Şimdi Ara

KILLZONE 2 OFFICAL DH (EF-SA-NE! FOREVER) (506. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.237
Cevap
3
Favori
400.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 504505506507508
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pek satmadığı için ucuz.yoksa çok kaliteli bir oyun.hala arada bir oynarım.
  • abi ilk ps3 oyunumdu. Sonra takasladım. Çok pişmanım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nod27 -- 13 Mayıs 2010; 0:53:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsn1997

pek satmadığı için ucuz.yoksa çok kaliteli bir oyun.hala arada bir oynarım.

oyun plantium olmuş dostum ne satmamasından bahsediyosun..
    ucuzlamasının sebebi yaklaşık 1 senelik oyun olması daha fazlada olabilir
  • Oyun çıkalı 1 sene oldu. Ayrıca platinum. Ucuz olması normal Teknoloji mağzalarında hala 100+ TL ye bulmak mümkün orası ayrı
  • arkadaslar bu ucan ates eden robot gibi şeyin ordayım ve birtürlü öldüremiyorum bişeyler yapmam lazımmı acaba nişan alıyorum kırmızı oluyo ates ediyorum ama kaçıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: yassu

arkadaslar bu ucan ates eden robot gibi şeyin ordayım ve birtürlü öldüremiyorum bişeyler yapmam lazımmı acaba nişan alıyorum kırmızı oluyo ates ediyorum ama kaçıyo

Orada bir şeyi patlatacaksın ve o etkisiz olacak birkaç saniye.Yani önce robota değilde başka bir şeye ateş etmen gerekiyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

quote:

arkadaslar bu ucan ates eden robot gibi şeyin ordayım ve birtürlü öldüremiyorum bişeyler yapmam lazımmı acaba nişan alıyorum kırmızı oluyo ates ediyorum ama kaçıyo

Orada bir şeyi patlatacaksın ve o etkisiz olacak birkaç saniye.Yani önce robota değilde başka bir şeye ateş etmen gerekiyordu

Orda aşağıda elektrikli direkler var robotun altındaki direği vurcaksın robot kısa bi süre etkisiz kalcak ozaman vurcaksın bide o direklerin ordan aşağıyada in yer var orda daha rahat öldürürsün robotu

• elektrik kaynağını vurup sonra deşeceksin elemanı :)
  • saolun arkadaslar geçtim bölümü
  • arkadaslar youtube den killzone 2 nin oynanmış videosunu izledim,ekranda yön ibaresi gibi bişey var ve adam çok hızlı koşuyor acaba bunları yapılabiliyormu
  •  KILLZONE 2 OFFICAL DH (EF-SA-NE! FOREVER)

KILLZONE 2 OFFICAL DH (EF-SA-NE! FOREVER)

• quote:

arkadaslar youtube den killzone 2 nin oynanmış videosunu izledim,ekranda yön ibaresi gibi bişey var ve adam çok hızlı koşuyor acaba bunları yapılabiliyormu

Koşma tuşu var.Yön tuşlarından birine basınca nereye gitceğimizi ibare gösteriyor.
  • arkadaslar bi eleman var ortadan kaybolup başka yerden ortaya çıkıyo bi taktiği filan varmı öldüremedim gitti elemanı,acaba birde oyunun nerelerindeyim yardımlarınız için şimdiden tşk
  • quote:

arkadaslar bi eleman var ortadan kaybolup başka yerden ortaya çıkıyo bi taktiği filan varmı öldüremedim gitti elemanı,acaba birde oyunun nerelerindeyim yardımlarınız için şimdiden tşk

Oyunun final bölümündesiniz. Radec görünmez olduğu sırada üzerine ateş etmeye devam edin çünkü bir süre yine orada kalıyor. Ortadan tamamen kaybolduktan sonra etrafınıza bakının, mavi renkte bir ışıkta görünmeye başlıyor. Bazen de elinde bıçakla üstünüze geliyor olacak, bıçaktan darbe almamaya çalışın. Bir süre bu şekilde çatıştıktan sonra Radec üst kata kapının önüne geçiyor, siz de üst kata çıkıp RPG ile Radec'i vurun. Bu yazdıklarım dışında daha farklı yöntemler de kullananlar vardır elbette. Youtube'a Kill Radec yazıp başkalarının ne tür taktikler kullandıklarına bakabilirsiniz.

• quote:

arkadaslar bi eleman var ortadan kaybolup başka yerden ortaya çıkıyo bi taktiği filan varmı öldüremedim gitti elemanı,acaba birde oyunun nerelerindeyim yardımlarınız için şimdiden tşk

Final Boss ( radec ) oyunun bitmiş.Onun belirli bir taktiği yok,en azından ben öyle öldürmedim.
  • Yaklaşık 1 senedir ps3 sahibiyim başta 2 hafta oyunu bitirdiken sonra hiç oynamamıştım ps3le tek yaptığım şey arkadaşlarla pes oynamaktı neyse modem aldım şimdi killzonea dün baya bir takıldım 5 saat kadar Gamepade falan alıştım sayılır baya ama 5 saat boyunca 3 map arasında gidip geldi server ve sadece bodycount oyunu oynandı beraber oynayabiliceğimiz biryer varmı yada herkes oynadığı yeri yazarsa daha zevkli olabilir killzone online rehber gibi birşey bulamadım ama psnem kurufasulyehmm..
  • http://forum.donanimhaber.com/m_30202495/tm.htm buradaki rehber işinize yarayabilir.
  • o kadar dlcleri aldım. aldıgım zamanda doluydu sımdı yenı harıtalarda kımse yok
  • Biraz geç oldu ama Killzone 2'yi daha yeni oynayıp bitirme şansım oldu malum askerdeydim.

Oyuna gelecek olursak; bu kadar uzun zamanda bunu mu yapmış bu adamlar? Son zamanlarda oynadığım en kısa FPS oyunu 5 saate bitiverdi büyük hayal kırıklığına uğradım diyebilirim. Killzone 2 benim için muhteşem grafik ve atmosferle süslenmiş kısa bir maceraydı sadece, benim notum 82/10.
  • 
Sayfa: önceki 504505506507508
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.