyenler..
    Nasıl MGS, FF sevgisi varsa HALO da oyledir fanları için...
  • quote:

Aynı şeylerden onumu cıkardın, Allah cezanı verecek Adventure...

Eh, onu çıkardım... Neyi çıkaracaktım, anlamadım..

quote:

HALO da HALO arkadaş..Hastasıyım...Kralı gelse vazgeçiremez...6 yıllık sevdadır bu.O hissiyatı bilemez o evrene girmeyenler..
    Nasıl MGS, FF sevgisi varsa HALO da oyledir fanları için...

Eh böyle de ciğerimi ye.. Sonunda söyledin işte abicim. Sabahtan beri diyorum, boşuna konuşuyoruz. BEn de diyorum ki Killzone oyununa dalmayan da onu anlamaz. Helghastları, vektaları bilmem neleri bileceksin.. Orjinal kitapçıını okuyup anlayacaksın herşeyi.. Neyse..

• koray bu ara UT3 ps3 exclusive. bugun acikladilar 1 yıl sonra gelecekmiş diğer platformlara ayrıca pc oyunculari ile ps3 oyunculari birlikte online takilabilecekmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: homeedition88

koray bu ara UT3 ps3 exclusive. bugun acikladilar 1 yıl sonra gelecekmiş diğer platformlara ayrıca pc oyunculari ile ps3 oyunculari birlikte online takilabilecekmiş

Evet yorum alalım Koray

Özellikle şı Ps ve Pc oyuncuları meselesi.. Bunu 1,5 yıl evel söyledim, böyle bir proje var diye.. Huhaha olmaz öyle şey, sadece Xbox ve Pc olur o demiştin Koray.. Ne diyosun? Haklı mı çıkmışım şimdi?

• Ben demiştim, UT3 Timed Exclusive olacak diye. Ben kahin miyim neyim ya... Fanları zaten o zamana kadar almış olur. Xbox 360'a da bir aperatif olarak gelir UT3
  • Gerçekten bunun time excl. olması çok önemli bir adım PS için. Hakkaten bu bile biçok kişiye aldırır konsolu.. HAze de time, bu da time, demekki Sony daha insaflı davranıyo, tam olmasın ama time olsun exclusivelığımız bizim diyo, diğerleri üzülmesin..
  • abi görüntüler dehşet de halo3 ün videosu var mı
  • Halo serisinin hayranıyımdır ama kabul etmek gerekir ki bu oyun Halo 3'ü simdilik bakın altını cizerek soyluyorum simdilik ilerisini bilemem resmen tekmeler
  • haha dün bıraktıgım yerden aynen devam : ))) bu arada UT3 ün time excl. olması çok güzel bir haber ya. şahane oldu şahane
  • UT3 ün time exc. olması xbox360 için kayıp değildir o gelene dek nice bomba oyunlar var en basidinden örnek BİOSHOCK
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.