Şimdi Ara

KILLZONE 2 OFFICAL DH (EF-SA-NE! FOREVER) (179. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.248
Cevap
4
Favori
417.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Yanarken nasıl çırpınıyor yaw

Ben acırım yakmam bunları

Mustafa-TR

Çıkar çıkmaz elimde olucak kendime söz verdim

/>

oyunda alev makinası kullanmak muhtis bir deneyim olacak, of ya bu 1 ay nasıl gececek.
    ps3 sony turkiye garantili, elite 360 ise marmarali arkadasimizdan alinmistir.

• quote:

Orjinalden alıntı: GoldPunch

ha bendede öyle nokta nokta 8bit gibi

bende dedim benim pc demi sorun var
    o zaman ne diyoruz.KILLZONE2 O KADARRR
  • oyun tamamlandı arkadaşlar, son hali baskıya gönderilmiş. 1 ayda, 2 milyon adet basılacak en az eminim, cıkar cıkmazda ilk parti tükenir zaten, arada kaybolmasın diye özel baslık actım, bir hayırlı olsun yazarsınız artık.

http://forum.donanimhaber.com/m_29228719/tm.htm
  • Yaff arkadaşlar o kadar çok gid ve video koydunuz ki dün gece yemin ediyorum Killzone 2 oynuyordum rüyamda. Pompalıyı almışım gelen düşmanlara bi koyuyorum duvara yapışıyorlar. Off yaa sabah kalktığımda keşke gerçek olsaydı dedim.

2 milyon zaten preorder vardır bence nejat bakalım preorderlara yetişebileceklermi

Orjinalden alıntı: z Z z Z z Z

bize görev verilcek online da 10 headshot mesala bu görevleri yapınca bize xp verecek ona göre mi lv atlıycaz yoksabenmi yanlış anladım

Sana arma verecek tıpkı Resistance FOM daki gibi armaların olacak ve muhtemelende rütbe olacaktır
    ama ben level istiyorum xp puanlar istiyorum hafif cod yapısı istiyorum yani :)

ayrıca oyunda Engineer (makinalar ve tüm ekipmanlar ile arası iyi olan mühendis:) ) , Soldier (Asker ve cephane dolu), Medic (Vuruş gücü az ama sağlık veriyor herkese bir nevi Lokman Hekim:P ), Sniper
    diye asker seçimi olacak tıpkı Team Fortress ta olduğu gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa-TR -- 22 Ocak 2009; 9:02:12 >

COD5 oynayanlar ekleyebilir.
  • quote:

öbür giflerim;

/>

/>

/>

/>

iyi kötü yorum yaparsanız sevinirim.

bu video yu izledim ben, bazı görüntülerin oyun için olmadığını söyleyenler de var ama bekleyip göreceğiz

• Killzone 2 tamamlandı

Yapılan resmi açıklamayla PlayStation 3'ün merakla beklenen yapımı Killzone 2'nin Amerika ve Avrupa için tamamlandığı belirtildi. Oyunun resmi çıkış tarihi ise, 27 Şubat Amerika ve 25 Şubat Avrupa olarak açıklandı.

merlininkazani sitesine tesekkürler

2007 vs 2009 videosu. Ne kadar değiştiğini görebilirsiniz oyunun.

Onuda bir zahmet koyunda sayfaya iştahımız açılsın :)

• quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

Far Cry Çok az kaldı sabret :)))

2 milyon zaten preorder vardır bence nejat bakalım preorderlara yetişebileceklermi

valla serhan bendue korkuyorum, yetisebilecekler mi, oyun artik efsane boyutunu da asmis durumda. mega hit diyebiliriz. ben riske girmicem, normalde sanal karta para aktarmam ama pre-order in tamamlanmasina yakin 10 gun kala aticam killzone 2 bedelini, ne olur ne olmaz. belki shopto ilk partiyi erken yollar beklemeyelim.

quote:

Orjinalden alıntı: Mustafa-TR

Sana arma verecek tıpkı Resistance FOM daki gibi armaların olacak ve muhtemelende rütbe olacaktır
    ama ben level istiyorum xp puanlar istiyorum hafif cod yapısı istiyorum yani :)

ayrıca oyunda Engineer (makinalar ve tüm ekipmanlar ile arası iyi olan mühendis:) ) , Soldier (Asker ve cephane dolu), Medic (Vuruş gücü az ama sağlık veriyor herkese bir nevi Lokman Hekim:P ), Sniper
    diye asker seçimi olacak tıpkı Team Fortress ta olduğu gibi

team fortless multi sisteminin kralidir. killzone 2 de akillilikta bu sistemii entegre etmisler. lakin dikkat etti iseniz, orange box ile gelen team fortless 2 grafikler incredibles cizgi filmi ayarinda ve biraz gecistirilmis. iste adamlar muhtesem team fortless 2 sistemine diger multi guzelliklerini ekleyip, hepsinin ustune de killzone 2 grafik kalitesini cakmis.

betayi oynayanlar biliyor zaten durumu, ben ancak hayal edebiliyorum. of ya, gercekten muhtesem olacak. allahtan iyice az kaldi.

• @nejat80

ben de shop.to nun killzone 2 yi daha erken postalayacağını düşünüyorum,malum guerilla hollanda şirketi,

umarım bu düşündüklerimiz de yanılmayız...

quote:

Orjinalden alıntı: nejat_80

valla serhan bendue korkuyorum, yetisebilecekler mi, oyun artik efsane boyutunu da asmis durumda. mega hit diyebiliriz. ben riske girmicem, normalde sanal karta para aktarmam ama pre-order in tamamlanmasina yakin 10 gun kala aticam killzone 2 bedelini, ne olur ne olmaz. belki shopto ilk partiyi erken yollar beklemeyelim.

Sony PlayStation 3 40(320) GB Pal
    PSN : MersierM
  • _____________________________
  • Oyunu inanılmaz merak ediyorum,özellikle animasyonları görmek istiyorum bir an önce

χвσχLινє &amp; ρѕη | wN6hstR

Eksiğiz varsa alın, fazlanız varsa dağıtın..
  • cumartesi mgs4 oyunum geliyor daha yeni oynama fırsatına ulaştım malesef,oyun çıkana kadar bitirir online da usta bile olurum
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • _____________________________
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • Gold Koyuyosun gifleri :) zaten açılmıyor sayfa tam yamultyorsun hahah. yarın bi gün biraz daha hızlı bi internet sistemine geçiyorum, 1 Mbit geliş / 64kb gidiş :P verimli çalışıyo diyolar ama deneyecez bakalım. ama gelen MB başına ücret, senin gifler bayıltacak bizim cüzdanı belli oldu

/>

cumartesi mgs4 oyunum geliyor daha yeni oynama fırsatına ulaştım malesef,oyun çıkana kadar bitirir online da usta bile olurum

MGO dediğin oyun Headshot cıların oyunudur
    1 Saniyeden kısa sürede Headshot yapan kişiler var demek zor hepsi öyle çünkü + düşük bağlantı 1 mb. ile çok ölürsün :)
    işin zor online da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa-TR -- 23 Ocak 2009; 10:50:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

Gold Koyuyosun gifleri :) zaten açılmıyor sayfa tam yamultyorsun hahah. yarın bi gün biraz daha hızlı bi internet sistemine geçiyorum, 1 Mbit geliş / 64kb gidiş :P verimli çalışıyo diyolar ama deneyecez bakalım. ama gelen MB başına ücret, senin gifler bayıltacak bizim cüzdanı belli oldu

heh he, serhan ustad, kz2 hazirliklari bunlar galiba. oyle gozukuyor, dilerim baglanti sorununu cozersin ve multi de cilgin atariz.

quote:

Orjinalden alıntı: spindle23

@nejat80

ben de shop.to nun killzone 2 yi daha erken postalayacağını düşünüyorum,malum guerilla hollanda şirketi,

umarım bu düşündüklerimiz de yanılmayız...

valla dostum, kalp kalbe kalsiymis. ben de benzer seyler dusunuyorum. oyunu belki 24 unde postaya verebilirler. belli olmaz o donemde kart limitlerini yeterince tutmakta fayda var. sakata gelmiyelim, belki ilk preorder partisini kaciranlar 1 hafta bekleyebilir.

quote:

Orjinalden alıntı: K®ATOS

valla şimdi okudum konuyu sniper ci falan olabilecek mişiz.ve daha çok bölüm olacak herhalde oyun bizi 1 yıl kesin idare edecek online falan.

not:şuan sendit ten baktım aynı shopto daki fiyatla killzone2.acaba senditten mi pre order versem.kargo farkı var???

dostum, hic team fortless 2 oynadin mi. multinin krali olan sistemdir. adamlar onu killzone 2 grafiklerine daha fazlasi ile entegre etmis. merak etme multisi bizi degil cod 6 ya, kz 3 cikana kadar idare eder. multisi muthis olacak, zaten betayi oynayanlarin soyledigi bisiy bu.

yalniz sana dost tavsiyem 3-5 kurus hesabi icin sendit kumari oynamamman. sendit bunu normal takipsiz kargo ile gonderecek. 1 ayda gelme ihtimali de var. oysa shopto da 2 pound fazla verip oyunu 1 haftada garanti aliyorsun. ana dagitim yerini ogrenirsin hatta buyuk sehirde isen 4. gun veya 5. gun gider elden alirsin. fedex gibi, dhl gibi. o yuzden kendini bosa sinir etme.

boyle bir oyunda normal posta riskine girilmez.

• 
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.