Şimdi Ara

Killing Floor™ (ÇIKTI) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
0
Favori
13.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler şuan oyunu indiriyorum.Doğal olarak orjinal değil.Türk hamachi ağları varsa verirseniz memnun olurum.
    Ve hamachiden başka nasıl oynayabilirim oyun orjinal değil.Orjnal olsayı oyundan serverlara girerdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: _oTToMaN_

Beyler şuan oyunu indiriyorum.Doğal olarak orjinal değil.Türk hamachi ağları varsa verirseniz memnun olurum.
    Ve hamachiden başka nasıl oynayabilirim oyun orjinal değil.Orjnal olsayı oyundan serverlara girerdim

Doğal olarak ''orjinal'' olması lazım
  • Sistem gereksinimleri nedir ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: UnT0ucHabLe

Sistem gereksinimleri nedir ?

Sistem gereksinimleri:
    Minimum:
    İşlemci: 1,2 GHz veya eşdeğeri
    Bellek: 512 MB RAM
    Grafik: 64 MB DX9 Uyumlu
    Sabit Disk: 2 GB boş sabit disk alanı
    Ses: DX 8,1 Uyumlu Ses

Recommended by:
    İşlemci: 2,4 GHz veya eşdeğeri
    Bellek: 1 GB RAM
    Grafik: 128 MB DX9 Uyumlu PS 2.0 desteği ile
    Sabit Disk: 2 GB boş sabit disk alanı
    Ses: EAX Uyumlu
  • Harika o zaman hemen indireyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amaterasu -- 17 Mayıs 2009; 18:54:12 >
  • Oyunun orijinal olmasına gerek yok online için.. Sadece oyun açıkken arka planda Steam'in çalışması gerekiyor Amma ilerde bi patch çıkarsa server bulunamayabilir.

Birşey sormuştum ama cevap gelmedi.. Cursor yok mu bu oyunda?
  • quote:

Orjinalden alıntı: OzanSRC

Oyunun orijinal olmasına gerek yok online için.. Sadece oyun açıkken arka planda Steam'in çalışması gerekiyor Amma ilerde bi patch çıkarsa server bulunamayabilir.

Yok ama belkli optiondan açılabiliyordur.
  • Haydaaaa... Sabah rastgele bir servera bağlandım oynadım bayağı şimdi deniyorum hiçbir servera girilmiyor update mi sıkıştırdılar araya bizim sürüm geri mi kaldı acaba
  • 5-6 kişi oynadık bugün çok zevkliydi ama oyun çok zor 1 kere bile bitiremedik bölümü...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Crauser

5-6 kişi oynadık bugün çok zevkliydi ama oyun çok zor 1 kere bile bitiremedik bölümü...

Evet o en son gelen boss elinde dönen taramalı olan çok güçlü L4D'de ki witch gibi tek vuruşta olduruyor + tank gibi hiç olmuyor daha olduremedik
  • Oyun çok zevkli 5kişi oynadık hep çok eğlenceliydi hem sistem gereksinimleri de çok az
  • Oyun zevkliydide bir türlü geçemedik.
  • Parayı hangi tuşla yere atiyoruz?
    Hangi tuş mikrofonu açıyor?
    Kendimize heal nasıl yapıyoruz bir kere yaptım ama nasıl yaptıgımı bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 18 Mayıs 2009; 1:00:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: OzanSRC

Oyunun orijinal olmasına gerek yok online için.. Sadece oyun açıkken arka planda Steam'in çalışması gerekiyor Amma ilerde bi patch çıkarsa server bulunamayabilir.

ee neden bende hata veriyor ozaman ? patch felanda yapmadım + serverlarda görünüyor ama hata veriyor ?
  • Yukarda ne yazdığımı okusana len bende onu diyorum işte şuan hata veriyo her server sabah bi sorun yoktu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mert AYAN

Parayı hangi tuşla yere atiyoruz?
    Hangi tuş mikrofonu açıyor?
    Kendimize heal nasıl yapıyoruz bir kere yaptım ama nasıl yaptıgımı bilmiyorum

Parayı B tuşuyla yere atıyoruz.
    Mikrofondan home tuşuyla genel, end tuşuyla takım içinden konuşuyoruz.
    Q tuşuyla kendimize heal yapıyoruz.
  • oyunu Solo kısmından oynadım senaryo felan yok sanki arenaya atılıyorsun kendini test ediyorsun heyecan oluyor korkuda var oyunda az buz grafiklerde iyi silah çeşiti bol o güzel olmuş oynamak isteyenler varsa indirsin zaten küçük boyutlu...
  •  Killing Floor™ (ÇIKTI)

İlk defa bölümü geçtik o baş canavara sıktıgımız mermiler pahabiçilemez :)
  • ya bu left4dead diyip duruosunuz. gittim aldım . böyle bi berbatlık yok. şahsen ben single manyağı biri olarak gram zevk almadım.ben ne olursa olsun illaki güzel bi hikaye beklerim. sonra yaratıcılık beklerim bir kere. bunda gelsin zombiler sen de vur. düşmanlar hiç çeşitli değil. öncelikle adam gibi bi düşmanımız yok. diyeceksiniz şimdi ulan saniye durmuyorlar daha ne düşmanı. böyle adam gibi bi esas adam lazım oyuna.. zaten 3 5 tane silah var. başta herşeyi öğrenince sıkıyor. doğru tamamen multi için yapılmış. multi sevmem oynamam ama single sevenleri de düşünmeliler bence. bu oyun da aynıysa benim gibi düşünenler hiç bulaşmasın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kubillian

ya bu left4dead diyip duruosunuz. gittim aldım . böyle bi berbatlık yok. şahsen ben single manyağı biri olarak gram zevk almadım.ben ne olursa olsun illaki güzel bi hikaye beklerim. sonra yaratıcılık beklerim bir kere. bunda gelsin zombiler sen de vur. düşmanlar hiç çeşitli değil. öncelikle adam gibi bi düşmanımız yok. diyeceksiniz şimdi ulan saniye durmuyorlar daha ne düşmanı. böyle adam gibi bi esas adam lazım oyuna.. zaten 3 5 tane silah var. başta herşeyi öğrenince sıkıyor. doğru tamamen multi için yapılmış. multi sevmem oynamam ama single sevenleri de düşünmeliler bence. bu oyun da aynıysa benim gibi düşünenler hiç bulaşmasın.

bu yorumlarda baydı ama 50 kere söylüyoruz single player için alacaksanız almayın bu oyunu diye, yapımcılar bile dedi saten bunu oyun daha çok multiplayer ağırlıklı olacak diye yani singleplayer ağırlıklı bir oyun olmadıgını bile bile oynayıp ondan sonra oyun berbat demekte biraz abes kaçar yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 18 Mayıs 2009; 11:30:00 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.